hayırlısı artık. inş kuzucuklar gelecekleri günü kendi belirler. doktorlar değil
yani belki erken ama ben allahtan bir mani olmazsa normal doğum için şartları zorlıycam. o mucizeye şahit olmak istiyorum. sezeryanı düşünmüyorum. tabi rabbimde herşeyi yolunda devam ettirirde inş. türkiyede doktorlar en ufak birşey de sezeyana başvuruyorlar ya korkuyorum. doktorumuz normal doğumcu biri tabi ama yine de allah bilir.
sizler doğum için düşündünüz mü ? erken belki ama düşünmek lazım
ben aslında cok kısıyle konustum.benım gıttıgım hastanede bır arkadasım cok rahat sezeryan olmustu.ama ben de normal dogumdan yanayım.gercı prenses dogum dıye bır yontem var ama ben ondan normalınden daha cok korkuyorum:)bakalım ya ınankı eskıden dogumdan daha cok korkardım sankı o korkuyu yenıyor muyum nedır:)))
Günaydın hatun kişiler :) Epeydir yoktum yeni arkadaşlar eklenmiş hepiniz hoşgelmişsiniz. Memleketteydim eve yeni döndüm. Bebişim ve ben gayet iyiyz hatta tombiğiz de ben çok kilo aldım sanırsam doktorum bana birazcık kızacakSizler nasılsınız inşaallah iyisinizdir sayafalr çok ierlediği için hiç bakmadım direk bodoslamasına daldım :)
Sanıram konu tetanoz aşısı bana sağlık ocağındaki hemşire 21 ve 25. haftalarda gel dedi bu hafta 20yim yarın ayrıntılı ultrason çektircem Allahn izniyle. Haftaya cuma da gider aşımızı vurulurz artık. Vurulan arkadaşlar aşı kolda çok ağrı yapıyormuş öyle mi?
Hanımlar ben 20 haftadyım boyum 1.75 76 kilo ile hamile kaldım şu an da 82 kiloyum biraz hızlı kilo aldım. Biraz iş yapınca çarşıya çıkıp yürüyünce ya da otobüste normal mesafe gidince kasıklarım ağrıyor. Yengemler kilomdan dolayı diyorlar, Annem de ortanca abimde öyleymiş bebek alçaktır diyor dikkat et kendine yürüme felan, böyle durumlarda erken doğum riski oluyormuş. Benim gibi iş yapınca , yürüyünce kasıkları, karnı ağıran kimse var mı? Yarın ayrıntlı ultrasona gidecem inşaallah doktorumu da görebilirim ona sorsam rahatlıyacağım...
kızlae sizdede akıntınız oluyormu bende azda olsa akıntım var hamileliktenmi bilmiyorum ama hamile kalmadan önce smr testi drum yaptıgında fitil vermişti akıntım var diye özellikle yere bişi düşünce eğilince fazla hareket edince akıntım oluyo aybükeyi zaten artık kucağıma almıyorum kontrolumde hep amniyo sıvımı soruyorum aybükemde 7.ay başlamıştı akıntı günde 4 iççamaşır deiştirirdim 8 .ayda erken doğum olmuştu off cnm çok skkın
canım korkma ya onda oldu diye bunda da olacak değil.sen dikkat et ağır kaldırma ağır iş yapma.akıntı biçoğumuzda var zaten. bende de var hemde yeşil renkte.doktorum fitil verdi.biraz azaldı.ama geçmedi.kadınmısın derdin bitmiyor.
kızlarrr ben artık oğluma ismiyle seslenmek istiyorum ama hala bi karar vermedik. eşime kalsa ( koyu fenerli) aleks olsun muş.benim aklımda da meriç fırat tuna ulaş erdem var bide egemen nasıllar yaa. aslında şuan meriç e takıldım ama kız ismi mi acep?:44::44::44:
iki katlı olanları var bide normal sizce hangisi daha iyi sallanmıo galiba bu yataklar normal beşik düşünüyordum ama bunlar sanki dha raht
ya bır arkadasıma goruntu vermemısler.sonra eger ıstıosan cd yapabılırız belırlı ucret karsılıgında demısler.onlar da sımdı kızıo haklı olarak.cunku dooplerde ıster ıstemez radyosyana maruz kalıyormus bebek az da olsa.tekrar cd ıcın 20 d daha kalmak ıstememıs arkadasım.ben de bunu duyduktan sonra ayrıntılı cekım ıcın eger mumkunse onceden anlasıp ıcerıde kaldıgım sure kadar cd yapsınlar ayrıca cd ıcın ıcerıye almasınlar demeyı planlıyorum.soz konusu ucret degıl ıste radyasyon...
Kızlar merhaba! uzun zamandır yazılarınızı takip ediyor fakat yazmıyordum hiç, bugün aklıma geldi de gerçekten hayranım size üzülüyorsunuz ya kilo aldık diye. 16 haftalık hamileyim ve 1 aydan beri kocaman bir göbekle dolaşıyorum:) 3-4 kiloyu kafaya takıyor ya bazılarınız kahkahayla gülüyorüm çünkü ben 36 bedendim hamile kalmadan önce 1,72 boy 54 kilo. Şu an 12 kilo almış durumdayım :) ve daha yolun başı:) bence konuyu kafasına takanlar beni düşünüp moral bulsun:) hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
valla ben kesinlikle normal düşünmüyorumgeçen sene kürtaj olurken yarım saat suni sancı çektim ve resmen doğum yaptım dolayısıyla normal doğum bana göre değil.o sancıyı çekmek de herkesin harcı değil. allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.mis gibi sezeryanımı olur bebeğimin geleceği tarihi bilirim dusumu alır temizlenir herşeyimi hazır eder öyle doğuma giderim. tabi bu benim fikrim
Hasta çok hasta bir anne adayından herkese merhaba:2:
Mrb kızlar nasılsınız
slm kızlar herkese iyi akşamlarrr
gecmıs olsun cnm bende 3 gundur grıple savasıyorum:2::2::2::2:
gecen sene dogum yaptım derken cnm nasıl dogum yaptın? bişeymi olmusdu bebegine
hayırlı haberlerını beklıyoruzz cnmm ınssSelam kızlar nasılsınız?Yarın ayrıntılı ultrasona girecem çok heyecanlıyım
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun:2:
hasta hatuuunlarrr
bebişleriniz için kendinize çok dikkat edin. sümüklü sümüklü dolaşırsınız sonra
gecmıs olsun cnm bende 3 gundur grıple savasıyorum:2::2::2::2:
slm cnm hg ıyızz sukur sen nasılsın ?
ıı aksamlarr sekerım hg keyıfler nasıllbebısın
hoşbulduk cnm mide yanması harici iyiyiz çok şükür sendede başladımı mide yanmaları özellikle yemekten sonra çok oluyo
,hoşbulduk cnm mide yanması harici iyiyiz çok şükür sendede başladımı mide yanmaları özellikle yemekten sonra çok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?