- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
oldum olası erkek doğuyor hep içime
şu bebeğin cinsiyetini hesaplama topiği nerdeymiş yafff
Bildiğim kadarıyla usg cihazlarında radyasyon veya başka bir ışın yok.Ses dalgalarıyla çalışıyor, hatta ses ötesi dalgalar,kulağımızla işitemeyeceğimiz sesler.
Ücretli olduğunu duymamıştım,söylediğin iyi oldu.Ben de girer girmez söylerim cd istiyorum diye.
herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?
ben de ses dalgaları olarak bılıyorum.sonrasında ark da soyledım renklı doopler ayrıntılı ultrasonda radyasyon var dedi.o yuzden temkınlı gırmek en ıyısı artık varsa da yoksa da.
heeyy:)) bu arada yeni fark ettim. bizim muhtemel doğum tarihlerimiz aynı:))) bizim evlilik yıl dönümümüz 26 eylül belki kuzumuz da bize katılır. aynı gün gelir diyoruz ama nasip.
aynen yaa tehlikesi sonuçta varmış bende kaç sene sonunda kavuştum meleğime şimdi birşey olacak diye çok korkuyorum.
önüme gelen herşeyi yaptırma taraftarı değilim iyi düşünüp iyi araştırmak lazım aslında..:26:
:))) benım emın olmada yazdıgım bır tarıh kımı 25 dıo kımı 30 dıobakalım kısmet:)))) belkı ewlılık yıldonumunde dogar:))) benım esımın de dogum gunu 24 eylul o gun olmasını esım cok ıstıyor ha erken dogarsa da 31 agustos benım dgm gunum ama o gun dogmasın cok erken olur:)
hayırlısı artık. inş kuzucuklar gelecekleri günü kendi belirler. doktorlar değil
yani belki erken ama ben allahtan bir mani olmazsa normal doğum için şartları zorlıycam. o mucizeye şahit olmak istiyorum. sezeryanı düşünmüyorum. tabi rabbimde herşeyi yolunda devam ettirirde inş. türkiyede doktorlar en ufak birşey de sezeyana başvuruyorlar ya korkuyorum. doktorumuz normal doğumcu biri tabi ama yine de allah bilir.
sizler doğum için düşündünüz mü ? erken belki ama düşünmek lazım
Kızlar merhaba! uzun zamandır yazılarınızı takip ediyor fakat yazmıyordum hiç, bugün aklıma geldi de gerçekten hayranım size üzülüyorsunuz ya kilo aldık diye. 16 haftalık hamileyim ve 1 aydan beri kocaman bir göbekle dolaşıyorum:) 3-4 kiloyu kafaya takıyor ya bazılarınız kahkahayla gülüyorüm çünkü ben 36 bedendim hamile kalmadan önce 1,72 boy 54 kilo. Şu an 12 kilo almış durumdayım :) ve daha yolun başı:) bence konuyu kafasına takanlar beni düşünüp moral bulsun:) hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Kızlar merhaba! uzun zamandır yazılarınızı takip ediyor fakat yazmıyordum hiç, bugün aklıma geldi de gerçekten hayranım size üzülüyorsunuz ya kilo aldık diye. 16 haftalık hamileyim ve 1 aydan beri kocaman bir göbekle dolaşıyorum:) 3-4 kiloyu kafaya takıyor ya bazılarınız kahkahayla gülüyorüm çünkü ben 36 bedendim hamile kalmadan önce 1,72 boy 54 kilo. Şu an 12 kilo almış durumdayım :) ve daha yolun başı:) bence konuyu kafasına takanlar beni düşünüp moral bulsun:) hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Belki de vücudumun ihtiyacı vardı bilmiyorum. Çünkü eskiden doğru dürüst yemek yemezdim. Aradaki açığı kapatmış olabilir bedenim ya da ben kendimi mi kandiriyorum:))
Kilon yarasın bebişine inşaallah. Bebeklerimz sağlıklı olsunda kiloları da veririz. Benim belde küük bi fıtık var ondan dolayı çok almak istemiyorum kokryorum sıkıntı olacak diye doktor her ayda bi kilo normal dedi seviniyordum ama memlekete gitmiştim orda kilo almışım bu ay fazladan iki kilo aldım bakalım doktorcumm ne diyecek :)
Ben normal doğum düşünüyorum Allahtan bi zeval gelmezse. Bakalım artık nasıl olur doktor müsaitsin dedi normal doğum için annemi sordu normal yaptı dedim bebğin 4 kiloyu geçmezse normal yaparız dedi ama 4ü geçerse sezeryan olur deid bende hayırlısı olsun bebiş ve ben sağlıklı olalım da Mevlam neylerse güzel eyler inşaallah :)
Doktorumda normal doğum yapmış yanlız hani şu uyuşturuluyor ya o ne oluyor epidural mi senide istersen uyuşturuz duymassın dedi e dedim nasıl ıkınacam o zaman dedi ayarlıyoruz onu pek bi ısınamadım ben normali nasıl oluyosa öle istiyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?