2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım yanlışmı hatırlıyorum yaa senden kız beklemiyormuyduk biz :)))

allah korusun iyi düşünelim iyi olsun
bizim ev genelde hep soğuk oyüzden uzun kollu alıcam hep, çok alaym diyorumda ne kadar çok olacak ona karar veremedim :))

kızlar merhaba nasılsınız tatil geldi ohh pazertesi de dahil 3 gün dinleneceğim
3 lü testim 15 gün oldu daha çıkmamış :)
labarutavarda sorun olmuş 1 hafta sonra çıkar demişler

ayrıntıl ıiçinde pazzaretsi 3 e randevu aldım
özelden 4 boyutlu ultrasonu olan biryerden
inşallh elime kzımın renkli resimlerini verirr :))

selamm yürüyüşe başlaman iyi olur egzersiz hamileler için çok yararlıymış

popoyu kaldırsam yerimden yapıcam a gerçi aybüke bana egzesiz ama yinede 7.ci ayım bitene kadar 76 olmaya bile razıyım aybükede çok zor kilo vermiştim hamile kalmadan önce ne güzel 56 kiloya kadar inmiştim sonra alıverdim birden

evet ya inşallah bi problem çıkmaz ilk kızımda çok uğraştırmışlardı beni bi doktor vardı beni ankaraya sevk etmişti makinelelr şey düzgün sonuç için ve amniyosentez sıvısı alınacaktı kötü günler geçirmiştim hemen çağsuda tekrar yaptırmıştım cen.han kolata ne bu demişti hemen çözüm getirmişti çok iii biri

sonuçlarım çok normal çıkmıştı çağ. da

hayırlısıyla bebişlerimiz doğsun sen 2 çocukla 56 değil 50 ye bile düşersin bacımhiiiiiiiiç kafaya takma kiloları nasıl alınıosa öyle verilir

selam kızlar..
ben 6 kilo aldım, çok gibi ama hiç kusmadım ben, bulantım oldu ama yedikçe geçti. kusma yerine aşırı bi iştahım vardı başlarda.
kusmak kötü ama kilo alımını dengeliyo sanırım.
yürüyüş de yapamıyorum okulda yoruluyorum, çok fazla almam inş.

mathelda ve zelalperd pipiyi görmüş
maşallah bebişlerinize..
ben ilk defa cinsiyetini merak ettim ama emekler gibi duruyodu popo havada, göstermedi

ya ben de kusamadım baslarda.3 aydan sonra 2 defa kusma oldu ama ogurme cok oldu...bu okul benı de cok yoruyor bazen gıtmek ıstemıommmm((gercı bu hafta grıbım dıye raporluydum:)))

ya ben de kusamadım baslarda.3 aydan sonra 2 defa kusma oldu ama ogurme cok oldu...bu okul benı de cok yoruyor bazen gıtmek ıstemıommmm((gercı bu hafta grıbım dıye raporluydum:)))

benim dersim yarım gün, önceden kalan vakitte spor yapardım, yemek temizlik her türlü işi bitirirdim.
şimdi uyuyorum
yazılı okumaktan bile acizim kaç hafta oldu
bütün enerjisini alıyo insanın hiç kendime vakit ayıramıyorum, ya yorgunum ya okuldayım

geçmiş olsun bu arada

slm kızlar nasılsınz valla ben iyi değilim oğlumu yerden kucağıma alayım dedim pöç kemiğime bi ağrı girdi ve hala devam ediyo topallıyorum resmen çok zormuş ya hem bebek olupda hemde hamile olmak dinlemeye vakit bulamyorum

sagolasın...benım ders ısledıgım yerde yemekhane war bır de...off ya cok kotu kokuyor bazen dayanamıyorum...lıse ogrt de olunca gun boyu devam edıo egıtım...enerjım de kalmadı aynen hep uyumak ıstıommm

allah yardımcın olsun valla cok zor olsa gerek gercekten.dıgerı kac aylık? bacaklarını uzat ıstersen ıyı gelebılır...

merhaba kısslaaar nasılsınız bakalım?? ben iyiyim ama bilgisayarın başına oturduğum gibi bi iş çıktı yazdıklarınızı okuyamadan balıklama dalıyorum şu anda bi selam verip kaçıym dedim bende eşimin yarın toplantısı var ve ütü yapmam gerek.. ufff çok sıkıcııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…