• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba ben çok kötü faranjit oldum :2: yatak döşek yatıyorum :43: boğazım çook kötü, ballı nane limon çayı içe içe midem bulandı ilaç da içmek istemiyorummm

merhaba ben çok kötü faranjit oldum :2: yatak döşek yatıyorum :43: boğazım çook kötü, ballı nane limon çayı içe içe midem bulandı ilaç da içmek istemiyorummm

geçmiş olsun mathelda. Bu rahatsızlıklar da hep hamileliği mi bulur ne? İlaç filan da içemiyoruz hepten zor geçiyor...Umarım iyileşirsin :71:

kızlar elınızı gobegınıze koyunca hareketlerı hıssedebılıyorsunuz dımı hatta babamız bıle hıssettı oglunun hareketlerını co cabuk yer degıstırıyorlar balık gıbı:14:

elimi karnıma koyunca hissetmiyorum,daha erken değil mi ya ? ama içimde kıpırdadığını anlıyor gibiyim . Ben bağırsak hareketleri diye oğlumun hareketlerini anlamadım epey bir süre... benimki pıt pıt gibi oluyor öyle anlıyorum :emir_bebek:

merhaba herkese,
ben 56 kg ıle hamıle kalmıstım, su anda 60 kg yum. 18.haftamdayım. bu arada boyum 1.63
oglumuz olacak bızım de :)
bugun ve yarın mothercare lerde %50 ındırım var, pırlanta ındırım gunlerındeler.
bız oglum ıcın bir sürü kıyafet aldık, bır de komsularımızın ördükleri var sağolsunlar.

oğlu olacak olan arkadaslar, ısım konusunda alternatıflerınız nelerdır ? ısım dusunen oldu mu hıc ?

hayırlı olsun oğluşun canım:nazar:benimde oğlum olacak ama hala bir isim bulamadık herhalde en zor kısmı bu :)

Kızlar ara ara karnında sertlik oluşup okşayınca geçen var mı bebeğin hareketi diyorum böyle tek taraflı tam ortada oluyor uzanınca siz de de oluyor mu ?
ben özellikle sabahları ne tarafa yatarsam o tarafa kayıyo genelede solda hissediyorum

geçmiş olsun canım, bol bol su iç, nane limonu da çok sıcak içme, biraz ılısın öyle iç, boğaza iyi gelmez çok sıcak ya da soğuk.
tek çare bol bol yatıp dinlenmek..

günaydın kızlar, herkese iyi pazarlar:16:
benim göbüşüm de sert oluyo genelde, büyüdüğünden heralde

geçmiş olsun mathelda. Bu rahatsızlıklar da hep hamileliği mi bulur ne? İlaç filan da içemiyoruz hepten zor geçiyor...Umarım iyileşirsin :71:

geçmiş olsun canım, bol bol su iç, nane limonu da çok sıcak içme, biraz ılısın öyle iç, boğaza iyi gelmez çok sıcak ya da soğuk.
tek çare bol bol yatıp dinlenmek..

sağolun kızlar, dün bütün gün yattım bugünde yatıyorum ama eşimde grip olmuş galiba ateşi var yataktan kalkamıyor onla da ben igileniyorum, faranjitin üstüne birde grip olursam vay halimee :2:

sağolun kızlar, dün bütün gün yattım bugünde yatıyorum ama eşimde grip olmuş galiba ateşi var yataktan kalkamıyor onla da ben igileniyorum, faranjitin üstüne birde grip olursam vay halimee :2:

eşimle beraber grip olduk, ben ondan kolay atlattım ilaçsız olmasına rağmen. bol bol yattım :1:
allah da yardım ediyo heralde hamilelere:44:

merhabalar eylül anneleri... en başlarda katılmıştım aranıza ancak uzun zamandır yazmadım.. arada okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.. 19+3 deyim. hayırlısıyla oğlum olacak inşallah.. bizde isim bulamadık oğluşa sizler gibi... mobilya alışverişine başlayan oldu mu? biz biraz erkenciyiz herhalde dün odasını ve arabasıyla oto koltuğunu aldık küçük beyin.. çok mu acele ediyoruz acaba? :))) $beyaz-mobilya.webpEki Görüntüle 390910

bu bir deneme mesajıdır.. acaba hamilelik takvimim eklendi mi? :)))

ya sitede sorun var giriş yaptığım halde kabul etmiyor.
pencil83 mobilyalarını ve bebek arabanızı güle güle kullanın.güzelmiş.çiçekli almışsın oğluşuna dikkatimi çekti. ben daha kıyafet alışverişine bile başlamadım.bulantıdan keyfim yok ki dışarı çıkayım:37: ama sizden görünce insan özeniyo:49:

Günaydın annişler;

Bende griple boğuşanlardanım, allahtan bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi...

pencil83 ne güzel almışsın mobilyanı, sorması ayıp ama ne kadara aldın acaba :17:

Bende almak istiyorum ama maddi durumdan dolayı baya bir bakınıyorum,uygun olsun diye

Bir yandan da oda alsam mı almasam mı diyorum ne yapacağımı şaşırdım:50:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
ben KK dün üye oldum. iherkese hayırlı olsun
benim de 6 aralık dogum gözüküyor. 20 haftada 6 kilo aldım. çok şişmekten korkuyorum :)
oglum için isim düsünüyoruz , anlamı güzel olmasına önem veriyoruz

merabaaa herkese günaydın nasılsınız annelerim bayadır girmiyodum günler geçiyo 20ye dayandık benim karnım çok gerildi pul pul dökülüyo belime kadar napıcam bilmiyorum bebe yaı kullanıyorum arada bir ama o da kıllanma yaptı ayın 1inde ayrıntılı için gidicem o zaman doktora krem sorucam var mı krem kullanan

roister ben bella b kremi kullanıyorum çatlak engelleyici, bitince mustela alacağım daha iyiymiş, hem deri kurumasını hem de catlak oluşumunu engeller.

Günaydın annişler;

Bende griple boğuşanlardanım, allahtan bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi...

pencil83 ne güzel almışsın mobilyanı, sorması ayıp ama ne kadara aldın acaba :17:

Bende almak istiyorum ama maddi durumdan dolayı baya bir bakınıyorum,uygun olsun diye

Bir yandan da oda alsam mı almasam mı diyorum ne yapacağımı şaşırdım:50:

vallahi arkadaşlarım sonra içinde kalır oda al dediler.. benim yatak odama zatem karyola sığmaz ben de oda almaya kara verdim. ama ilk aylar için kendi odama küçük bir beşik alacam mecbur.. babyhope diye bir marka. ben karyolasını arkadaşımda gördüm, sonra internetten araştırdım ve bulunduğm ildeki temsilcisinden aldım. yatak ile birlikte tüm parçalar dahil. karyola, dolap, çekmeceli çamaşırlık, oyuncak sandığı, askı, yatak 1100tl ye aldık canım.. sende inşalalh gönlüne göre bulursun.. bu arada çok geçmiş olsun canım...

ya sitede sorun var giriş yaptığım halde kabul etmiyor.
pencil83 mobilyalarını ve bebek arabanızı güle güle kullanın.güzelmiş.çiçekli almışsın oğluşuna dikkatimi çekti. ben daha kıyafet alışverişine bile başlamadım.bulantıdan keyfim yok ki dışarı çıkayım:37: ama sizden görünce insan özeniyo:49:

sağol canım.. ben çok şükür iyi sayılırım. gördüğüm her şeyi alasım geliyo ama kendimi frenliyorum tabii :)) eveeet oğluşum için çiçekli aldım teyzesi.. beyaz ve sade bulabldiğim tek modeldi.. çok oyuncaklı modelelr var öyle istemedim. bununda sadece çekmece kulpları çiçek. ilerde sıkılırsam kulapları değiştiririm.. odamı halısı, perdesi ve uyku setiyle biraz mavileştirmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...
kızlar isim işini ne yapacaz.. ben stres oluyorum düşündükçe.. hiçbir ismi beğenmiyorum...

Son düzenleme:
merhabalar eylül anneleri... en başlarda katılmıştım aranıza ancak uzun zamandır yazmadım.. arada okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.. 19+3 deyim. hayırlısıyla oğlum olacak inşallah.. bizde isim bulamadık oğluşa sizler gibi... mobilya alışverişine başlayan oldu mu? biz biraz erkenciyiz herhalde dün odasını ve arabasıyla oto koltuğunu aldık küçük beyin.. çok mu acele ediyoruz acaba? :))) Eki Görüntüle 390908 Eki Görüntüle 390910

çok güzel canım güle güle kullansın ben de mobilya beşiğe heves ediyorum ama
sonra katlasam katlanamz ne yapcam kaç ay yatacak diye park yatak almaya karar verdim dolabını alacağım sadece
yanımızda yataıyorlar en az 2 yıl senin ayrı bir beşik daha alman gerek :)

Son düzenleme:
sağol canım.. ben çok şükür iyi sayılırım. gördüğüm her şeyi alasım geliyo ama kendimi frenliyorum tabii :)) eveeet oğluşum için çiçekli aldım teyzesi.. beyaz ve sade bulabldiğim tek modeldi.. çok oyuncaklı modelelr var öyle istemedim. bununda sadece çekmece kulpları çiçek. ilerde sıkılırsam kulapları değiştiririm.. odamı halısı, perdesi ve uyku setiyle biraz mavileştirmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...
kızlar isim işini ne yapacaz.. ben stres oluyorum düşündükçe.. hiçbir ismi beğenmiyorum...

ben de oda yapmaya karar verirsem beyaz istiyorum dediğin gibi halısıyla ve uyku setiyle mavileştirilir , süper de olur :16: Bakalım şimdilik oda yapacak bütçe pek yok gibi ama kısmet...
Biz isim işini dün hallettik şükür ama kesin mi diye sorarsan %100 değil tabi. Belki bi ihtimal değişebilir.
Oğlumun ismi Tuğra :nazar:olacak hayırlısıyla... Nasıl ?

çok güzel canım güle güle kullansın ben de mobilya beşiğe heves ediyorum ama
sonra katlasam katlanamz ne yapcam kaç ay yatacak diye park yatak almaya karar verdim dolabını alacağım sadece
yanımızda yataıyorlar en az 2 yıl senin ayrı bir beşik daha alman gerek :)

sağol canım, ilk 5-6 ay yanımda yatması için odama küük bir sepet alacam mecburen canım. 5-6 aydan sonra odamızın ayrılaması gerektiğine inanıyorum. karyola beşik için ( ben 70-130cm aldım) 3,4 yaşına kullanabileceğini düşünüyorum. sonrasında da Allah kısmet ederse kardeşi kullanır :))) park yataklar bana çok sağlam gelmiyorlar, sanki her an devrilecekler gibi geliyor. tabii tercih ve zevk meselesi güzelim...

ben de oda yapmaya karar verirsem beyaz istiyorum dediğin gibi halısıyla ve uyku setiyle mavileştirilir , süper de olur :16: Bakalım şimdilik oda yapacak bütçe pek yok gibi ama kısmet...
Biz isim işini dün hallettik şükür ama kesin mi diye sorarsan %100 değil tabi. Belki bi ihtimal değişebilir.
Oğlumun ismi Tuğra :nazar:olacak hayırlısıyla... Nasıl ?

hayırlı olsun, ismiyle büyüsün Tuğra bebek.. benim çok beğendiğim isimlerden biri ancak ocak ayında abimin ikinci oğlu oldu ve adını Alperen Tuğra verdik :)) onun için benim listede yok ne yazık ki bu isim...

hayırlı olsun, ismiyle büyüsün Tuğra bebek.. benim çok beğendiğim isimlerden biri ancak ocak ayında abimin ikinci oğlu oldu ve adını Alperen Tuğra verdik :)) onun için benim listede yok ne yazık ki bu isim...

Benim kaynımın oğluna 2 yıl önce eşim bu ismi koydu.Şimdi Allah bize bir erkek evlat verince ,biz aynısını oğlumuza koymayı istiyoruz:emir_bebek: Ailede iki Tuğra olacak , bizce bir mahsuru yok, aynı şehirlerde değiliz zaten pek karışmaz ..

Back
X