ben karar verdim kolsuz almayacağım yarım kolluları var ilk 3 ay için, ileriki aylar için uzun kollulardan alacağım havalar soğuyacak çünkü , bana patikli alt yerine külotlu çorap al üstünede tulum giydirirsin diyorlardı sanırım patikli alt almayacağım muhtemelen hediye gelebilir.
merhaba canım yanlışmı hatırlıyorum yaa senden kız beklemiyormuyduk biz :)))
şekercim aybükeden öğrendiğim kadarıyla çok al diyodu çünkü çiş kaçıyomuş bende 3 tane kısa kol 5 6 tane uzun kol aldım 6. aydan sonra kısa almaya baslarız. hatta 6.7. aylar bile soğuğa denk geliyo.oğluşum üşümesino doğsun ben daha ona neler alcam bazen korkuyorum yaaa böle çok üstüne düşüyoruz kötü bişi olcak die aklım çıkıyo:18::18::18::18:
eveeetbütün hurafeler falan kız gelecek diyorduuu ama oğlum al sana pipi diyerek bacaklarını açtı bugün
çoook şaşırdım :)))))
allah kucağımıza alacağımız günleri göstersin inş,
slm herkeze kızlar vallah şiştim benpazartesi yürüyüşe başlıycam artık hiç deilse azcık verim kilo
selamm yürüyüşe başlaman iyi olur egzersiz hamileler için çok yararlıymış
kızlar merhaba nasılsınız tatil geldi ohh pazertesi de dahil 3 gün dinleneceğim
3 lü testim 15 gün oldu daha çıkmamış :)
labarutavarda sorun olmuş 1 hafta sonra çıkar demişler
ayrıntıl ıiçinde pazzaretsi 3 e randevu aldım
özelden 4 boyutlu ultrasonu olan biryerden
inşallh elime kzımın renkli resimlerini verirr :))
evet ya inşallah bi problem çıkmaz ilk kızımda çok uğraştırmışlardı beni bi doktor vardı beni ankaraya sevk etmişti makinelelr şey düzgün sonuç için ve amniyosentez sıvısı alınacaktı kötü günler geçirmiştim hemen çağsuda tekrar yaptırmıştım cen.han kolata ne bu demişti hemen çözüm getirmişti çok iii biri
popoyu kaldırsam yerimden yapıcam a gerçi aybüke bana egzesiz ama yinede 7.ci ayım bitene kadar 76 olmaya bile razıyım aybükede çok zor kilo vermiştim hamile kalmadan önce ne güzel 56 kiloya kadar inmiştim sonra alıverdim birden
selam kızlar..
ben 6 kilo aldım, çok gibi ama hiç kusmadım ben, bulantım oldu ama yedikçe geçti. kusma yerine aşırı bi iştahım vardı başlarda.
kusmak kötü ama kilo alımını dengeliyo sanırım.
yürüyüş de yapamıyorum okulda yoruluyorum, çok fazla almam inş.
ya ben de kusamadım baslarda.3 aydan sonra 2 defa kusma oldu ama ogurme cok oldu...bu okul benı de cok yoruyor bazen gıtmek ıstemıommmm((gercı bu hafta grıbım dıye raporluydum:)))
benim dersim yarım gün, önceden kalan vakitte spor yapardım, yemek temizlik her türlü işi bitirirdim.
şimdi uyuyorum
yazılı okumaktan bile acizim kaç hafta oldu
bütün enerjisini alıyo insanın hiç kendime vakit ayıramıyorum, ya yorgunum ya okuldayım
geçmiş olsun bu arada
slm kızlar nasılsınz valla ben iyi değilim oğlumu yerden kucağıma alayım dedim pöç kemiğime bi ağrı girdi ve hala devam ediyo topallıyorum resmen çok zormuş ya hem bebek olupda hemde hamile olmak dinlemeye vakit bulamyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?