kızlar bu arada bende şirket doktoruna indim boğaz enfeksiyonu başlangıncı pastil verdi ve minoset perişan durumdayım izinde alamam beraber çalıştığım kızın ayağı kırık bana bişi söleyin
hayırlı olsun, bebekler şanslarıyla geliyor, bizimde hayatımız biranda değişti, kendi hayatını hazırladı kerata
maşallah bereketli bebek olacak annesi
hayırlı olsun cnm allahım oğluşunla eşinle sağlıklı olarak oturmayı nasip etsin
Benim esim fanatik Fenerbahçeli olduğu için soz verdim bizim de hastane çıkışımız Fenerbahçeli olucakkızlar bişi daha sorucam size
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:
merhabalaar, bende ilk bebeğim diye bebişimi hissedemiyorum.55 ile hamile kaldım şuan 58 im.Cinsiyetede oğlan dedi tabi benim doktorum söylemedi sanki kız hissediyor gibiyim.4 boyutlu usg yaptıracagım fakat uygun hastahane bulamadım şu koca izmirde
Bizede haber vermeyi unutma :) offf benim randevum 2 mayısa çatlarım o zamana kadar ben yaa :)Yarın meleğimi görmeye gidiyorum inşallah gösterir kendini
Teşekkür ederim kızlar benim pasa oğlum annesi gibi çok şanslı olacak inşallah..
Benim esim fanatik Fenerbahçeli olduğu için soz verdim bizim de hastane çıkışımız Fenerbahçeli olucak
Bu arada biz hala oğlumuza bir isim beğenmedik.. Daha dogrusu benim canım kocam
Hiçbir ismi beğenmediği için her seye bir kulp buluyor
Şimdilik benim beğendiğim ve favorim olan isimler
* Mert
* Semih
* Ömer
Bizede haber vermeyi unutma :) offf benim randevum 2 mayısa çatlarım o zamana kadar ben yaa :)
Evet evet herşeyi soracağım...Salı günü doğum fiyatı da alabilirim ama eylüle kadar değişir ki...
çok heyecanlıyım
hemen ıhlamur, limon, bal üçlüsünü uygula
Merhaba kızlar
Yine ben
Ne kadar kalabalık ne güzel sayfamız, bu saatlerde böyle oluyor demekki
Ben hastayım ya, gribim, hiçbirşeyim yoktu gece bir başladı inanamadım, boğazım çok fena...
İlerlemesinden korktuğum için izin alıp eve geldim, başımı tutamıyorum...
Bir an evvel geçmesi için neler yapabilirim boğazıma, bakınıyım diye geldim:26:
kızlar bu arada bende şirket doktoruna indim boğaz enfeksiyonu başlangıncı pastil verdi ve minoset perişan durumdayım izinde alamam beraber çalıştığım kızın ayağı kırık bana bişi söleyin
sen maşallah 20.haftandasın.kaç cm olmuş bebeğin biliyormusun
Canım 1 aydırr görmüyrm bebişimiiii
bende çok merak ediyrm boyunu kilosunu
en son 16. haftasına 18 cmdiii,teyzesii
İyi akşamlar kızlar......ya size birşey sorucam.....belki aranızda benim yaşadiğimı yaşayanınız vardır.....
karnımın sağ ve sol tarafı çok kaşınıyor, tabi kaşımıyorum okşuyorum sadece.....ama sivilcelenme gibi yani sivilceye benzeyen doktorlar var.......bu çatlak başlangıcı demek değildir inşallah ..... moralim acayıp bozuldu açıkcası.......aranızda karın bölgesinden sivilcelenen var mı????.....kk da bir sayfada okudum, kızın biri kapuk bağladı sonra döküldü demiş......inşallah öyle olur, çatlak şimdiden başlarsa 9. ayda ne olurum düşünemiyorum vallah.....
İyi akşamlar kızlar......ya size birşey sorucam.....belki aranızda benim yaşadiğimı yaşayanınız vardır.....
karnımın sağ ve sol tarafı çok kaşınıyor, tabi kaşımıyorum okşuyorum sadece.....ama sivilcelenme gibi yani sivilceye benzeyen doktorlar var.......bu çatlak başlangıcı demek değildir inşallah ..... moralim acayıp bozuldu açıkcası.......aranızda karın bölgesinden sivilcelenen var mı????.....kk da bir sayfada okudum, kızın biri kapuk bağladı sonra döküldü demiş......inşallah öyle olur, çatlak şimdiden başlarsa 9. ayda ne olurum düşünemiyorum vallah.....
kasinmanin zarari mi varmis?:18:
evet canım sakın kaşıma, tırnaklar tahriş ediyor ve direk çatlağa çevirir.....sakın kaşıma en fazla krem veye yag sürerek okşa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?