2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de ,stanbuldayım cnm yarın pazara bakayım o zaman;
zaten ıslak mendille silmeyin altını diyorlar. pamuk ve ılık suyla silin diyorlar.
bir de göğüs ucu merhemine doğumdan bir süre önce başlanıyormuş bir bilginiz var mı?

ben hala küvetde yıkıyıorum oğlumu hele yeni doğduğunda çok rahatdı bebği yatırıp rahat rahat yıkayabiliyosun kucakta hala yıkamadım nedense :26:
Ben kıpırtılarını sırt üstü yatınca hissediyorum gün içinde hareketliyken hissetmiyorum
yani dinlemem lazım ancak o zaman.
İştah konusunu sorma doyma hissim yok oldu sanki

ya hareket olayını sorma oğlum dışardan tekmeliyo kızım içerden iştaha gelince aynen yaa kilo alıyorum işte bende çayda şekeri kestim o bile kilo almayı yavaşlatıyo bakalım frenlemem lazım

Merhaba hanımlar,
Ben de erkek annesi olacağım. Şu an da 17 haftanın içindeyim.
Size birşey sormak istiyorum. Ben dizaltı hamile taytı arıyorum. Fikriniz var mı nerede bulabilirim...
Şimdiden teşekkürler...

Canım benim biberona ihtiyacım olmaıştı
yani sütüm gelmişti hemen,zorlayıp illa emzirmek gerekiyor
bebek çektikçe geliyor zaten
emzik içinde bizimki bi türlü almadı kaç tane emzik denedik en sonunda wee 2.50 TL ye bakkal emziği varya onu almıştı
yani aventmiş,nuk,chicco hepsi yalan bakkal emziği bir nuamar,zaten marketten almıştı eşim bi de bunu deneyim diye
saçmalama demiştim ama onu aldı çocuk

Evet ıslak mendil kullanmayın arkadaşlar sadece gezmelerde kullandım ben
eşinizin eski atletlerini atmayın,bi güzel 90 derecede kayanatın bembeyaz sonra el kadar el kadar kesin
2 tane atletten baya mendil çıkar
minik mendiller olsun kenarlarını işleyebilirsiniz daha hoş olur ama olmazsada olmasın,onlarla sabunlu bez
yapıp silin veya sadece ıslatın biraz suda o şekilde,pişik çok az olacak inşallah göreceksiniz.

doğumdan 1 hafta önce başlanılıyo benm göğsüm 1 kez kanamıştı bu yüzden çok acı çekmedim ama ben daha çok tahinin üstünde biriken yağı sürdüm o daha iyi gibi

pazarlara bak bence
hamile taytı bulamazsın belki ama penye taytlar şimdilik işini görür esner yani

doğumdan 1 hafta önce başlanılıyo benm göğsüm 1 kez kanamıştı bu yüzden çok acı çekmedim ama ben daha çok tahinin üstünde biriken yağı sürdüm o daha iyi gibi

ağlayarak emzirdim diyenleri görmüştüm forumda acaba dedim önceden mi başlamak lazım:)
tahinin üzerindeki yağı daha önce de duymuştum.

kızlar sizi bilmem ama bence ihtiyaçları çocuk doğmadan önce almak lazım sonradan dışarı çıkmak 3 aya kadar belli bir düzene girene kadar işkence oluyormuş.zaten insan dayanamayıp alıyorda

kızlar sizi bilmem ama bence ihtiyaçları çocuk doğmadan önce almak lazım sonradan dışarı çıkmak 3 aya kadar belli bir düzene girene kadar işkence oluyormuş.zaten insan dayanamayıp alıyorda

canım dışarı çıkmak aişkence ama inanki o stresi de çıkarak atıyosun zaten ihtiyaç bitmiyo ne kadar alırsanız alın alınacakda bitmiyo bence alabileceklernzi alın dediğim gibi doğumdan sonra gene alınacaklar oluyo

ağlayarak emzirdim diyenleri görmüştüm forumda acaba dedim önceden mi başlamak lazım:)
tahinin üzerindeki yağı daha önce de duymuştum.

ben tahin yağı hiç duymamıştım
lansinoh kullandım hatta çocuğa da silmeden memeyi verebiliyosunuz
silinerek kullanılan merhemler iyice işkence silmekde zedeliyor çünkü meme ucunu.

Kılık kıyafet insanın hoşuna gidiyor alıyor da işte bi de çok da hediye geliyor onu da düşünün

merhaba arkadaşlar,
ben bayağıdır gelmiyordum. geçmişi çok okuyamadım inşallah herkes iyidir.yeni arkadaşlar gelmişler :) alışveriş konusunda herşeyi bir anda almaya gerek olduğunu sanmıyorum. bebişle de alışveriş yapılabiliniyor nasılsa :) mesela ben biberon almamıştım ve oğlum hiç kullanmadı. önceden alsaydım gereksiz bir harcama olacaktı. alışverişimi havuzlu handa yapmıştım. nakit ödeyince bayağı indirim oluyor. ancak eminönü kalabalık olduğundan sakin saatlerde gitmek en iyisi. bu arada cinsiyetimiz %100 erkek. pipiyi gördük. 4lü test yapıldı sonucunu bekliyorum. sonrada gelecek ay ayrıntılı ultrasona gireceğim Allah nasip ederse.

sana katılıyorum. her gelen giysi getiriyor ve genelde 0-3 ay oluyor. çoğunu kısa bir süre kullanabiliyorsun. o yüzden ben beğendiğim şeylerin büyük bedenlerini alacağım bu defa. zaten çok fazla ihtiyacımızda yok cinsiyetler aynı olduğu için:)

Hoş geldin canım
maşşallahhh bir erkekkkimiz daha oldu

Bana da ayrıntılı usg 10 nisan 1 mayıs arası yaptır dedi dr.
bakalım bekliyoruz

Bu arada filizyavuz ne zamandır girmiyor,bi sorun yoktur inşallah

Hoş geldin canım
maşşallahhh bir erkekkkimiz daha oldu

Bana da ayrıntılı usg 10 nisan 1 mayıs arası yaptır dedi dr.
bakalım bekliyoruz

Bu arada filizyavuz ne zamandır girmiyor,bi sorun yoktur inşallah

benda 3 mayısta yaptıracağım herhalde çünkü o tarihten sonra 1 hafta boyunca jinekoloji kongresi varmış recep bey orada olacakmış. doktorum 4lü test sonucuna göre ayrıntılıyı konuşacağız dedi perşembe günü netleşir Allah nasip ederse.
filizyavuz u bende görmedim bayağı zamandır...

Canavarım geldi kreşten
ben onu sevmeye gidiyorum ,gene gelirim...

yaa şu ayrıntılıda ne fark var merak ediyorum bnmde ay sonu gel dedi bu arada kızımın hareketleri arttı kızlar kıyafete gelince ben ilkinde kendim çok aldım küçük getirmiyolar pek bide kız olunca hep elibise getiriyolar ufakken giyilcekler bize düşüyo geçen baktım şööyle bi zıbın falan alıcam yine 2 3 tane

ayrıntılı ultrasonda bebeğin uzuvlarının ölçümleri yapılıyor, organ gelişimi değerlendiriliyor vs. benim doktorum şöyle diyor" ikinci bir gözün görmesi her zaman iyidir. çünkü kişinin kendi jinekoloğunun gözden kaçırmış olabileceği birşeyi ayrıntılı ultrason yapan jinekolog görüyor." ben ilk oğlumda da gitmiştim bir aksilik çıkmazsa, Allah nasip ederse bu bebeğimde de gitmeyi istiyorum.

onu baska dr mu yapıyomuş bana öyle bişey demedi ben özel hastaneye gidiyorum ordaa hepsi var zaten ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…