- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
hayırlı olsun bi minik aslan daha geliyor desenemerhabalar hamişler bugün doktora gittik 3 lü test için cinsiyetini öğrendik erkekmiş bebeğim
Canım geçmiş olsuncanım doktorun ne dedı bende cok merak ettım.bende aynı durumdayım .12. haftada kanamam basladı .6 gun surdu.kesenın yanında kanama gozukuyordu ultrasonda.dr um yat dedı.sonra 5 gun kanama olmadı bıttı dıye sevınırken gene basladı.cuma gecesı.ptesı cok arttı.resmen suzuldu yattıgım yerde apar topar dr a gıttık bebeğim yıne ıyıydı
eskı yer kapanmıs sımdıde kesenın altında baslamıs kanama.salıdan berı azalmaya basladı.bakalım cuma kontrolumuz var umarım bebısım ıyıdır ve eylulde ona kavusurum .
benım tup bebek tedavısı ıle oldu.iğne kullanıyordum zaten ama artık her gune cıktı.ve fıtıl ıle antıbıyotık eklendı.
inşallah ıyı haberler alırsınız.tabı bızde ...bu korku cok kotuymus.herkes morallı ol stres yapma dıyor.ama hıc ıyı degılım.o benım kıymetlım o benım sızın cocugunuz olmaz demelerıne ragmen bana tutunan mınık muızem.inş. 3 hafta oncekı gıbı hamılelıgımın tadını cıkardıgım gunlere donerım
kanama ıle ılgılı baska bı doktora gıttıgınızı yazmıssınız .yıne kadın dogumcumu
Merhaba hanımlar ve bebişler :)
Bugün boş günümüzdü ama çok işimiz vardı. Sabah erkenden Amerikan konsolosluğuna gittik eşimle vize başvurusu yaptık. Vizemiz onaylandı.. İnşallah parayı toparlasak bebeğimizi Amerikada doğurucaz.. Çok heyecanlandım ama çok kolay geçti görüşme..
Sonra doktora kontrole gittim. B12 eksikliğim varmış. 15gün sürekli iğne vurulucam sonra haftada 1 sonra ayda1e düşecek. Artık ömür boyu ayda 1 bu iğneyi yaptırmam gerekiyormuş. Olsun buna da şükür ciddi bir sorun değil. Bebeğe de baktı iyiymiş.Cinsiyetini tekrar gösterdi bakın bu da kukusu diye
İkili testte benim bebeğin her yerini incelediler, göbeğinin çapı, kafasının çapı, ensesi, kollarının bacaklarının boyu, kemik sayısı, midesi mesanesi cinsiyeti her şeye bakıldı.
Eşimin aklına geldi. O duymuş birilerinden. Önce bana gereksiz geldi. Sonradan anlatınca mantıklı dedim. NEden olmasın. Vize çıkmaz diye düşünüyordum ama çıkınca sevindim. Biraz da korkuyorum orada annemler de olmayacak napıcaz biz diyorum ama olsun :)
valla filiz gercekten radikal bi karar ben turkiyede dogurmak isterdim :))) annemler olmayacagi icin elimde olsa turkiyeyi isterdim.
bu arada saglik sigortalri onceden var olan hic bir riski karsilamaz. saglik sigortai yaptiracagim diyorsun bunu cok iyi arastir. burda saglik sistemi cok pahali. dusundugunden cok masraf yapabilirsin. tabi nerde dogum yapacaginda onemli. bazi eyalatlerde fiyatlar daha ucuz olabiliyormus.
herkes yemekde galiba hatunlar:))) ya 2 'li testlerinizle ilgili birşey sorucam. testte bebeğin kalbine,burun uzunluğu, kol bacak gibi uzuvlarına bakıldı değil mi sizinde? ense kalınlığıyla beraber bu organlara da bakılıp ölçüm yapıldı değil mi?
gerçi iç organ anomalleri için 20-23 ayrıntılıda daha net bakıyolarmış ama. sizede 2 'li testte bunla ilgili bilgi verildi mi?
merhabalar hamişler bugün doktora gittik 3 lü test için cinsiyetini öğrendik erkekmiş bebeğim
canım doktorun ne dedı bende cok merak ettım.bende aynı durumdayım .12. haftada kanamam basladı .6 gun surdu.kesenın yanında kanama gozukuyordu ultrasonda.dr um yat dedı.sonra 5 gun kanama olmadı bıttı dıye sevınırken gene basladı.cuma gecesı.ptesı cok arttı.resmen suzuldu yattıgım yerde apar topar dr a gıttık bebeğim yıne ıyıydı
eskı yer kapanmıs sımdıde kesenın altında baslamıs kanama.salıdan berı azalmaya basladı.bakalım cuma kontrolumuz var umarım bebısım ıyıdır ve eylulde ona kavusurum .
benım tup bebek tedavısı ıle oldu.iğne kullanıyordum zaten ama artık her gune cıktı.ve fıtıl ıle antıbıyotık eklendı.
inşallah ıyı haberler alırsınız.tabı bızde ...bu korku cok kotuymus.herkes morallı ol stres yapma dıyor.ama hıc ıyı degılım.o benım kıymetlım o benım sızın cocugunuz olmaz demelerıne ragmen bana tutunan mınık muızem.inş. 3 hafta oncekı gıbı hamılelıgımın tadını cıkardıgım gunlere donerım
kanama ıle ılgılı baska bı doktora gıttıgınızı yazmıssınız .yıne kadın dogumcumu
suksuk benimde böyle:)maşallah..
baktım cnm gercekten cok gusel seyler var.. bıde cınsıyetıı tam ogrensek super olcakkızlar herkese erkenden günaydın. Hal hatır sormaadan önce konuya gireyim. e-bebek hastane çıkışlarında indirim
var. özellikle kızlar için güzel bence ...bilgininize...
Bebek Giyim Hastane Çıkışları - e-bebek.com
merhabalar hamişler bugün doktora gittik 3 lü test için cinsiyetini öğrendik erkekmiş bebeğim
HYRLI OLSUN OGLUŞUN CNM
GÜNAYDIN KIZLARRRR
günaydınlaaaar
bu gün hala kolum ağrıyor gece ateşim çıktı uyuyamadım ama şimdi biraz iyiyim, umarım sizler de iyisinizdirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?