işte bende travel sistem bebek arabası bakıyorum bizim burdada sirkeci taraflarında uygun bebek arabaları mevcut baby max var nasıldır bilmem craftın yan markasıymış ama baston çok rahatmış ama ilk zamanlar için değil tabi çok zor pahalı olanlardan başlamak lazım ucuz olanlar hedye geliyor zaten :)
kızlar merhabaaaa nasılsınızzz:))
Bugün dr a gittim bebişim kocaman olmuş yawruşum benim.
23 cm
305 gr:)
dr çok güzel herşey dedi birüsür şeye baktı kafatasında karnında kolları bacakları herşeyine baktı 2 hafta sonrada ayrıntılı ultrasona alcakmış
güzel di bugün.
Darısı sizlere inş.
işte bende travel sistem bebek arabası bakıyorum bizim burdada sirkeci taraflarında uygun bebek arabaları mevcut baby max var nasıldır bilmem craftın yan markasıymış ama baston çok rahatmış ama ilk zamanlar için değil tabi çok zor pahalı olanlardan başlamak lazım ucuz olanlar hedye geliyor zaten :)
ay inşallah bende görürüm cuma günümaşallah bebeğine hadi yine iyisin özlem gidermişsindir biraz :)
ay inşallah bende görürüm cuma günümaşallah bebeğine hadi yine iyisin özlem gidermişsindir biraz :)
bende cuma görücem bebişimiyaşasın
bende cuma görücem bebişimiyaşasın
:))))bende cuma günü görücem bebeğimiii inş. maş. bu cuma gayet güsel bir gün olcak inş birçoğumuz için herhalde.
ne güzel denk gelmiş inş güzel haberlerle döneriz bol bol bebeklerimizi izleriz
kızlar benim paşada gündüzleri tık yok akşam oldu özellikle gece yatıcam kıpır kıpır bende oyun oynuyorum hafif yüzü koyun yatınca rahatsız oluyor hemen pıtpıtlar sonra sag tarafıma iyice yerleşiyo ay karnımdan çıkrsam sevsem tekrar yerine koysam :) onlar doğduğunda ne güzel kokucaklar off offf
kızlar benim paşada gündüzleri tık yok akşam oldu özellikle gece yatıcam kıpır kıpır bende oyun oynuyorum hafif yüzü koyun yatınca rahatsız oluyor hemen pıtpıtlar sonra sag tarafıma iyice yerleşiyo ay karnımdan çıkrsam sevsem tekrar yerine koysam :) onlar doğduğunda ne güzel kokucaklar off offf
:) bebek arabası hediyemi gelir yaws
hediye alacak kişi sorar tahminim yakınlardan biri alır alacaksada istediğiniz bir marka varmı diye sorar yakın olunca ucuzuna kaçmaz(abi anne baba abla vs..)
çok heycanlı ya.. cumaya kadar kendimi oyalamaya çalışıyorum. çok özledim bende bebeğimi.. geçen ay videoya çekmiştik. onu izliyorum ama.. artık şimdiki halini görmek istiyorum.
aa ne güzel aynı gün gidcez doktora, inş sende cinsiyeti kesin öğrenirsin cnm
hediye gelenler ucuz olan bebek ürünleri demek istemiştim :)
bak daha önce düşünmemiştim hiç,, bende mi video çeksem ne
kızlar bebeklere visko yatak alınır mı sizce:44:kemik gelişimi falan nasıl olur acep:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?