2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Maşallah kilona canım ne güseeeeeellllllllllllll
bak şimdi sen benim yarama bastın neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebişin cinsiyeti diğer kontrolünde netleşir canım
banada ilk %80 kız dedi 1 hafta sonra%100 olduuuuuu
bence alışveriş için bi sonraki kontrolü bekleee

KLızalr herkese merhaba,

Geçmişi okumayı denedim, 1 sayfa rayla, 5 sayfa arayla 10 sayfa arayla yine de bitmedi, umarım kötü hiç bir haber yoktur, ve güzel önerilr kaçırmamışımdır.

Ben hafta sonu kayınvalidemle birlikteydim. Eşim AÖF görevi için perşembeden beri ardahan da, biz de çok üzüldük, özledik onu ama şimdi yolda dönecek inşallah sağ sağlim. Hafta sonu eskişehirde alışveriş turu yaptık. 3. geleneksel bebek alışverişi turu. Çok şükür bu sefer sancısız eve döndüm ama hiiiç bir şey alamadım. birşeyler bulduğumda annemi aradım, o da aaa alma onu eminönünde bu fiyata, yok onlara para verilmez falan dedi dedi ben de en sonunda bu ay sonuna para ayırıp havuzlu hana gitmeye karar verdim... İnternet bile eskişehirden daha ucuzdu onu farkettim... Sizler neler yaptınızz...

ayyyy tuvalet konusunda bende öyleyim hatta bazen tuvaletin kapısının önüne sandalye koyup oturmayı bile düşünmedim değil
yarım saatte bi ordayımmmmmm

oyy oy bende de aynı şekilde normalde de giderdim aslında da şimdi bi farklı oldu,çok su içiyorum diye düşündüm ben de ama bazen 10 dk.da bir gittiğim bile oluyor,şimdiden sıkıldım bu durumdan ama ben

Canım mrb hoşgeldinnnnnnn
zaten geçmişi takip etmek zor oluyoo bende beceremiyrmmmmm,herkes ii bebişler büyüyoooo
babanıza kavuşursunuz sağ sağlim inşallahhhhh
aaaaaaaa ESK ucuzdur die tahmin etmişştim ben genelde öyleydi ,yazın ben çok güzel şeyler almıştım ordannnn tabi kendimeee
demekki bebe de pahalııı
bende şimdilik para biriktiriyrmm bebiş için hiç bişey almadım henüzzzzzz

ayyyy tuvalet konusunda bende öyleyim hatta bazen tuvaletin kapısının önüne sandalye koyup oturmayı bile düşünmedim değil
yarım saatte bi ordayımmmmmm

acaba çok su içiyoruz ondan mı, yoksa ne bileyim rahimler büyüdü yerinde duramıyo ondan mı

oyy oy bende de aynı şekilde normalde de giderdim aslında da şimdi bi farklı oldu,çok su içiyorum diye düşündüm ben de ama bazen 10 dk.da bir gittiğim bile oluyor,şimdiden sıkıldım bu durumdan ama ben

gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama daha iyi gunleriniz bi de doguma yakin gorun neler olucak gece uyurken yataktan firliyosun valla ay kacircam diye

acaba çok su içiyoruz ondan mı, yoksa ne bileyim rahimler büyüdü yerinde duramıyo ondan mı

olabilir çok suda yapabilir canımm
bide ben şey düşünmüştüm
bebiş büyüyor idrar kesesine baskı yapıyorrrrrr bizde malum dayanamıyrzzzz:44::44::44:

şimdiden böyleysek 7. ayımızdan sonra napıcazzkiiiiiiii

ilk kontrolüm bu ayın sonunda:))) uzun boylu olduğum için kimse hamile olduğumu bile anlamıyor.bebeği nereye sakladın diyorlarrr

gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama daha iyi gunleriniz bi de doguma yakin gorun neler olucak gece uyurken yataktan firliyosun valla ay kacircam diye

Ayyyyyyyyy
kesin ben fırlayamamda çünkü o kadar çok kilo aldım ki o zamana kadar iyicede şişerimmm
artık koyveririmmmmm

Aman Allah ım koruusunnnnnn

sağol canım... Ben hamamyolu na baktım, mağazalarda ne var ne yok onları netten de görebiliyorum. İnternette gördüklerimin neredeyse 2 katı idi bir çok ürünün fiyatı, alınamayacak bir para değil ama insan ucuzunun varlığını bilince, işi de acil değilse alamıyor, yani ben alamıyorum:):):) Bir de sordum sürekli, bu ne için, bunu hangi ayda alıyoruz diye, aklınız almaz acaaayipp kafam karıştı. annemi aradım sonra, ben mızmızlanınca hiç birşey almıyorsun istanbula geliyorsun topluca benim yanımda alıyorsun herşeyi dedi o da:)

anam ne yavas yaziyonuz siz boyle bi de anne adaylari olcekler biraz tempo boyle yaparsaniz tabi siser totolaraz biraz haraket
bu arada ben de kaynayiverdim aranizda

hayırdır canım niye ceza aldılar, çok şaşırdım.....o yüzden bazı arkadaşlar yok buralarda?????
Sen nerden biliyorsun böyle ola bileceğini??

kızlar cumartesi dr ye gittim benim bebiş erkekmiş..kızım başta sevindi sonra kızdı erkek olacak diye..
şişmeye ve genişlemeye devam ediyorum bu ara bir hamile tuniği almıştım bira küçük almışım ki iki hafta sonra küçük gelcek gibi önümüzdeki haftaya hamile tüniklerine bakacağım..
ben teseettürlü olduğum için pantolon üstü kolları kapalı dize kadar uzanan tunik arıyorum bir yerlerde görürseniz markasını haber verin arkadaşlar bana...kızımda randa şeklindeydi kıyafetim yazın altına badi giyip çıkmak işkence oluyodu sıcaktan dolayı..
başka tesettürlü olan varmı armızda nasıl şeyler almayı düşünüyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…