2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:) bebek arabası hediyemi gelir yaws
hediye alacak kişi sorar tahminim yakınlardan biri alır alacaksada istediğiniz bir marka varmı diye sorar yakın olunca ucuzuna kaçmaz(abi anne baba abla vs..)

ay inşallah bende görürüm cuma günü maşallah bebeğine hadi yine iyisin özlem gidermişsindir biraz :)

:) bebek arabası hediyemi gelir yaws
hediye alacak kişi sorar tahminim yakınlardan biri alır alacaksada istediğiniz bir marka varmı diye sorar yakın olunca ucuzuna kaçmaz(abi anne baba abla vs..)

kızlar benim paşada gündüzleri tık yok akşam oldu özellikle gece yatıcam kıpır kıpır bende oyun oynuyorum hafif yüzü koyun yatınca rahatsız oluyor hemen pıtpıtlar sonra sag tarafıma iyice yerleşiyo ay karnımdan çıkrsam sevsem tekrar yerine koysam :) onlar doğduğunda ne güzel kokucaklar off offf

ne güzel denk gelmiş inş güzel haberlerle döneriz bol bol bebeklerimizi izleriz

çok heycanlı ya.. cumaya kadar kendimi oyalamaya çalışıyorum. çok özledim bende bebeğimi.. geçen ay videoya çekmiştik. onu izliyorum ama.. artık şimdiki halini görmek istiyorum.

:))) çok hoşssunn ilahiiii:)) çıkarıp sevsem diyor yaaa :)
i

maşallah senin paşana. benim oğluşum sabah aksam hiç durmuyo. ne zaman bişiler yesem kıpır kıpır. eee annesinin ağzı boş durmayınca tabi çocuk da içerde duramıyo. oynasın ama sıpa zıpzıp oğlum benim.dr amcası, zıpzıplamasından ayak ölçüsünü bile zor ölçtü.

çok heycanlı ya.. cumaya kadar kendimi oyalamaya çalışıyorum. çok özledim bende bebeğimi.. geçen ay videoya çekmiştik. onu izliyorum ama.. artık şimdiki halini görmek istiyorum.

bak daha önce düşünmemiştim hiç,, bende mi video çeksem ne

Son düzenleme:
bak daha önce düşünmemiştim hiç,, bende mi video çeksem ne

bence dene özlediğinde iyi oluıyo. ikili testin taramasında çektik. detaylı bir görüntüydü hemde. ve kuzucum resmen şov yaptı. hıçkırdı. hopladı. tam poz verdi yani. şimdi bakıp bakıp sewiyoruz göbeğimizi:))9

kızlar bebeklere visko yatak alınır mı sizce:44:kemik gelişimi falan nasıl olur acep:44::44:

aybükenin oyun parkına yatak almıştık visco terletmeyen kalitesinden ama ne olursa olsun ortapedik yatakların yerini tutmuyo oyun parkın 2 katlı olunca hamaklı bölümüne rahatca koyuluyor bebek 8 ay sonunda parktan kalkmaya çalışınca hamağı kaldırıp en altta yatak koyuyorsun ince yatak olunca izabelladan ortapedik bebek yatağı almıştım daha rahat ediyo ilk 8 ay visco yatak yada oyun parkı yatak ideal sünger olmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…