sagolasın...benım ders ısledıgım yerde yemekhane war bır de...off ya cok kotu kokuyor bazen dayanamıyorum...lıse ogrt de olunca gun boyu devam edıo egıtım...enerjım de kalmadı aynen hep uyumak ıstıommm
iyi akşamlar taze anneler! Ben yazmayalı yine bi sürü sayfa olmuşBen de işten gelince evi süpürdüm , toz aldım belim resmen koptu İş yapmak artık hepten zorlaştı ya... Bi de poğaça yapıyım dedim, fırına koydum ve pilim bitti kendimi koltuğa zor attım valla
ben de lisedeyim, sabah uyuyorum ama yetmiyo, 2 saat derse girsem bütün gün uyumak istiyorum.
hamileliktendir artık napalım kabullendim.
eveeetbütün hurafeler falan kız gelecek diyorduuu ama oğlum al sana pipi diyerek bacaklarını açtı bugün
bu nobet kacıncı ayda kalkıo???
Evet canım maalesef bizim kurumumuz da karşılamadı,ben de profa gittim ama seninki baya pahalı söylemiş.Ben 220 tl ödedim.Ne yalan söyleyim değidi doğrusu, paranın açamayacağı kapı yok.Adam zaten riskli gebelik uzmanıydı,ben de riskli gebelik kategorisindeyim pıhtılaşma yüzünden.Aklımda ne var ne yok sordum her şeye cevap verdi.Çok rahatım şuan çok sükür.Merhaba annişler...
Bugün ayrıntılı usg çektirdim. Gittiğim hastane anlaşmalı özel hastane. Doktorum bana orda bir prof.a çektirmemi söyledi o 4 boyutlu çekiyormuş ve kurumumuz o profu karşılamıyrmuş. karşılamadığı için benden 420 tl istediler bende pek yanaşmadım normal çeken radyolog doktora gittim 20 dakka da baktı hiç hoşlanmadım kadından. Allaha çok şükür bir sıkıntımız yok her şey yolunda. Doktoruma 4 boyutlu çeksem bir farkı ayrıcalığı olur mu dedim doktorda orda kalp kapaçkıkları daha detaylı dedi ama bir sorun yok dedi binde bir burda çıkmayan şey orda çıkabilir istersen çektir dedi 24. haftaya kadar çekilebiliyormuş. Daha karar vermedim çektirsem mi çektirmesem mi diye. Bugün radyoloğo cinsiyeti sordum, ben cinsiyet söylemem dedi. KEsin görmedim oyüzden şuna benziyor buna benziyor demem dedi. Gıcık oldum. Benim kızın bacakları hep kapalı çok edepli şekerim :)
Öyle işte kızlar 4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidecem. Haftaya da sağlık ocağına tetanoz için gidecem. Bugünlük benden böyle :)
Hayırlı akşamlar...
Evet canım maalesef bizim kurumumuz da karşılamadı,ben de profa gittim ama seninki baya pahalı söylemiş.Ben 220 tl ödedim.Ne yalan söyleyim değidi doğrusu, paranın açamayacağı kapı yok.Adam zaten riskli gebelik uzmanıydı,ben de riskli gebelik kategorisindeyim pıhtılaşma yüzünden.Aklımda ne var ne yok sordum her şeye cevap verdi.Çok rahatım şuan çok sükür.
fotoları beklıyoruzzzz:)))ya bır de bu radyasyon olayını ogrendınız mı kızlar???bzım ark var dedı ama acaba hepsınde mı var???
Hoşgeldin Sibel ben de çok sıkıldım bu akşam biraz buraya takılayım dedim ama kimse kalmamış.Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?