2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar hamişler bugün doktora gittik 3 lü test için cinsiyetini öğrendik erkekmiş bebeğim
hayırlı olsun bi minik aslan daha geliyor desene
Canım geçmiş olsun
hadi inş. tedavin sonuç verir de eski rahat günlerine dönersin
aman aman kıymetli mucizeni de allah korusun.Hiç pimpirik falan yapma allah vermiş bak ne güzel
tamamına da erdirir inşallah

bugün kuzey güney+hürrem
anca aralarda gelip bakıyorum.

hangi eyalete gelmeyi planliyorsunuz. ?

valla filiz gercekten radikal bi karar ben turkiyede dogurmak isterdim :))) annemler olmayacagi icin elimde olsa turkiyeyi isterdim.

bu arada saglik sigortalri onceden var olan hic bir riski karsilamaz. saglik sigortai yaptiracagim diyorsun bunu cok iyi arastir. burda saglik sistemi cok pahali. dusundugunden cok masraf yapabilirsin. tabi nerde dogum yapacaginda onemli. bazi eyalatlerde fiyatlar daha ucuz olabiliyormus.

havaalaninda giriste gumrukte farkedilirse geri de yollanabilirmis hamile bayan. ben de cok arastirdim.

bana 2o gun sonraya randevu verıldı ayrıntılı ıcınn . 2lı teste ense kalınlıgına bakıldı dıe bılıyorumm zaten devlete gıttıgım ıcın bakıp bakıp sonuca ii dıyıp gonderıoolarr

merhabalar hamişler bugün doktora gittik 3 lü test için cinsiyetini öğrendik erkekmiş bebeğim

masallahh canımm hayırlısı olsun allah tamamına erdırsın ınss

gecmıs olsun canımm yuce rabbım yardımcın olsunn bolbol dua et cnm aklına kotu seyler sokma herkesın dedıklerını kafanada takma hamıleyken ınsana herkess bısıler soluyor. aklını karıstırıyorlar ınss bıran once eskı gunlerıne donersınn.. dualarımız senınlee ..

suksuk benimde böyle:)maşallah..

masallahhh cnm hepımıze ınanması guc ama bı 8 gunde fırladı kusumm

baktım cnm gercekten cok gusel seyler var.. bıde cınsıyetıı tam ogrensek super olcak ındırımlerı kacırmıycamm

Tüm annelere ve bebişlerine GÜNAYDINN .. gusel bırgun gecımemızı dılıyorumm ... hepınıze benden bir güll .. mis kokuluuu..

günaydııııınnnnn. ankarada kasvetli bi hava var bugün sabah otobüste tıklım tepiş geldim, su içinde kaldım, kimse de yer vermiyo. gıcık oldum. şu göbüşleri meydana çıkaracak şeyler giymeli artık ya da dikkat bebek var falan yazılı olanlar var ya napalım, böyle anlamıyolar. :))

günaydınlaaaar
bu gün hala kolum ağrıyor gece ateşim çıktı uyuyamadım ama şimdi biraz iyiyim, umarım sizler de iyisinizdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…