2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar taze anneler! Ben yazmayalı yine bi sürü sayfa olmuş Ben de işten gelince evi süpürdüm , toz aldım belim resmen koptu İş yapmak artık hepten zorlaştı ya... Bi de poğaça yapıyım dedim, fırına koydum ve pilim bitti kendimi koltuğa zor attım valla

sagolasın...benım ders ısledıgım yerde yemekhane war bır de...off ya cok kotu kokuyor bazen dayanamıyorum...lıse ogrt de olunca gun boyu devam edıo egıtım...enerjım de kalmadı aynen hep uyumak ıstıommm

ben de lisedeyim, sabah uyuyorum ama yetmiyo, 2 saat derse girsem bütün gün uyumak istiyorum.
hamileliktendir artık napalım kabullendim.

maşallah baya iş yapmışsın, ben çok tembel oldum

eveeet bütün hurafeler falan kız gelecek diyorduuu ama oğlum al sana pipi diyerek bacaklarını açtı bugün

aynen valla ! benim de her şey kız olacak gibi gelişti ama oğlum daha ilk bakışta gösterdi, popo arasından gördük bamyasını:90: hayırlısı olsun mathelda , oğlan annesi olucaz bakalım

Merhaba annişler...

Bugün ayrıntılı usg çektirdim. Gittiğim hastane anlaşmalı özel hastane. Doktorum bana orda bir prof.a çektirmemi söyledi o 4 boyutlu çekiyormuş ve kurumumuz o profu karşılamıyrmuş. karşılamadığı için benden 420 tl istediler bende pek yanaşmadım normal çeken radyolog doktora gittim 20 dakka da baktı hiç hoşlanmadım kadından. Allaha çok şükür bir sıkıntımız yok her şey yolunda. Doktoruma 4 boyutlu çeksem bir farkı ayrıcalığı olur mu dedim doktorda orda kalp kapaçkıkları daha detaylı dedi ama bir sorun yok dedi binde bir burda çıkmayan şey orda çıkabilir istersen çektir dedi 24. haftaya kadar çekilebiliyormuş. Daha karar vermedim çektirsem mi çektirmesem mi diye. Bugün radyoloğo cinsiyeti sordum, ben cinsiyet söylemem dedi. KEsin görmedim oyüzden şuna benziyor buna benziyor demem dedi. Gıcık oldum. Benim kızın bacakları hep kapalı çok edepli şekerim :)

Öyle işte kızlar 4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidecem. Haftaya da sağlık ocağına tetanoz için gidecem. Bugünlük benden böyle :)

Hayırlı akşamlar...

İyi akşamlar kızlar... Bugün çok yoruldum ama değdi dogrusu
bugün annemle beraber optimum avm'ye gittik anneannesi oglusuma pek
güzel cicciler aldı :) ilk eşyaları oldu oğlumun :)

Selam kızlar, ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim.Çok şükür her şey yolunda,boy ve kilo da haftasıyla uyumlu.Kafamı kurcalayan tek şey doktor iğnemin dozunu arttırdı.Benim pıhtılaşma bozukluğum var her gün bir tane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Dr, ikinci 3 aylık dönemin biraz daha riskli olabileceğini söyledi, bu yüzden iğneyi 2000 dozdan 4000 doza çıkardı.2000' e zor alışmışken 4000'i yapana kadar baya tedirgin olacağım ama hayırlısı olsun.Genel tahlilleri tekrar istedi, şeker yüklemesi de yapılacak, pazartesi hepsini halledeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebişlerimize hayırlısıyla kavuştursun.

Bu arada fotoğraf değil de cd verdi babada unuttuk.Babamız işten gelince yükleriz teyzeleri görsün

Evet canım maalesef bizim kurumumuz da karşılamadı,ben de profa gittim ama seninki baya pahalı söylemiş.Ben 220 tl ödedim.Ne yalan söyleyim değidi doğrusu, paranın açamayacağı kapı yok.Adam zaten riskli gebelik uzmanıydı,ben de riskli gebelik kategorisindeyim pıhtılaşma yüzünden.Aklımda ne var ne yok sordum her şeye cevap verdi.Çok rahatım şuan çok sükür.

fotoları beklıyoruzzzz:)))ya bır de bu radyasyon olayını ogrendınız mı kızlar???bzım ark var dedı ama acaba hepsınde mı var???

fotoları beklıyoruzzzz:)))ya bır de bu radyasyon olayını ogrendınız mı kızlar???bzım ark var dedı ama acaba hepsınde mı var???

Yok canım ultrason cihazlarında radyasyon veya başka bir ışın yok,renklide de yok diye biliyorum.

güzel anneler buakşam pek yoksunuz.biz de gezmeden geldik hafta sonunu açtık pijamalarımı giyip sayfamıza geldim.

Hoşgeldin Sibel ben de çok sıkıldım bu akşam biraz buraya takılayım dedim ama kimse kalmamış.Nasılsın?

Hoşgeldin Sibel ben de çok sıkıldım bu akşam biraz buraya takılayım dedim ama kimse kalmamış.Nasılsın?

iyiyim sen nasılsın ; zaman geçsin istiyoruz aslında. doktordan gelenleri okudukça randevu zamanımız gelsin die heyecanlanıyoruz. bebeğimi çok özledimmmm

:)) evet doktor randevuları dört gözle bekleniyor. Ben geçen hafta gittiğim için üç hafta daha beklemem gerekecek bebeğimi görmek için. Ama bugün çok mutluyum kuzumu hissettim ilk defa önce bir duraksadım ama bağırsak hareketi gibi değildi.

Ya kızlar benim gittiğim yerde mi bi sıkıntı var diye düşünmeye basladım.Benim ayrıntılı usg çarşamba.Muayne için 12 lira usg farkı için 40 lira ödedim. Fiyatlara bakıyorum herkes ucmuş.Acaba bizimki kötü mi:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…