kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün yeni kararlar aldımm((
yeme içmeme dikkat etmeye başlıyorummm((
4 kgaldım ve almayad asürekli devam ediyorum ama yediğim şeyleirn hatti hesabı yokk bundan sonraaa pisboğazlık yapmayacağımm sadece faydalı şeyler yiyeceğimm((
sanırım asıl bundan sonraaa kilo alışlaır hızlanacakmışşş
ya benim eşim diyo ki eskiden hamilelere karşı çok hassas olmayabiliyodum ama senin bu bulantılarını vs görünce yazık diyorum otobüste dolmuşta görünce diyor. Diyosun ki kendileri eşlerinin yanına oturmuş, kendi karısına yer vermeseler bozulurlar. Töbe töbeee
canımmm sakın korkma acımıyor gerçekten sonradan ağrı olursa olur olmaması için dün bişey okudum buz torbası koyun diyorlardı doğrumudur bilemedim.
ben ikinci aşımı mayısta olacağım o zaman denerim artıkkk.
aferın sana annesı dogru bıkarar kızlar dun 2 aylık hamıle olan bır arkadasımla konustum.. bana dedıkı ozele gıdıyomus kontrole dr 3o haftaya kadar anne sonrakı haftalarda sadece bebek kg alıomus yanı 3o hafta olana kadar en fazla 9 _ 10 kg almaya dıkket et dedı bana nekadar dogru kı acaaba .. 2 kg aldım sımdıye kadar demmekkı daha 8 kg alabılırımmkızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bugün yeni kararlar aldımm((
yeme içmeme dikkat etmeye başlıyorummm((
4 kgaldım ve almayad asürekli devam ediyorum ama yediğim şeyleirn hatti hesabı yokk bundan sonraaa pisboğazlık yapmayacağımm sadece faydalı şeyler yiyeceğimm((
sanırım asıl bundan sonraaa kilo alışlaır hızlanacakmışşş
hmmm,teşekkür ederm canımmcanım onu garanti olsun diye 20. hafta diyorlarmış ben sordum şimdi kalp atışını aletle duyamazsak 20. hafta gelirsin dediler
okadarda kocaman deıl yahuu benı bunalıma sokmayınn
yarın olucam cnm 17+2 yımm
Ya kızlar bu tetanos aşısını olmak zorunda mıyız?
kaç kiloyla hamile kalmıştın ki 25 kilo aldın? Ben baya kiloluyum şu an biraz kaygılarım var ama kilo almaya başlamadım henüz çok şükür hatta 3 kilo vermiştim, 1ini geri aldım. Inşallah aksi bi durumla karşılaşmayız.
İnşallah canımmm,
Dr. mu aradım ne zaman olmama gerekiyor die ,sağlık ocağından yarın için çağırmışladı
drum 20. haftadan sonra olunacak dedi
kafam karıştı iyice bende netten 16. haftadan sonra duymuştumm
umarım ben gecikmemmm
N emutlu sana canım
Allah bizede o günleri gösterir inşallahhh
çok duyarlısın teşekkürlerrrr
bu arada tetanoz aşının ilk dozunu kaçıncı haftasında olmuştun,,,,Htırlayabiliyrmusun ?????
şimdiden teşekkürlerrrrrrr
hmmm,teşekkür ederm canımm
peki sağlık ocağındaki o aletle kalp atışları duyuldumu bebişinnn
Ay niye bunalıma giriysun canımmm
ne güzel, karnını gere gere gez,,,,,,ben seviyrm vallaaa,çok hoş oluyoooo
sanırım evettt
canım ben 80 kg ile hamile kalmıştım ve doğuma 105 kg ile gittimama şimdi 80 kiloyum çok şükür verdim ama ben 65 kilo olmak istiyorum yani daha 15 kiilo vermem gerekiyor sende veririsin endişelenme şimdi bebeğini çok sağlıklı bewslemeye çalış ben hiç vitamin kan ilacı falan hiçbişey kullanmadım hem çok kilo yapıyor hemde kimyasal madde içeriyor onun yerine bol bol meyve sebze yedim ve bebeğim 4 buçuk kilo doğdu çokta sağlıklı Allah senide bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin işallah
evet canım malesef bundan sonra haftada yarım kilo mecburen alacağız. üstüne eklemezsek tabi :)
günayyyddddınnnn tatlı anneleerrrr:)
kahvaltımızı yaptık.işe gitmek için hazırlanıyoruzzz:)))umarım herkes iyiydir:)
günayyyddddınnnn tatlı anneleerrrr:)
kahvaltımızı yaptık.işe gitmek için hazırlanıyoruzzz:)))umarım herkes iyiydir:)
canım ben 80 kg ile hamile kalmıştım ve doğuma 105 kg ile gittimama şimdi 80 kiloyum çok şükür verdim ama ben 65 kilo olmak istiyorum yani daha 15 kiilo vermem gerekiyor sende veririsin endişelenme şimdi bebeğini çok sağlıklı bewslemeye çalış ben hiç vitamin kan ilacı falan hiçbişey kullanmadım hem çok kilo yapıyor hemde kimyasal madde içeriyor onun yerine bol bol meyve sebze yedim ve bebeğim 4 buçuk kilo doğdu çokta sağlıklı allah senide bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin işallah
merhaba hanımlar bendew 2011 eylul annesiyim yani geçen sene bu vakitler sizler gibiyim şimdi bu satırları yazarkende oğlum ellerimi çekiştiriyor 21 eylülde sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım gebeliğim çok zor geçti 25 kilo aldım gebelik şekerim 300lerdeydi bebeğim 4buçuk kilo doğdu eyer bana sormak istediğiniz bişey varsa çekinmeyin sizi çok iyi anlıyorum rabbim kolaylık versin[/QUM
MAŞALLAHALLAH SAGLIKLA BUYÜTMEYI NASIP ETSN.INS BIZDE ALIRIZ SAGLIKLA KUCKLRIMIZA
ben kullanıyorumm vıtamınle demır hapı nekadar saglıklı beslensekte bebek buyudukce onlar yeterlı olmuyormus netten epey arastırdım yoksa bende ıcme taraftarı deılım cunkı mıdeye dokunuyorlar ... su an mecburen ıcıyorumm .. sureklı içim yanıoo ayaklarım alev gıbı ates basması oluyorumm ayaklarım dısarda uyuyorum gecelerıı .. bıde yetmez gıbı 25 gun olucak nefess alamıyorumm burnum tıkalı sureklı anlamadım gıttı neden oluosa..
yarım kg kalsakk ıı cnm ben gunde 3 lt su ııcıomm 3 kg alıom zaten .:)) sonra wcye kosturmaca baslıoo yatana kadar
evet canım malesef bundan sonra haftada yarım kilo mecburen alacağız. üstüne eklemezsek tabi :)
aferın sana annesı dogru bıkarar kızlar dun 2 aylık hamıle olan bır arkadasımla konustum.. bana dedıkı ozele gıdıyomus kontrole dr 3o haftaya kadar anne sonrakı haftalarda sadece bebek kg alıomus yanı 3o hafta olana kadar en fazla 9 _ 10 kg almaya dıkket et dedı bana nekadar dogru kı acaaba .. 2 kg aldım sımdıye kadar demmekkı daha 8 kg alabılırımm
merhaba hanımlar bendew 2011 eylul annesiyim yani geçen sene bu vakitler sizler gibiyim şimdi bu satırları yazarkende oğlum ellerimi çekiştiriyor 21 eylülde sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım gebeliğim çok zor geçti 25 kilo aldım gebelik şekerim 300lerdeydi bebeğim 4buçuk kilo doğdu eyer bana sormak istediğiniz bişey varsa çekinmeyin sizi çok iyi anlıyorum rabbim kolaylık versin[/QUM
MAŞALLAHALLAH SAGLIKLA BUYÜTMEYI NASIP ETSN.INS BIZDE ALIRIZ SAGLIKLA KUCKLRIMIZA
alacaksınız işallah hiç endişelenmeyim ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım şimdiki oğlum zamanında her doktora gittiğimde olumüş demesinden çok korkuyordum çok endişelerim vardı ama hepsi gereksiz çıktı sizde endişe yapmayın gebeliğinzin tadını çıkarın
3lu testın sonuucunu alınca solucem bakalım ne dıycekaynmen ya bende bi ara içtim başımı yastıtan kaldıramıyordum hep uyuyordum bide benim kilo problemeim vardı içmek istemedim işallah faydasını görürü bebeğin ama bi doktoruna danış istersen başka tip ilaç versin sana bukadar zorluk çekme
hahaha çok hoşşş bıdık çok tatlı olur yawssEki Görüntüle 383271
kızlar esım diş teknısyenı bebege dogdunda bundan alıcakmısss yawrumm dalga gecıcekler dıyorum bısı olmazz dıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?