2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar
bugün hiç uyku tutmadı 4 gibi uyandım bidaa da uyuyamadım. hadi bakalım bugün birkaç kişinin kontrolü vardı,cinsiyetler belli olacaktı. doktora gidip gelin sonra hemen dökülün bakalım:) biz burda heyecanla bekliyo olacağız.

gunaydin annislerrr :)

bugun sabah yine tartildim... yine ayni yine ayni kilom.. delircem hic kilo almadim ben.. bebisim nerden buyuyo, aldigi gramlar kilolar, sisen gobusum falan nerden nasil buyuyo anlamiyorum :44:

bi de kasinmalarim basladi gobuste ve goguste.. aldigim yaglardan (kakao, tatli badem, susam) karisim yapip suruyorum, bi de tum vucuduma neutrogenanin dry skin body lotion suruyorum..

uyku problemim var.. uyuyamiyorum, uyusam da geceleri sabaha kadar hep uyanip duruyorum.

bulasik makinesine bir sey yerlestirirken ya da alirken bile nefes nefese kaliyorum bazen carpintim oluyor, heralde normalde tansiyonum cok dusuk (10-6 9-5 gibi fix) ani cikinca oluyor sanirim..

baska baskaaaa...

prensesimin yer degistirdigini hisediyorum bir haftadir falan..
bu sabah (genelde sagea duruyor) birden sol tarafa gecti sok oldum gobegimi actim izliyodum sqgdan resmen tepecik sola gecti.. icim gitti, anlatamam sanki yokustan asagi inerkenki his gibi :) buyuse de kolunu bacagini kipirdatisini hissetsem bi an once insallah..

melegimi cok ozledim, kendime soz verdim bi ay dolmadan gitmicem rutin kontrole diye ... daha 12 gun var nasil gecicek bilmiyorum... cok ozledim minigimi gormeyi..

biraz dok icini rahatla gibi oldu ama napiiim

masallah herkesin bebisler iyiymis, grip olan annisler varmis gecmis olsun..

son bisey daha.. benim ikili testte kan testinde bhcg 25.0 cikmis ama doktor kiz demisti.. bhcg 50 altindaysa erkek diyorlar dovruluk payi nedir acaba? saglikli sigatli olsun cinsiyet hic onemli degil de ne biliyim prensesim melegim annesinin kuzusu babasinin lokumu diye cok alistik kiz bebise insallah doktorumuz tam gormeden cinsiyet soylememistir..

herkescikleri cok cok optum, kuzucuklariniz da sizler de Allah'a emanet olun

Son düzenleme:

bende grıp annıslerdenım ... sukur bugun daha ıı gıbıyımm cnm ne guzel dokmusunn ıcınnıı :)) ıkılı testde benımde beta hcg 55 yazıo ama bende cınsıyetı ogrenemeyenlerdenımm :)) buna baglımı ki acaba ?:26:

gecmis olsun canim, bi an once iyilesirsin umarim.

bhcg degeri 50 altindaysa erkek , uzerindeyse kiz diye kesin olmayan ama cok fazla kisi tarafi dan dogrulanmis bir yargi var.. bilemiyorum ben de.. bakalim hayirlisi, saglikli olsun da kuzucuklar cinsiyetin onemi yok

saoll canımm ..tabıkıde ılk once saglıklı olsunlar kuzularımızzz .

Günaydın kızlar...
Nasılsınız. Sabah 4 gibi uyanma ben de de var. Bebeklerimiz gelince geceleri hep uyanacağız. Alıştırma yapıyoruz şimdi.
Ben bu gün slopet güydim. Çok şeker oluyor. Hamilelere çok yakışıyor tavsiye ederim :)

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.. Ballı sütünü ihmal etme direncin düşmesin.

Sanada günaydın anniş :)) Ah ah o uyuyamayanlardan biri de benim. Allah kolaylık versin cümlemize. Canım aldığın kilolalar bebişine yarıyordur o zaman. Doktoruna gidince bebişini kaç gr oldğunu sor kendi kilo alamamanı sor o seni daha iyi bilgilendirebilir. Bende bu akşam daha çok hissettim prensesimi kilo da fazla aldığım için sağdan sola dönmem zorlaşıyor aylar ilerleyince ne yapacağım bilemiyorum artık vinç tutarım bir tane o kaldırır beni :)

Bugün benim de randevum var ayrıntlı ultrasano girecem bugün rüyamda hep doktorla uğraştım karnıma baktı baktı hiç konuşmadı bende kokrtum bir şey mi oldu bebişime diye ay hayır olsun bakalım rüyalarda hep boğuşuyrum zaten ondan sonrada bayır tarlalardan aşağı kayıyodum birilerinden kaçıyordum yine :) Saat 4 te gidecem ultrasano akşama sizi de bilgilendririm :)

evetya antrenman yaptiriyor bize kuzucuklar simdiden alisalim diye sanirsam

ben gecen ctesi sanirim neyse gecenlerde hamis kiyafeti aldim bikac tane.. bi beli ayarlanabilir kargo pantolon, bi bel ayarli kot (kemer kisminin ustunde elastik penye var gobus ustune cekmek icin, uc tane de elbise aldim indirimden :)

buyusun bebisler gobuslerrrr

Günaydınnn :) Ben çok iyiyim de yanır uyanmaz buraya geldiğim için acıktım midem bulandı gidip bişeyler yiycem uzun zamandır süt içmiyordum gidip süt içiyim :) Ben de hiç uyuyamaıyorum bebek olunca nasıl olur bilmem Güle güle giy slopetini canım. Bana da hiiiç bir şey olmuyor eski kıyafetlerimden yazın bol bir elbise aldım onla idare ederim artkın :) evde rahatım da dışarda sıkntı oluyor biraz.

oh cnm ne gusell ..ben almadım henuz .. bakalım belkı sonra alırım

oyy kuzummm hadi bakalim guzel guzel haberler getir doktordan bize.. resmini de cek kuzunun gorelim. bizde cok usg ciktisi videosu var ama diger pcye girip atmam lazim usengeckikten yapamadim bi turlu

ya bu arada bende de var sacmasapan icimi daraltan ruyalar gorme durumu... sanirim o uyurkenki sIkIsIkLIktan oluyordur.. ben simdiden yataktan kalkarken kocise nazlanmaya basladim uf askim ittirsene beni karnimi kasmiyim diye

eee yasadik yasadik valla bu rahatligi 4-5 ay sonra non-stop kosusturma, uykusuzluk basliycak bebisimizin nazini cekmekten naz yapamaz oluruz heralde iyi degerlendirmek lazin ama dimi

Son düzenleme:

Canım ya sorma benim elimi tutuyor öyle kalkıyorum uyrkende yine ondan destek alarak uyanıyorum zaten iri yarı işe oldum. Geceleri tuvalete kalkmayı hiç sevmiyorum bazen utuyorum sıkışınca daha kötü oluyor koşa koşa gidiyorum bu sefer :) Ben naz yapıyorum kocişimede o da bana naz yapıyor ne olcak halimiz bilmem :)
Gece yatmadan dua eiyorum süreler okuyup yatıyorum ama rüyalar banamasın demiyor ki normalmiş hamile bayanın bunaltıcı rüya görmesi hayra yormak lazım :) Allhım inşaallah gece uyuyan uslu hayırlı sağlıklı bir evlat olur diye dua ediyorum ben

Günaydın kızlarr nasılsınız

Hoşgeldin canım.. iyiyim ve uykusuzum bugün doktora gidecem için 3.30 da kalktım :S zor zar uyudum. Sen nasılsın canım. Bu arada sen hala daha işinde çalışıyor musun tatlım boya kokusundan ve sigara duanından rahatsız oluyordun sanırsam? Bugün sen de doktora gidecek miydin?

bende kendimin bu kadar kilo aldığını zannediyordum. bana arkadaş çıktı sevindim şimdi bende 9 kilo aldım 18. haftam....
burda herkez zayif hamile benim gibi kilo alan hamile pek az gibi..

bende kendimin bu kadar kilo aldığını zannediyordum. bana arkadaş çıktı sevindim şimdi bende 9 kilo aldım 18. haftam....

zayıfken hamıle kalanlar daha fazla alıo sanıırm cnm bn zaten kıloku basladımm kg almamanın bı sebebıde bu olabılır

Kaç haftalıksın canım? Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloda çok oldu mu zor biraz. bende küçük bel fıtığı da var o yüzde fazla almamam lazım ama aldım birazcık :)) Ben 20. haftadayım 7 killo aldım Doktor her ay bir alsan yeter dedi 2 kilo fazladan ikramiyem var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…