hayırdır canım niye ceza aldılar, çok şaşırdım.....o yüzden bazı arkadaşlar yok buralarda?????
Sen nerden biliyorsun böyle ola bileceğini??
bu listeler iyi hoş da, doğmamış çocuğa diş kaşıyıcı almanın alemi neTemizliği ve bakımı için gerekenler;
Islak mendil ve temizleme havluları
Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
Bebek termometresi
Alt değiştirme örtüsü
Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
Bir kaç farklı emzik çeşidi
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
Diş kaşıyıcı
Emzirme minderi
Banyosu için gerekenler;
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Duş termometresi
Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;
Yeni doğanlar için bebek bezi
Hastane çıkış seti
Body, atlet, tulum, pijama, önlük
Patik ve çorap
Eldiven
Mendil
Penye şapka
Yelek ve hırka
Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar
Odası için gerekenler;
Bebek karyolası
Bebefon
Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
Battaniye ve pike
Cibinlik
Minder
Gardırop
Şifonyer
Yolculuk için gerekenler;
Bebek malzeme çantası
Bebek arabası
Araba koltuğu
Kanguru
kızlar netten buldum bunu ısımızı yarar bence
ben gece uyanmadan gidip geliyorum artık, benim ilk hamilelik belirtisi de buydu, gece yatmadan ne kadar su içersem içeyim kalkmam normaldeayyyy tuvalet konusunda bende öyleyim hatta bazen tuvaletin kapısının önüne sandalye koyup oturmayı bile düşünmedim değil
yarım saatte bi ordayımmmmmm
evet içine body giymek sorun olcak, uzun kollu hamile tişörtlerine baktım beyaz varsa alayım diye bulamadım.kızlar cumartesi dr ye gittim benim bebiş erkekmiş..kızım başta sevindi sonra kızdı erkek olacak diye..
şişmeye ve genişlemeye devam ediyorum bu ara bir hamile tuniği almıştım bira küçük almışım ki iki hafta sonra küçük gelcek gibi önümüzdeki haftaya hamile tüniklerine bakacağım..
ben teseettürlü olduğum için pantolon üstü kolları kapalı dize kadar uzanan tunik arıyorum bir yerlerde görürseniz markasını haber verin arkadaşlar bana...kızımda randa şeklindeydi kıyafetim yazın altına badi giyip çıkmak işkence oluyodu sıcaktan dolayı..
başka tesettürlü olan varmı armızda nasıl şeyler almayı düşünüyorsunuz..
Bende cumartesi gezdim biraz mağazaları LCW fiyat açısından her yerden uygun.birde bu sene şanslıyız hep tunik tarzı şeyler moda.hamile pantolonları hep kalın kot olduğu için almadım.dar pantolon giydim geçende bebiş rahatsız oldu sanırım daha fazla hissettim pıtpıtlarını.dünde tüm günü eşofmanla geçirdim hiç bir şey yok panik oldum neden hareket etmiyor diye.akşama uzanınca canlandı :) tanıdık bir terzim var kendi kotumdan ben diktireceğim hamile pantolunu hiç kilo almadım bacaklar aynen duruyo sadece bir göbek ilikler kapanmıyor şimdilik daha da irileşince mağazadan alırım diyorum ama sanırım kapri taytlar daha çok işimi görecek sıcak bir yaz olacağa benzer Allah yardımcımız olsun.
canım daha önce de uyarı almışlar
aynı konuda burada bir sosyal paylaşım sitesine gel gibi şeyler söyleyince kazen geldi onlara ceza verdi
daha öncede yaptınız dedi
buradan sosyal paylaşım sitelerine gidilirse bura ne olacak dedi
ama ceza hala bitmedi mi bilmiyorum
LCW den almıştım hamile kotu büyük geliyor 36 bedenleri çok büyük yapıyolar...
dün uğradım hadi bide kumaş deniyim dedim oda aynı şekilde kocaman geliyor...
ne zaman giyebilicem merak ediyorum bacaklarım hala aynı..
bende 2 tane tunik aldım başka bir mağazadan taytla rahat kullanırım.
lcw de yığıntı gibi atıyolar herşeyi..ben ordan normal hayatta hiç bişi almıyorum okadar kalabaki millet ne buluyoda alıyor hala çözemedim hiç bişeye benzemiyolar yada ben zevksizim
kızlar merhabalarrrr,biraz araştırma yapıyordumm bebiş için gerekenler anne için gerekenler falan
doğum valizinde olması gerekenler vs.. gibi şeyler
kk da kızlar hazırlamış güzle bir listeee kendi hazırladğım listeme ilave ettiklerim var buradan çok detaylı olmuşş ilgilenirsneizzz diye paylaşmak istiyorum.
Sanırım yavaştan hazırlıklara başlamak lazım önce listemi oluşturuyorum sonra alışveriş faslıı inş.
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/255408-bebislere-ihtiyac-listesi-4.html
şimdiden kolay gelsin kızlar.
kolay gelsin canım:)) paylaşımda zamanlama güzle ozaman:)evet bende şu an o iş üstündeyim...
LCW den almıştım hamile kotu büyük geliyor 36 bedenleri çok büyük yapıyolar...
dün uğradım hadi bide kumaş deniyim dedim oda aynı şekilde kocaman geliyor...
ne zaman giyebilicem merak ediyorum bacaklarım hala aynı..
bende 2 tane tunik aldım başka bir mağazadan taytla rahat kullanırım.
lcw de yığıntı gibi atıyolar herşeyi..ben ordan normal hayatta hiç bişi almıyorum okadar kalabaki millet ne buluyoda alıyor hala çözemedim hiç bişeye benzemiyolar yada ben zevksizim
kızlar cumartesi dr ye gittim benim bebiş erkekmiş..kızım başta sevindi sonra kızdı erkek olacak diye..
şişmeye ve genişlemeye devam ediyorum bu ara bir hamile tuniği almıştım bira küçük almışım ki iki hafta sonra küçük gelcek gibi önümüzdeki haftaya hamile tüniklerine bakacağım..
ben teseettürlü olduğum için pantolon üstü kolları kapalı dize kadar uzanan tunik arıyorum bir yerlerde görürseniz markasını haber verin arkadaşlar bana...kızımda randa şeklindeydi kıyafetim yazın altına badi giyip çıkmak işkence oluyodu sıcaktan dolayı..
başka tesettürlü olan varmı armızda nasıl şeyler almayı düşünüyorsunuz..
Aynen senin gibi düşünüyorum normalde ben hiçö lcw den almıyorum darma duman oluyor her mağazası
bi de çok satıldığı için herkesin üstünde aynı şeyler oluyor hele de çocukların
hepsi lcw den giyiniyor ben de inadına almıyorum,indirimi bekleyince daha kaliteli mağazalarda aynı fiyata geliyor sonuçta.
Kızlar bu arada selamsız daldım geçmişi atlaya atlaya okudum herkes iyi maşallah
cinsiyet öğrenenler olmuş onlarada hayırlı olsun,ben yemek yapmaya gidiyorum arada gelir yazarım
günün menüsü kıymalı makarna,enginar dolması,salata
enginar çıktı mı??
nasılsınız kızlar bebişler nasıl benim inanılmaz iştahım açıldı tutamıyorum kendimi ya bide bebeğim afedersnz çatı kemiklerime oturuyo çok canım yanıyo artık gün boyu kıpır kıpırız durmuyoruz bide benm göbeğim acayip şişti sizinde göbekler şiştimi
Ben İstanbuldayım burda çıktı her pazarda var yaklaşık 2 tl tanesi de...
Kızlar bu listeler çok kabarık,birisi demiş ya diş kaşıyıcıya ne gerek var şimdiden diye aynen katılıyorum
çoğu sonradan alınacak şeyler şimdiden alıp da evinize yığmanıza gerekkyok,sonradan eşinizle el ele tutuşuur minnoşu da pusetine koyuuup çıkarsınız ailecek alışverişe zevki orda zaten bu işin...
İlk etapta,
1 hastane çıkışı seti,battaniyeli oluyor zaten onlar,
1 tane ilave yün veya kaşmir gibi kalınca bir battaniye daha
bol bol iç patikli alt ve üst zıbın
çıt çıtlı body,minik örme yelekler veya hazır kadifeleri var 2-3 tane yeter
yün patikler 2-3 çift
alt açma takımı (çok da gerekli değilde işte gezmelerde ihtiyaç oluor)
prima bez,ıslak mendil (ben kullanmamıştım minik el mendilleri gibi annem penyelerden kesmişti kenarlarını oyalamıştı,hep onlarla silindik gezmeler içinde nivea kullanmıştım.)
Göğüs ucu merhemi (lansinoh) ve pedleri oda lansinoh iyi oluyor çok sütüm akmıştı benim çamaşırıma.
Bebe şamp.+sabunu
bebe yağı+pudra
bu kadar yeter sanırım ilk 3 ay için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?