Allah yardımcısı olsun,,offf kızlar şuan moralim sıfır allah korusun bebişlerimizi eşimin bankadan arkşının eşi 5.5 aylık hamile şuan hastanedeymiş bebek rahime doğru inmiş şuan kalbinin durmasını bekliyorlarmış kız benimde arkdaşım hastaneye gitmek istiyorum eşimde yok diyo etkilenmemi istemiyo içim acıdı
arkşlar lütfen hiçbişeyi kafanıza takmayın az bi zamanımız kaldı bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirelim üzülürsek doğumdan sonra üzenlere hesap soralım şimdi hiçbişi umrumuzada olmasın bebişlerimizden başka
istediğin renkten al canım doya doya giydir seviyorsanbenimde en çok sevdiğim renk sarı hep sarı alıcaktım almıyayımmı yani.
kızlar valla hızlı başlamışsınız ben her alışımda bir kurt düşüyor içime aslında ufak detayları değilde büyük detaylardan başlamak istiyorum bebek arabası gibi bu konuda fikri olan var mı ?
ya bende bebişimi ciciler almak istiyorum bir an önce cinsiyeti belli olsunda alışverişine başlayalım ufak ufak dimi yani..ayy çok sabırsızlanıyorummm
yok cnm hatta sarı giydirilmesini Peygamber efendimiz de istememiş. ama sarı örtü örterler üstüne. oyalı bir yazma yaptır istersen sarı renk. doğunca yüzüne örtersinkızlar bişi daha sorucam size
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:
offf kızlar şuan moralim sıfır allah korusun bebişlerimizi eşimin bankadan arkşının eşi 5.5 aylık hamile şuan hastanedeymiş bebek rahime doğru inmiş şuan kalbinin durmasını bekliyorlarmış kız benimde arkdaşım hastaneye gitmek istiyorum eşimde yok diyo etkilenmemi istemiyo içim acıdı
arkşlar lütfen hiçbişeyi kafanıza takmayın az bi zamanımız kaldı bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirelim üzülürsek doğumdan sonra üzenlere hesap soralım şimdi hiçbişi umrumuzada olmasın bebişlerimizden başka
offf kızlar şuan moralim sıfır allah korusun bebişlerimizi eşimin bankadan arkşının eşi 5.5 aylık hamile şuan hastanedeymiş bebek rahime doğru inmiş şuan kalbinin durmasını bekliyorlarmış kız benimde arkdaşım hastaneye gitmek istiyorum eşimde yok diyo etkilenmemi istemiyo içim acıdı
kızlar valla hızlı başlamışsınız ben her alışımda bir kurt düşüyor içime aslında ufak detayları değilde büyük detaylardan başlamak istiyorum bebek arabası gibi bu konuda fikri olan var mı ?
Merhaba kızlar
Yine ben
Ne kadar kalabalık ne güzel sayfamız, bu saatlerde böyle oluyor demekki
Ben hastayım ya, gribim, hiçbirşeyim yoktu gece bir başladı inanamadım, boğazım çok fena...
İlerlemesinden korktuğum için izin alıp eve geldim, başımı tutamıyorum...
Bir an evvel geçmesi için neler yapabilirim boğazıma, bakınıyım diye geldim:26:
ıhlamur,ballı ve limonlu ılık su iç bol bol..ballıkarabiberde iyi gelir..zaten hamilelerin en büyük dertlerinden biride geniz akıntısıymış..3lt su iç
Merhaba kızlar
Yine ben
Ne kadar kalabalık ne güzel sayfamız, bu saatlerde böyle oluyor demekki
Ben hastayım ya, gribim, hiçbirşeyim yoktu gece bir başladı inanamadım, boğazım çok fena...
İlerlemesinden korktuğum için izin alıp eve geldim, başımı tutamıyorum...
Bir an evvel geçmesi için neler yapabilirim boğazıma, bakınıyım diye geldim:26:
kızlar merhabaaaa nasılsınızzz:))
Bugün dr a gittim bebişim kocaman olmuş yawruşum benim.
23 cm
305 gr:)
dr çok güzel herşey dedi birüsür şeye baktı kafatasında karnında kolları bacakları herşeyine baktı 2 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona alcakmış
güzel di bugün.
Darısı sizlere inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?