2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben aslında cok kısıyle konustum.benım gıttıgım hastanede bır arkadasım cok rahat sezeryan olmustu.ama ben de normal dogumdan yanayım.gercı prenses dogum dıye bır yontem var ama ben ondan normalınden daha cok korkuyorum:)bakalım ya ınankı eskıden dogumdan daha cok korkardım sankı o korkuyu yenıyor muyum nedır:)))

pozitif doğum hikayelerini okursan daha da yenebilirsin. yani insan bilmediği bir şey olduğundan tedirgin oluyor tabi ama. sonuçta bu fıtratımıza konmuş bir şey. daha hiç denemeden ne yi yapı neyi yapamyıcamıza peşin hüküm vermek. pek mantıklı değil.
normal doğumu düşünenlere nefes egsersizlerine başlamalarını öneririm. doğumda çok işe yaradığı bir çok kişice hemfikir. ve hamile pilatesine başlayabilirsiniz. o da çok işe yarıyormuş. ben ikisi içinde cd aldım. tavsiye ederim

Kızlar sizde de kk da sorun oluyor mu? Ben kaç saattir bi cevap yazamadım, giriş yaptığım halde "giriş yapmadınız" diyor...
Anca yazabildim ama ben yazana kadar konu değişti :)

bende çok yapmadı yukarı kaldıramıyorum ama dayanılmayacak gibi değil )

kasık bende de ağrıyor yürüyüş yapsam ağrıyor :)

akıntı herkeste oluyor acayip bende

yeşil derken nasıl yeşil canım yemyeşilmi ben de akıntının arasında hafif bazen yeşil akıntı görüyorum sanki ama emin değilim acaba sarının koyusumu diyorum

meriç bence erkek ismi
ama bir dizide kız imiydi galiba o yüzdn insanlara kız isimi gibi geliyor ama erkeğe yakışıyor bnece
arkadaşıımın oğlu tuna çokk yaramazzz

iki katlı olanları var bide normal sizce hangisi daha iyi sallanmıo galiba bu yataklar normal beşik düşünüyordum ama bunlar sanki dha raht

yooo salalnıyor park yataklar altlarında tekerleri var
istersen sallama moduna geliyor

nee radyasyonmuu varrr :18:

Son düzenleme:

maşşalaaahhh cnm ne yyosun bukadr? yarın dogumu zor yapacaksn

gecen sene dogum yaptım derken cnm nasıl dogum yaptın? bişeymi olmusdu bebegine

Kilo konusunu hiç açmayın kızlar, o kadar takıntılıyım ki bu konuda...

Pko dan dolayı önüne geçemediğim bir kilo problemim zaten vardı, onunla başedemeden hamile kaldım...(çok şükür tabiki)

Maalesef bu duyguma engel olamıyorum, psikolojim bozuldu vallahi...

Birde doktora gittiğimde yada sağlık ocağında her defasında kafalarıyla baskülü gösteriyorlar, bu zamana kadar ilk zaman dışında tartılmadım...

Hatta inanmayacaksınız belki; 3lü test için gittiğim tıp merkezinin hemşiresiyle birazcık atıştım, içerisi çok doluydu, tartılmak istemediğimi kilomu doktora kendimin söyleyebileceğini söyledim, hala bana o kadar çok ısrar etti ki sanki mecburmuşum gibi, bende sert bir şekilde cevap verdim, kağıda tartılmak istemiyor yazmış gıcıklığına...

Size garip gelebilir belki ama maalesef takıntı yaptım bu durumu, evet hiç bir zaman ipince biri olmadım ama işte kendime engel olamıyorum, tabiki bebeğim herşeye değer bunlar çok ayrı konular ama diyorum ya kendimi alıkoyamıyorum, çok şükür bu halime tabiki, sağlığımız yerinde herşeyden önce

aaaa anchusa; şimdi okuyorum da sayfaları, seninde mi oğluşun olacak, çok sevindim canım ya

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

O na da toka yerine ilginç başka aksesuarlar alırsın, papyon, kravat, şapka, vs. çok seçeneğimiz var merak etme

gecen sene dogum yaptım derken cnm nasıl dogum yaptın? bişeymi olmusdu bebegine

geçen sene 16+4 de düşük yapmıştım bebek büyük olduğu için suni sancı verip biraz ıkındırmışlardı beni. ama allahıma şükürler olsun tekrar bebişim geliyo .tek fark o kızdı bu bebeğim erkek.allahım bebişlerimize sağlık versin

Selam kızlar nasılsınız?Yarın ayrıntılı ultrasona girecem çok heyecanlıyım
hayırlı haberlerını beklıyoruzz cnmm ınss
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun:2:

saol canımmm...:2::2:

hasta hatuuunlarrr

bebişleriniz için kendinize çok dikkat edin. sümüklü sümüklü dolaşırsınız sonra

dolanıyorum zatenn ama bugun burnumm az akıoo gecıo sanırım

gecmıs olsun cnm bende 3 gundur grıple savasıyorum:2::2::2::2:

slm cnm hg ıyızz sukur sen nasılsın ?

ıı aksamlarr sekerım hg keyıfler nasıllbebısın

hoşbulduk cnm mide yanması harici iyiyiz çok şükür sendede başladımı mide yanmaları özellikle yemekten sonra çok oluyo

hoşbulduk cnm mide yanması harici iyiyiz çok şükür sendede başladımı mide yanmaları özellikle yemekten sonra çok oluyo

oluyodu cnmm sade soda ıcıyodumm ıcıne lımon sıkıpp hem maden suyu gunde bı tane verıolar.. sıseyı acınca bardaaga dokupp ılk havasının cıkmasını bekleyıp ıcın dıolar .. bebegın kemıklerını guclendırıyormus buaralar gectı cunkı cok yemek yıyemıyorumm .. baharatlı yaglı seylerden uzak dur oyuzdende olabılır cnm bıde ılac kullanıosan vıtamın demır onlarda mıde yanması yapıo yan etkılerınde yazıo cnm

,
sıtede sorun var msj gıtmıo sona gıtmedı dıe yazıom yazıom bı bakmısım hepsı cıkmıss pardon kızlar :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…