2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın cnm ewt bende dolmusla hastaneye gıdıyorumm dolmusun son duragı kadın dogum zatenn .. erkeklerde hamıle eslerıının yanına oturmuslar demıolar bayanlar otursun dıee ayakta gıdıyorumm .. gobek bellı olsada yer vermıolar maleseff

kızlar göbüşünüz nasıl bu hafta hızlı büyüme yaşıyormusunuz tırsmaya başladım ben
kacıncı haftandasın cnmm proofılınden yazsana altda cıksınn kac hftalık oldugunn bole unutuom ben 17 haftada basladı benım bırden buyudu

kacıncı haftandasın cnmm proofılınden yazsana altda cıksınn kac hftalık oldugunn bole unutuom ben 17 haftada basladı benım bırden buyudu[/QUOTE]

canım yeni üye olduğum için bende açık değil sanırım o eklentiler açık değil henüz 17 ye giricem 3 gün sonra
doğum tarihim 15 eylül ama sanırım bu tarihler normal doğum için sezeryanla olursak eylül başı gibi olacak

gunaydın canım bız babamız gıdınce uyumadıkk
ohh negusel evde olmak keyfını cıkarın canım valla sabh zar zor kalktım yataktan geç ladım işede
günaydınlaaaar
Bu gün hala kolum ağrıyor gece ateşim çıktı uyuyamadım ama şimdi biraz iyiyim, umarım sizler de iyisinizdirrr

gecmısolsn cnm ıgnenın etkılerı galıa

kacıncı haftandasın cnmm proofılınden yazsana altda cıksınn kac hftalık oldugunn bole unutuom ben 17 haftada basladı benım bırden buyudu

canım yeni üye olduğum için bende açık değil sanırım o eklentiler açık değil henüz 17 ye giricem 3 gün sonra
doğum tarihim 15 eylül ama sanırım bu tarihler normal doğum için sezeryanla olursak eylül başı gibi olacak[/QUOTE]

neyseki başardım :)
ewt aferın sana hemen hemen aynıyızz benımde bugun 17+2

merhaba hanımlar bendew 2011 eylul annesiyim yani geçen sene bu vakitler sizler gibiyim şimdi bu satırları yazarkende oğlum ellerimi çekiştiriyor 21 eylülde sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım gebeliğim çok zor geçti 25 kilo aldım gebelik şekerim 300lerdeydi bebeğim 4buçuk kilo doğdu eyer bana sormak istediğiniz bişey varsa çekinmeyin sizi çok iyi anlıyorum rabbim kolaylık versin

ya benim eşim diyo ki eskiden hamilelere karşı çok hassas olmayabiliyodum ama senin bu bulantılarını vs görünce yazık diyorum otobüste dolmuşta görünce diyor. Diyosun ki kendileri eşlerinin yanına oturmuş, kendi karısına yer vermeseler bozulurlar. Töbe töbeee

Son düzenleme:
benımde yarın asımm varr korkuomm :)) ınss acımaazz:2::2:

canımmm sakın korkma acımıyor gerçekten sonradan ağrı olursa olur olmaması için dün bişey okudum buz torbası koyun diyorlardı doğrumudur bilemedim.
ben ikinci aşımı mayısta olacağım o zaman denerim artıkkk.

kaç kiloyla hamile kalmıştın ki 25 kilo aldın? Ben baya kiloluyum şu an biraz kaygılarım var ama kilo almaya başlamadım henüz çok şükür hatta 3 kilo vermiştim, 1ini geri aldım. Inşallah aksi bi durumla karşılaşmayız.

evet canımm :94: darısı sizeee olsun ağrısız sızısız

bana 17. hafta dolduğu zaman yapıcaz demişlerdi bebeğin kalp atışını duyunca hemen yapalım dediler.
İnşallah canımmm,
Dr. mu aradım ne zaman olmama gerekiyor die ,sağlık ocağından yarın için çağırmışladı
drum 20. haftadan sonra olunacak dedi
kafam karıştı iyice bende netten 16. haftadan sonra duymuştumm
umarım ben gecikmemmm

N emutlu sana canım
Allah bizede o günleri gösterir inşallahhh
çok duyarlısın teşekkürlerrrr

bu arada tetanoz aşının ilk dozunu kaçıncı haftasında olmuştun,,,,Htırlayabiliyrmusun ?????
şimdiden teşekkürlerrrrrrr

kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün yeni kararlar aldımm((
yeme içmeme dikkat etmeye başlıyorummm ((
4 kgaldım ve almayad asürekli devam ediyorum ama yediğim şeyleirn hatti hesabı yokk bundan sonraaa pisboğazlık yapmayacağımm sadece faydalı şeyler yiyeceğimm((
sanırım asıl bundan sonraaa kilo alışlaır hızlanacakmışşş

canım onu garanti olsun diye 20. hafta diyorlarmış ben sordum şimdi kalp atışını aletle duyamazsak 20. hafta gelirsin dediler

bende sana katılıyrrm o zaman bundan sonraaa
herşey yiyiyrm ya kıtlıktan çıkmış gibi
dombili oldum iyiceeeeee
bende faydasız şeyler yemiycem
Umarım başarılı olurummmm
zaten benim tek zaafım tatlııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…