2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah yardımcısı olsun,,

benimde en çok sevdiğim renk sarı hep sarı alıcaktım almıyayımmı yani.
istediğin renkten al canım doya doya giydir seviyorsan

ben büyükleri en son düşünmek istiyorum şimdilik kıyafet falan bakıyorum

sarılığın geçmesi için bol bol emzirmek lazım derler aybükemi 4 gün gördüm akşamı küvezdeydi 17 di sonucu normal değeri 15 olması gerekirmiş 10a düşünce çıkarmıştık hastaneden abimin oğlu 38 haftalık doğdu 24 tü değeri annesi vallahi yüzünede söyleriz dana resmen kurban bayramında kesilmez bir sütü var maşşalah allah nazarlardan korusun tam yaglı besleyici ama anne sütünden başka bişi almadı 2.5 aylık olmasın aragmen yeni geçti sarılığı benim bu bebişte olursa eski usul yapıcam şekerli su vericem aybüke ilkti çok pimpirikliydim bunda olmayacam öyle bi karar aldım üstüne düşünce daha kötü oluyor

ya bende bebişimi ciciler almak istiyorum bir an önce cinsiyeti belli olsunda alışverişine başlayalım ufak ufak dimi yani..ayy çok sabırsızlanıyorummm

aynen cnm nasıl hevesleniyorum. ama korkuyorum da hala...Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

kızlar bişi daha sorucam size
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:
yok cnm hatta sarı giydirilmesini Peygamber efendimiz de istememiş. ama sarı örtü örterler üstüne. oyalı bir yazma yaptır istersen sarı renk. doğunca yüzüne örtersin

işteeee benimde en çok korktuğum şey. bebeğime cicişler almaya nasıl hevesliyim nasıl içim gidiyor ama sırf bunlar aklıma geliyor ve kendimi durduruyorum. çok üzücü

allahım arkadasına yardım etsin . ben de geçen sene 16 haftalık düşük yaşadığımda dünyalar basıma yıkılmıstı sakın sen hastaneye gitme. çok üzülürsün.allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin. onları bize bağışlasın. sen üzülmemeye çalıs aybüke. yapacak maalesef bişi yok

Allah şifa versin. bence de gitme ister istemez etkilenirsin
çok haklısın. hiçbir şey bebeklerimizden önemli değil

arkadaşım çok ilgi alanım olan bir konu açtın:))) bende ilk öğrendiğimden beri temel eşyalar bakm aya çalışıyorum. bir kere alınıp ikinci çocuğada kalmasını istediğim eşyaları biraz kaliteli almak istiyorum. bebek arabası konusunu günlerce araştırdım. bütün arabalar bakıp bütün yorumları okudum desem abartmış olmam. ee sonuç ne diyceksin:)))
bu tamamen beyaz eşya misali şansınıza iyi çıkacak bir eşya gibi gözüküyor. çünkü bi marka beğeniyorum. güzel yorumlar okuyorum. sonra pat bir sitede çok kötü ,almayın falan gibi yorumlar okuyorum. bir çok markada böyle oldu maalesef.
ama şu kesin:
almanyada bütün çarpışma testlerinden bir numara çıkmış oto koltuğu maxı cosı. ve ben travel almak istiyorum. eğer travel almak istiyorsan. oto koltuğu önemli. o yüzden ben maxıcosı uyumlu arabalara bakıyorum şuan. almayadayım ben. bebek arabası konusunda biraz şanslıyız çünkü bir çok marka türkiyeye göre çok daha uygun fiyata geliyor. ama dediğim gibi konu çok karışık:)))

önce nasıl birşey istediğine karar ver. ve mutlaka yerinde mağazada test et derim ben:))

Aslında içimiz gidiyo, dayanamayıp bişiler almak istiyoruz ama bence de acele etmemek lazım, allah korusun bişey olursa çok yıkılırız. Allah hepimizin bebeğini korusun ve sağ salim dünyaya getirmemizi sağlasın inşallah. Ama acele etmesek en azından 6 ayı bi beklesek iyi olur bence.

Allah herkese yardım etsin..işte bu yüzden erken alışverişe başlamak istemiyorum..6.ayı beklemek istiyorum..alsam bile eve götürmem kayınvalidemde durur eşyaları..dua edelim hamişlerin duası kabul olur derler

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Yine ben

Ne kadar kalabalık ne güzel sayfamız, bu saatlerde böyle oluyor demekki

Ben hastayım ya, gribim, hiçbirşeyim yoktu gece bir başladı inanamadım, boğazım çok fena...

İlerlemesinden korktuğum için izin alıp eve geldim, başımı tutamıyorum...

Bir an evvel geçmesi için neler yapabilirim boğazıma, bakınıyım diye geldim:26:

ıhlamur,ballı ve limonlu ılık su iç bol bol..ballıkarabiberde iyi gelir..zaten hamilelerin en büyük dertlerinden biride geniz akıntısıymış..3lt su iç

bende bebek arabası bakıyorum şimdiden puset gıbı olanlrdn ıstyrm ama kullnlşkı olanlrndan katlandgnda cok yer tutmsn unnado da gordum bugun guzeldı ama fıyt konusunda hıc bılgm olmdıgı ıcın uygunm degılmı anlamyrum

dilseden,turamitten ve diğer atılan arkadaşlardan haberi olan varmııı ??

Son düzenleme:
ıhlamur,ballı ve limonlu ılık su iç bol bol..ballıkarabiberde iyi gelir..zaten hamilelerin en büyük dertlerinden biride geniz akıntısıymış..3lt su iç

oyle yapıcam canım, inşallah yarına çok bişeyim kalmaz, çalışırken daha zor çünkü, teşekkür ederim.

Kızlar dharmailac.com dan doğum öncesi seminerleri takip ede bilirsiniz.....
haftaya 19.04 de Akbatı da ücretsiz Ayşe Önerin Semineri var, ben gidicem inşallah......

“Mustela ile Bebeğim Olacak Seminerleri®”ne gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Seminere kaydınız yapılmıştır. Seminerle ilgili program akışını ekli dosyada bulabilir ve daha detaylı sorularınız için bize aşağıdaki numaralardan ve web sitemizden ulaşabilirsiniz.

· Seminer saat 12:30’da başlayacaktır. Ancak seminer saatinden önce orada olmaya özen gösteriniz.

· Katılım tamamen ücretsizdir.

· Seminere istediğiniz yakınlarınızla birlikte gelerek katılabilirsiniz.

· Not almanız için defter ve kalem seminer girişinde size temin edilecektir.

· Seminer girişinde ön bankodan kaydınızın teyidinizi yaptırınız.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyar, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla

Dharma İlaç A.Ş.

Bagdat Caddesi No:298/17 Caddebostan 34728 Istanbul

Tel : +90 216 386 38 13 Fax : +90 216 386 36 47

Dharma İlaç, Mustela, Noviderm, Expanscience Laboratoires Mustela bebek: yeni doğanlar ve bebekler için geliştirilmiş cilt bakım ürünleri

Bu arada yerime yeni bir çalışan arıyoruz.....Almanca bilen ofis işinden anlayan İstanbul/Büyükçekmecede çalışmak isteyen olursa bana haber versin

kızlar merhabaaaa nasılsınızzz:))
Bugün dr a gittim bebişim kocaman olmuş yawruşum benim.
23 cm
305 gr:)
dr çok güzel herşey dedi birüsür şeye baktı kafatasında karnında kolları bacakları herşeyine baktı 2 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona alcakmış
güzel di bugün.
Darısı sizlere inş.

işte bende travel sistem bebek arabası bakıyorum bizim burdada sirkeci taraflarında uygun bebek arabaları mevcut baby max var nasıldır bilmem craftın yan markasıymış ama baston çok rahatmış ama ilk zamanlar için değil tabi çok zor pahalı olanlardan başlamak lazım ucuz olanlar hedye geliyor zaten :)

geçmiş olsun cnm sabah bi arkadas ta hastaym demişti. bence boğaza en iyi gelen ılıksuya limon ve bal koy çok iyi yapıyo yumuşatıyo boğazı.

ay inşallah bende görürüm cuma günü maşallah bebeğine hadi yine iyisin özlem gidermişsindir biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…