Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın herkeseeeeeeeeee..uzun zamandır yoktum kızlar eşim trafik kazası geçirdionun için yazamnadım..neler oldu acaba ben yokken geçmişe şöyle bir göz atayım barii
günaydın herkeseeeeeeeeee..uzun zamandır yoktum kızlar eşim trafik kazası geçirdionun için yazamnadım..neler oldu acaba ben yokken geçmişe şöyle bir göz atayım barii
günaydın kızlar
öğleden sonra dr.a gidicem, çikolatayı ultrasona girmeden kaç dk önce yemek lazım
benim bebiş hep yatıyo gittiğimde, ayakları uzatıp topluyo fln ama zıpladığını göremedik yaw
bakalım çikolata işe yarıcak mı
baslamadım henuz cnmm cuma gunu ızmıre gıdıyorum ordan cıcıler alıcaz kuzumaa ınssiyiyim bende canım büyüyoruz işte varmı değişik bişiler sende
alışverişe başladın mı
günaydın kızlar
öğleden sonra dr.a gidicem, çikolatayı ultrasona girmeden kaç dk önce yemek lazım
benim bebiş hep yatıyo gittiğimde, ayakları uzatıp topluyo fln ama zıpladığını göremedik yaw
bakalım çikolata işe yarıcak mı
ıyı cnm bebıslerr yaramazlık yapıolar bazen ama bugun ıyı:)) zıplıo zıplıo durduramıyorum senınkı nasılbu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlaarrr
bebişler nasıııııı
baslamadım henuz cnmm cuma gunu ızmıre gıdıyorum ordan cıcıler alıcaz kuzumaa ınss
cıkolatayı gırmeden 5 dk once ye canım ıns ııse yarar hayırlı haberlerını beklyoruz ıns
ıyı cnm bebıslerr yaramazlık yapıolar bazen ama bugun ıyı:)) zıplıo zıplıo durduramıyorum senınkı nasıl![]()
bi de çikolatayla deneyelim bakalım. ben zaten bikaç pıt pıt hissediyorum ama bebek mi değil mi anlayamıyorum.canım ben yarım saat önce çikolatamı yiyip bidde meyve suyumu içiyrmmmm
işe yarıyoo göbek atıyoo valla hep ultrasondaaaa
bide kesinlikle aç gitmemeye çalış o zamanda uyuyolarrrrrr
cıkolatayı gırmeden 5 dk once ye canım ıns ııse yarar hayırlı haberlerını beklyoruz ıns
ıyı cnm bebıslerr yaramazlık yapıolar bazen ama bugun ıyı:)) zıplıo zıplıo durduramıyorum senınkı nasıl![]()
bi de çikolatayla deneyelim bakalım. ben zaten bikaç pıt pıt hissediyorum ama bebek mi değil mi anlayamıyorum.
ne zaman dr.a gitsem yatıyo oluyo, hareketli görmek istiyorum inş.
ben 15 dk önce fln yiyeyim bari, ikinizin söylediğinin ortası olsun
ben kilo aldım göbek yağlandı da, ondan mı hissetmiyorum acebaa
kızlar 9 tane alttan çıtçıtlı badi aldım 3-6 ay diyor yeni doğanda 3 tane aldım
kaç tane almak lazım
daha alcak çok şey var
kızlar 9 tane alttan çıtçıtlı badi aldım 3-6 ay diyor yeni doğanda 3 tane aldım
kaç tane almak lazım
daha alcak çok şey var
çok geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsunnn,Allah en kısa zamanda şifa versinnn
Canım geçmiş olsun.Allah korumuş eşini..
cıtcıtlı badıler en cok kullanılanlar cnmm yenı dogann setlerınden aldınmı hastane cıkısı dıe satılıo hanı.. ben onların kadıfesınden buldum .. kıs olucagı ıcın bıde bızım buralar serınlıo ovakıtler .. sızce penyemı kadıfemı olmalı.. ben o_3 ay arası cok sey yıgınla alma taraftarı degılım hemen kucuk kalıcaklar cünkı 3-6 AY DAHA mantıklı cnm..bıde tulumlar oluoya ayaklı onlarda az kullanılııo haberınız olsun..alt ust patıksız olanları daha uzun kullanıyolar ben ole almayı dusunuyorumm .. patıklı pantolanı boyu uzayınca bacakları kasılıoo gıydıremıyosun ozamanda .. bakalımm bende yakında baslıcamm neler alıcam :))
ooooooooooooooo annesiii alışverişe başlamışızzzz
güle güle kullansın prensess
bence yeterli canım yaaa bebiş zaten çok hızlı büyüyecek ilk aylar,,,,,aldıklarında yeterlidir bnce idare ederr
bide beiş kilolu doğarsa elinde kalmasınn
doğuncada yetersiz gibi gelirse tekrar alırsınnn
hepinize çok teşekkür ederim..bebişimin hareketlerini bu haftadan sonra hissetmeye başlarmıyım acaba??