2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım malesef bundan sonra haftada yarım kilo mecburen alacağız. üstüne eklemezsek tabi :)

öle cnmm wala ben kendım bıle son aylarında bellı olan bayanlara kalkıp yer verıyorummm .. sonucta o benden daha zor ayakta durur zonguldak bıde hep yokus vıraj .. oyuzden anlayıslı bır toplum olmamızz lazım:26: benım esımm yerolsada ayakta duruyo.. cnm kocacımm özledım yınee ..

yarın olucamm olmadı eve gelınce koyarım buz cnm saol ..

aferın sana annesı dogru bıkarar kızlar dun 2 aylık hamıle olan bır arkadasımla konustum.. bana dedıkı ozele gıdıyomus kontrole dr 3o haftaya kadar anne sonrakı haftalarda sadece bebek kg alıomus yanı 3o hafta olana kadar en fazla 9 _ 10 kg almaya dıkket et dedı bana nekadar dogru kı acaaba .. 2 kg aldım sımdıye kadar demmekkı daha 8 kg alabılırımm

canım onu garanti olsun diye 20. hafta diyorlarmış ben sordum şimdi kalp atışını aletle duyamazsak 20. hafta gelirsin dediler
hmmm,teşekkür ederm canımm
peki sağlık ocağındaki o aletle kalp atışları duyuldumu bebişinnn

okadarda kocaman deıl yahuu benı bunalıma sokmayınn

yarın olucam cnm 17+2 yımm

Ay niye bunalıma giriysun canımmm
ne güzel, karnını gere gere gez,,,,,,ben seviyrm vallaaa,çok hoş oluyoooo

Ya kızlar bu tetanos aşısını olmak zorunda mıyız?

sanırım evettt

canım ben 80 kg ile hamile kalmıştım ve doğuma 105 kg ile gittimama şimdi 80 kiloyumçok şükür verdim ama ben 65 kilo olmak istiyorum yani daha 15 kiilo vermem gerekiyor sende veririsin endişelenme şimdi bebeğini çok sağlıklı bewslemeye çalış ben hiç vitamin kan ilacı falan hiçbişey kullanmadım hem çok kilo yapıyor hemde kimyasal madde içeriyor onun yerine bol bol meyve sebze yedim ve bebeğim 4 buçuk kilo doğdu çokta sağlıklıAllah senide bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin işallah

günayyyddddınnnn tatlı anneleerrrr:)
kahvaltımızı yaptık.işe gitmek için hazırlanıyoruzzz:)))umarım herkes iyiydir:)

canım ya sende sağol işallah sizede nasib olsun bebeğinizikucaklamakbu arada ben tam olarak haftayı hatırlamıyorum ama 5inci aya yeni girmiştim şimdiden geçmiş olsun

evet canım kalp atışını duydular küçük telsiz gibi bir aletti çok mutlu oldum o sevinçle aşı acısı falan düşünmedim valla

günaydınnnnnn fotokopi

ben kullanıyorumm vıtamınle demır hapı nekadar saglıklı beslensekte bebek buyudukce onlar yeterlı olmuyormus netten epey arastırdım yoksa bende ıcme taraftarı deılım cunkı mıdeye dokunuyorlar ... su an mecburen ıcıyorumm .. sureklı içim yanıoo ayaklarım alev gıbı ates basması oluyorumm ayaklarım dısarda uyuyorum gecelerıı .. bıde yetmez gıbı 25 gun olucak nefess alamıyorumm burnum tıkalı sureklı anlamadım gıttı neden oluosa..

evet canım malesef bundan sonra haftada yarım kilo mecburen alacağız. üstüne eklemezsek tabi :)

yarım kg kalsakk ıı cnm ben gunde 3 lt su ııcıomm 3 kg alıom zaten .:)) sonra wcye kosturmaca baslıoo yatana kadar

amin canım inşallah. Hayırlısı bakalım, bizde inşallah senin gibi bebişimi kucağımıza alırız. Benimde vitamin ve demir hapı kullanmaya pek niyetim yok, sanırım şu an pek de ihtiyacım yok. Tatlı da yiyemiyorum zaten. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime de. Ayhh niye korkuyosam bu kadar :)

aynmen ya bende bi ara içtim başımı yastıtan kaldıramıyordum hep uyuyordum bide benim kilo problemeim vardı içmek istemedim işallah faydasını görürü bebeğin ama bi doktoruna danış istersen başka tip ilaç versin sana bukadar zorluk çekme

oy oy biş dmeiyorumm Allah kolay hamilelikler geçirmemizi nasip etsin inş.
ama birden kilo almaya başlayınca panikleidmy awssss
dediğinn gibiysee iyice dikkat etmek gerekiyor

kızlar esım diş teknısyenı bebege dogdunda bundan alıcakmısss yawrumm dalga gecıcekler dıyorum bısı olmazz dıoo

hımssssss bu boğazlaa benim için zor bekuzummm( ama elimden geleni yapacğaımmmm ben hmaile kalmadna nce 5 kg zayıflamıştım iyiki vemişim onları:))) yoksa düşünemiyorum kendimi şimdi
canım benim dediğin çok mantıklı bebiklerr şimdi 200-300gr arası ben 4 kg aldım D suyuyla falan 1 kg bebişimin olsun geri kalanı benim hüngür hüngürrrr

3lu testın sonuucunu alınca solucem bakalım ne dıycek

Eki Görüntüle 383271

kızlar esım diş teknısyenı bebege dogdunda bundan alıcakmısss yawrumm dalga gecıcekler dıyorum bısı olmazz dıoo
hahaha çok hoşşş bıdık çok tatlı olur yawss bize bir foto eklerisn artık

dünde bneim eşim isim bakıyorr siddik nasıl dedi güldümD kesin diyor 18 yaşına gelir gelmez değiştirirkesin dedim hehe saya saya babasına değiştirir
bizim bebişin anne karnındaki ismi bereket bu arada:dberket bebek aşağı bereket bebek yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…