İnşallah canım net görürüz bende çok merak ediyrm nası dieeeeee
Canım CD olayını sormadım ama ayrıntılı ultrason için ek bi ücret ödeyecekmiyim die sorduğumda 5tl demişlerdi şaşırdım....
acaba yalnış mı die merak ediyrm bendeeeee
bana doktorum kendi dedi cd fotoğraflar vericez gelmeden yarım saat önce tatlı birşeyler ye dedi ama benim 215 tl
Slm kızlar...
Ben 62 kiloyla hamile kaldım sonra mide bulantılarından 58 kiloya düştüm.
Şu an 61 im ..yani -1 kilodayım:)))) 5 inci ayıma yeni girdim...hala ara ara mide bulantıları devam ediyor...
Kontroller için Vakıf gurabeya gidiyorum.doktorum %90 kızın olacak dedi
% 10 luk yüzünde mavimi alayım pembemi alayım bilemedim:))))
Günaydııınnn, gerçi öğlen oldu ama anca girebildim nete, malum hafta başı, işler birikmişti. Bende ilk kez bu gece hafif kıpırdanmalar hisstemeye başladım, sanırım ebbektir. Normal zamanlardan farklıydı çünkü. Bakalım, heyecan bastı. Bu aralar ne çok tuvalete gidiyorum bi bilseniz sizde de var mı aynı sorun?
ayyyy tuvalet konusunda bende öyleyim hatta bazen tuvaletin kapısının önüne sandalye koyup oturmayı bile düşünmedim değil
yarım saatte bi ordayımmmmmm
KLızalr herkese merhaba,
Geçmişi okumayı denedim, 1 sayfa rayla, 5 sayfa arayla 10 sayfa arayla yine de bitmedi, umarım kötü hiç bir haber yoktur, ve güzel önerilr kaçırmamışımdır.
Ben hafta sonu kayınvalidemle birlikteydim. Eşim AÖF görevi için perşembeden beri ardahan da, biz de çok üzüldük, özledik onu ama şimdi yolda dönecek inşallah sağ sağlim. Hafta sonu eskişehirde alışveriş turu yaptık. 3. geleneksel bebek alışverişi turu. Çok şükür bu sefer sancısız eve döndüm ama hiiiç bir şey alamadım. birşeyler bulduğumda annemi aradım, o da aaa alma onu eminönünde bu fiyata, yok onlara para verilmez falan dedi dedi ben de en sonunda bu ay sonuna para ayırıp havuzlu hana gitmeye karar verdim... İnternet bile eskişehirden daha ucuzdu onu farkettim... Sizler neler yaptınızz...
ayyyy tuvalet konusunda bende öyleyim hatta bazen tuvaletin kapısının önüne sandalye koyup oturmayı bile düşünmedim değil
yarım saatte bi ordayımmmmmm
acaba çok su içiyoruz ondan mı, yoksa ne bileyim rahimler büyüdü yerinde duramıyo ondan mı
oyy oy bende de aynı şekilde normalde de giderdim aslında da şimdi bi farklı oldu,çok su içiyorum diye düşündüm ben de ama bazen 10 dk.da bir gittiğim bile oluyor,şimdiden sıkıldım bu durumdan ama ben
acaba çok su içiyoruz ondan mı, yoksa ne bileyim rahimler büyüdü yerinde duramıyo ondan mı
Maşallah kilona canım ne güseeeeeellllllllllllll
bak şimdi sen benim yarama bastın neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebişin cinsiyeti diğer kontrolünde netleşir canım
banada ilk %80 kız dedi 1 hafta sonra%100 olduuuuuu
bence alışveriş için bi sonraki kontrolü bekleee
gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama daha iyi gunleriniz bi de doguma yakin gorun neler olucak gece uyurken yataktan firliyosun valla ay kacircam diye
ilk kontrolüm bu ayın sonunda:))) uzun boylu olduğum için kimse hamile olduğumu bile anlamıyor.bebeği nereye sakladın diyorlarrr
Ayyyyyyyyy
kesin ben fırlayamamda çünkü o kadar çok kilo aldım ki o zamana kadar iyicede şişerimmm
artık koyveririmmmmm
Aman Allah ım koruusunnnnnn
ay nolcek sonra da kocisi ittiri verirsin senin tarafa sen gecersin onun tarafta uyursun sabah uyandiginda da kendisi yapmis sansin
a aaaa ne ayıp şeyben de tutamam ama ya,yapıveririm,oyh fenalık geldi düşününce
Canım mrb hoşgeldinnnnnnn
zaten geçmişi takip etmek zor oluyoo bende beceremiyrmmmmm,herkes ii bebişler büyüyoooo
babanıza kavuşursunuz sağ sağlim inşallahhhhh
aaaaaaaa ESK ucuzdur die tahmin etmişştim ben genelde öyleydi ,yazın ben çok güzel şeyler almıştım ordannnn tabi kendimeee
demekki bebe de pahalııı
bende şimdilik para biriktiriyrmm bebiş için hiç bişey almadım henüzzzzzz
annem kardesime hamileyken yapmis sonra da beni almis oraya yakin yere koymus sabah uyaninca cocuk yapmis demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?