2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annesiii bebişin seni yoklamışnaber anne nasıl gidiyo demek istemiş yada çocuğun karnı acıkmıştır

bende de oluyor kasik agrisi, bel agrisi.. karnim da sertlesiyor arada.. bir sorun oldugunu hissetmiyorum hic, sanirim sorun olsa hissederiz..? dr bana da normal dedi.. uzun sure ayakta durunca kasigimda agri oluyor ..
bu sabah gobegimi izliyordum genelde sagda yatiyor birden hooop sola gecti aklim gitti onkadar guzelki hissetmek.. heralde durus seklinden falan sertlesiyodur karinciklarimiz da..

ayyyy bacım ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez aldım valla bazı şeler erken diildir herhalde rabbim bi sıkıntı vermesin yoksa bunlar yapmamız gereken hazırlıklar hemde çok zevkli

ayyy cok heyecanlı gercekten:)))

yürümeni zorlaştıracak kadar oluyomu mesela ben hep uzanıorum evde dışarı pek çıkmıyorum çünki ayakta durunca belimden vuruyo kasıklarıma baskı oluyo seninde böylemi cnm birde benim inanılmaz bağırsak gazım var

yurumemi aorlastiracak kadar oluyor evet.. ama ben eskisen aktif spor yapiyordum (prof. hentbol falan oynadim) benim ayakta durdurmayacak kadar agrinin vurmasi icin sanirim 1 saat falan yuruyunce oluyor.. genelde sol kasigima vuruyor agri.. gaz problemi bende de var cikarip da rahatlayamiyorum dogru duzgun sikinti yapiyor baya.. bi de ayaklarimda et yoktur benim yani tarakli da degildir etli de degi
dir normalde bu aralar ayaklarimin sistigini goruyorum ve hissediyorum.

uyurken sagima yattigimda rahatsiz oluyorum, solda daha rahat karnim ama bu sefer de bacagim omuzum falan agriyo artik surekli sola yatiyorum ( bilmiyorum yasak mi marka vermek ama.. yatagimizi degistirdik daha iyiyim birkac gundur pierre cardinin tamami visko olan yatagindan aldik inanilmaz rahat tavsiye ederim -pierre cardin notre dame- markasi) sirt ustu ayaklarimi da dumduz uzatip yatinca bebis rahatsiz oluyo sanirim toplaniyo bi yere sanki sertlesiyo hemen bacaklarimi cekiyorum kendime rahatliyor..

gaz sorunu icin ne yapabiliriz acaba bilen var mi? bir de arada tuvalete cikamama sorunu da basladi dr gidince sorucam kullanabilecegim bitkisel dogal bir yontem var mi diye..

Son düzenleme:
yani doktor çok kesin konuşmadı ama pipi gördük bakalım:))) biraz bacak bacak üstüne atmıştı kuzu ama:)))ben bile seçebildim.

ayy hayırlı olsun canım bi sıra kızlar daha çoktu kız senesi dedik ama bu sırada pipiler göründü hep du bakalım nolcak

:)))bende. dayanamadım. yani napyım insan somut bişeyle sewmwk istiyo bebeğini. bu alışverişler çok keyifli olacak inş.

bende cinsiyetini öğreniyim anında alıcam demiştim, şimdilik 2 tane aldım hemen çıktım yoksa şuda güzelmiş buda güzel olur diye saatlerce mağazadan çıkamıyorum..
bir de kollu body ve tulum ilk 6 ay için kaç tane gerekiyor??? bilen var mııı

valla henüz badi almadım hiç ama 2 tane tulum aldım prensesime bide 3 tane ayakları kapalı altlık aldım onların üstünede güzel bişeler alır onlarıda takım yaparım diyorum butikbebede çok güzel badiler indirimde ama annemdeyim ve kartımı yanıma almamışım inş bitmezlerde alabilirim onlardanda ama uzun kollu diiller :26:

ben karar verdim kolsuz almayacağım yarım kolluları var ilk 3 ay için, ileriki aylar için uzun kollulardan alacağım havalar soğuyacak çünkü , bana patikli alt yerine külotlu çorap al üstünede tulum giydirirsin diyorlardı sanırım patikli alt almayacağım muhtemelen hediye gelebilir.

valla canım gaz sorunu için ben arada bi rezene çayı içiyorum hem karnımı rahatlatıyo hem de bedenimi. kabızlık için de çok doğru mu bilmiyorum ama (sanırım ileri kabızlık içindir bu) yatarken pamuğu saf zeytin yağına bandırıp sabaha kadar totoşo onu koyarsan barsaklar çekiyomuş yağı ve kolay tuvalete çıkılıyomuş. rezeneyi denedim ama o yağ olayını denemedim. bi araştır istersen

ayni seyi kocam demisti de dalga geciyor benle diye ciddiye almamistim.. demek adamin bi bildigi varmis... bi arastiriyim bakiyim denersem haber veririm ise yarayip yaramadigina dair

şekercim aybükeden öğrendiğim kadarıyla çok al diyodu çünkü çiş kaçıyomuş bende 3 tane kısa kol 5 6 tane uzun kol aldım 6. aydan sonra kısa almaya baslarız. hatta 6.7. aylar bile soğuğa denk geliyo.oğluşum üşümesin o doğsun ben daha ona neler alcam bazen korkuyorum yaaa böle çok üstüne düşüyoruz kötü bişi olcak die aklım çıkıyo:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…