2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırdır canım niye ceza aldılar, çok şaşırdım.....o yüzden bazı arkadaşlar yok buralarda?????
Sen nerden biliyorsun böyle ola bileceğini??

canım daha önce de uyarı almışlar
aynı konuda burada bir sosyal paylaşım sitesine gel gibi şeyler söyleyince kazen geldi onlara ceza verdi
daha öncede yaptınız dedi
buradan sosyal paylaşım sitelerine gidilirse bura ne olacak dedi
ama ceza hala bitmedi mi bilmiyorum

Son düzenleme:
bu listeler iyi hoş da, doğmamış çocuğa diş kaşıyıcı almanın alemi ne
dişi kaşınmaya başlayınca alırız sanki doğunca mağazalar kapancak

ayyyy tuvalet konusunda bende öyleyim hatta bazen tuvaletin kapısının önüne sandalye koyup oturmayı bile düşünmedim değil
yarım saatte bi ordayımmmmmm
ben gece uyanmadan gidip geliyorum artık, benim ilk hamilelik belirtisi de buydu, gece yatmadan ne kadar su içersem içeyim kalkmam normalde
şimdi mutlaka kalkıyorum, gözümü açmadan gidip geliyorum

evet içine body giymek sorun olcak, uzun kollu hamile tişörtlerine baktım beyaz varsa alayım diye bulamadım.
lcw dan bi gömlek aldım uzun kollu, internet sitesinde de var bakabilirsin.diz üstü ama.
ama çok beğenmedim, idareten aldım, şimdi trençkot ve okulda formayla kısa şeyler giyiyorum, yaza allah kerim

Bende cumartesi gezdim biraz mağazaları LCW fiyat açısından her yerden uygun.birde bu sene şanslıyız hep tunik tarzı şeyler moda.hamile pantolonları hep kalın kot olduğu için almadım.dar pantolon giydim geçende bebiş rahatsız oldu sanırım daha fazla hissettim pıtpıtlarını.dünde tüm günü eşofmanla geçirdim hiç bir şey yok panik oldum neden hareket etmiyor diye.akşama uzanınca canlandı :) tanıdık bir terzim var kendi kotumdan ben diktireceğim hamile pantolunu hiç kilo almadım bacaklar aynen duruyo sadece bir göbek ilikler kapanmıyor şimdilik daha da irileşince mağazadan alırım diyorum ama sanırım kapri taytlar daha çok işimi görecek sıcak bir yaz olacağa benzer Allah yardımcımız olsun.

ben de şanslıyım bi sürü tuniğim var giyerim diyodum göbek sığıyo ama göğüsler kapanmıyo.
eşim bereket tanrıçası gibi oldun diyoo

Son düzenleme:

hmmmm yani başka sitenin reklamını yaptıkları için diye biliriz ????

LCW den almıştım hamile kotu büyük geliyor 36 bedenleri çok büyük yapıyolar...
dün uğradım hadi bide kumaş deniyim dedim oda aynı şekilde kocaman geliyor...
ne zaman giyebilicem merak ediyorum bacaklarım hala aynı..
bende 2 tane tunik aldım başka bir mağazadan taytla rahat kullanırım.
lcw de yığıntı gibi atıyolar herşeyi..ben ordan normal hayatta hiç bişi almıyorum okadar kalabaki millet ne buluyoda alıyor hala çözemedim hiç bişeye benzemiyolar yada ben zevksizim

ceza alan arkadaşlar cezaları bitse de geri dönmeme kararı aldılar..
sanırım bitti de.

burda da bütün şubeler pazar yeri gibi, bi tanesi düzenli ordan aldım pantolonları.
ben çalıştığım için bikaç tane pantolon almam lazımdı, tanesini 100 e alacağıma üçünü aldım aynı fiyata.
aynı pantolon 120 başka hamile mağazasında.

evet kalıpları çok geniş, ben 38 giyiyodum hamile kalmadan şimdi en az 40 oldum ama lcw hala 38
senin gibi 36 bedenlere uymaz tabi

kızlar merhabalarrrr,biraz araştırma yapıyordumm bebiş için gerekenler anne için gerekenler falan
doğum valizinde olması gerekenler vs.. gibi şeyler
kk da kızlar hazırlamış güzle bir listeee kendi hazırladğım listeme ilave ettiklerim var buradan çok detaylı olmuşş ilgilenirsneizzz diye paylaşmak istiyorum.
Sanırım yavaştan hazırlıklara başlamak lazım önce listemi oluşturuyorum sonra alışveriş faslıı inş.

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/255408-bebislere-ihtiyac-listesi-4.html
şimdiden kolay gelsin kızlar.

evet bende şu an o iş üstündeyim...

Aynen senin gibi düşünüyorum normalde ben hiçö lcw den almıyorum darma duman oluyor her mağazası
bi de çok satıldığı için herkesin üstünde aynı şeyler oluyor hele de çocukların
hepsi lcw den giyiniyor ben de inadına almıyorum,indirimi bekleyince daha kaliteli mağazalarda aynı fiyata geliyor sonuçta.

Kızlar bu arada selamsız daldım geçmişi atlaya atlaya okudum herkes iyi maşallah
cinsiyet öğrenenler olmuş onlarada hayırlı olsun,ben yemek yapmaya gidiyorum arada gelir yazarım
günün menüsü kıymalı makarna,enginar dolması,salata

cnm hafta sonu kapalı bir arkadaş LCW den güzel elbiseler almıştı.hatta paylaşmıştı burada. sende elbiselere bir göz at istersen.hem de efil efildi tam yazlık

enginar çıktı mı??

enginar çıktı mı??

Ben İstanbuldayım burda çıktı her pazarda var yaklaşık 2 tl tanesi de...

Kızlar bu listeler çok kabarık,birisi demiş ya diş kaşıyıcıya ne gerek var şimdiden diye aynen katılıyorum
çoğu sonradan alınacak şeyler şimdiden alıp da evinize yığmanıza gerekkyok,sonradan eşinizle el ele tutuşuur minnoşu da pusetine koyuuup çıkarsınız ailecek alışverişe zevki orda zaten bu işin...

İlk etapta,
1 hastane çıkışı seti,battaniyeli oluyor zaten onlar,
1 tane ilave yün veya kaşmir gibi kalınca bir battaniye daha
bol bol iç patikli alt ve üst zıbın
çıt çıtlı body,minik örme yelekler veya hazır kadifeleri var 2-3 tane yeter
yün patikler 2-3 çift
alt açma takımı (çok da gerekli değilde işte gezmelerde ihtiyaç oluor)
prima bez,ıslak mendil (ben kullanmamıştım minik el mendilleri gibi annem penyelerden kesmişti kenarlarını oyalamıştı,hep onlarla silindik gezmeler içinde nivea kullanmıştım.)
Göğüs ucu merhemi (lansinoh) ve pedleri oda lansinoh iyi oluyor çok sütüm akmıştı benim çamaşırıma.
Bebe şamp.+sabunu
bebe yağı+pudra

bu kadar yeter sanırım ilk 3 ay için...

nasılsınız kızlar bebişler nasıl benim inanılmaz iştahım açıldı tutamıyorum kendimi ya bide bebeğim afedersnz çatı kemiklerime oturuyo çok canım yanıyo artık gün boyu kıpır kıpırız durmuyoruz bide benm göbeğim acayip şişti sizinde göbekler şiştimi

Bu arada banyo için bebek küveti ve file almıştım bende ama çok
az kullandım hep babasına verdim o kucağında iyice kavrayıp tutuyordu bende suyunu dküp yıkıyordum normal duşta yani.
çok daha kolay oluyor benden söylemesi,her defasında o küveti doldur boşalt çok yorucu.
Yine ben kovaya su doldurup hazırlıyodum suyunu babasının kucağında döküveriyodum bi şampuan bi vücüt sabunlama
yetiyordu 10 dk yani.Sonra önceden ısıttığımız odaya alıp havluya sarılı bi şekilede biraz emziriyodum sakinleşmesi için sonra da yağlayıp bi güzel tertemiz giydiriyodum.

Ben kıpırtılarını sırt üstü yatınca hissediyorum gün içinde hareketliyken hissetmiyorum
yani dinlemem lazım ancak o zaman.
İştah konusunu sorma doyma hissim yok oldu sanki

katılıyorum sana bende oğluma dünyanın kıyafetini almıştım ama yaz bebeği olduğu için hastane çıkışlarını pek giydiremedim çıtçıtlı zıbınlardan giydi hep çoğu çıkışımız kalmıştı yani bide biberon ve emziği önceden almıştım iyiki almışım eşim pek anlamaz ee lohusa halimle bende gidememiştim bumnları önerebilirim sezeryanda süt geç geliyo bliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…