2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada bende şirket doktoruna indim boğaz enfeksiyonu başlangıncı pastil verdi ve minoset perişan durumdayım izinde alamam beraber çalıştığım kızın ayağı kırık bana bişi söleyin

hayırlı olsun, bebekler şanslarıyla geliyor, bizimde hayatımız biranda değişti, kendi hayatını hazırladı kerata

maşallah bereketli bebek olacak annesi

hayırlı olsun cnm allahım oğluşunla eşinle sağlıklı olarak oturmayı nasip etsin

Teşekkür ederim kızlar benim pasa oğlum annesi gibi çok şanslı olacak inşallah..

kızlar bişi daha sorucam size
hatane çıkışları sarı renk alınırmış bebek sarılık olmasın diye. sizce bu doğru mu yaa? siz nasıl alacaksınız?:44::44::44:
Benim esim fanatik Fenerbahçeli olduğu için soz verdim bizim de hastane çıkışımız Fenerbahçeli olucak
Bu arada biz hala oğlumuza bir isim beğenmedik.. Daha dogrusu benim canım kocam
Hiçbir ismi beğenmediği için her seye bir kulp buluyor
Şimdilik benim beğendiğim ve favorim olan isimler
* Mert
* Semih
* Ömer

Merhaba arkadaslar, bende kismetse 12 Eylül gibi dogum yapacagim ....tabiki birkac gün erken ya da gecikme olmazsa 12 Eylül...
Bu topigin sayfalarini pek okumadim henüz ama sanirim Basak burcu doguracagiz...ben biraz korktum burcun özelliklerini okuyunca ) bu arada benim bir kizim olucak

canım bende senin gibiyim.araştırıyorum şimdilik bulursan bana da haber verir misin? bu arada sen nereye gidiyorsun takip için

biizm babamızda hiçbirismi beğenmiyor :)
umay ı beğenmiştik eski
türklerde tanrı adıymış vazgeçtik koyulmazmış o anlamda isim
sorduk
cemre ateş demek ondan da vazgeçtik
zeynep beğeniyorum ben her yer zeynep
nehir dedik onu da okul brun kıvırmış eşim vazgeçti yine :))

hemen ıhlamur, limon, bal üçlüsünü uygula

gecmıs olsun kızlar bende cok kotu grıbımm ıhlamur ıcıyorumm sıcak seyler... ınshemen gecer cok halsızım :2::2::2:burnum akıoo sureklı :2:

bugün bebişime birsürü rengarenk ip aldım.pembe, beyaz ,sarı, kırmızı,turuncu.doğuma kadar inşallah hepsini örebilirim.iki tanede elbise aldım.çok tatlılar.akşam eşime gösterdim.elbiseleri öpüyor

İyi akşamlar kızlar......ya size birşey sorucam.....belki aranızda benim yaşadiğimı yaşayanınız vardır.....
karnımın sağ ve sol tarafı çok kaşınıyor, tabi kaşımıyorum okşuyorum sadece.....ama sivilcelenme gibi yani sivilceye benzeyen doktorlar var.......bu çatlak başlangıcı demek değildir inşallah ..... moralim acayıp bozuldu açıkcası.......aranızda karın bölgesinden sivilcelenen var mı????.....kk da bir sayfada okudum, kızın biri kapuk bağladı sonra döküldü demiş......inşallah öyle olur, çatlak şimdiden başlarsa 9. ayda ne olurum düşünemiyorum vallah.....

bende de pütür pütür bişeyle vardı geçti
göbek deliğimn kenarnda

selam arkadaslar beni hatirladiniz mi? insallah hamisliginiz iyi gidiyordur..ben toparladim, regl bile oldum, bir sonraki reglden sonra calismalar baslayacak insallah...hepinizi ve minislerinizi kocaman optummmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…