kızlar ben dün doktora gittim. geçen sefer gittiğimde sana bi dahakine zeka testi falan yapcaz demişti. dün sadece ultrosondan baktı. ve gönderdi. bende zeka testini yaptırmak istemiyodum zaten bişey demedim yani.. doktorum ilgisizmi davranıyor sizce?? ben şu anda 18. haftadayım bidaha ne zaman gelceğimide söylemedi...
hoş geldin canıımGünaydın aranıza yeni katıldım .17+1 haftalık hamileyim kızım olucak Inş. Ben bu hafta uzun yola çıkıcam kendi arabamız ile sizde sıkıntı olurmu. Düşük yok kanama yok ağrı yok. Bir tek enfeksiyon var birde kesemdeki su az. Doktor günde 3lt su verdi. Yardım ve yorum bekliyorum.
kiraz bebe den çok alışveriş yapmıştım benya kızlar artık nette bakacak bebek eşyası kalmadı galiba. herşeylere baktım karar verdim. kıyafet,araba,bebek telsizi... bakılacak başka ne var? en hoşuma giden şey kuzuma almak istediklerime bakmak ama ... var mı bildiğiniz güzel siteler?
aman allah korusunof yaa ben hala kabuslar görüyorum,burda pek konuşulmuyo heralde bu konu,tek gören ben miyim ki,dualarımı falan okuyup yatıyorum ama,hep eşimin ölmek üzere olduğunu görüyorum,sonra da uyanında ona bi şey olursa ben naparım diye nerdeyse ağlıycak hale geliyorum
maşallah bi oğlan dahakızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim, benim ve kocamın ilk günden beri içimize doğduğu gibi bir oğlumuz olacakmış.
yok canım ben de başlamadımkızla bişi sorucam siz yazdıklarınıza göre demir ilacına başlamışsınız. Benim doktorum bir tek elevit vitamin kullandırıyor.diğerleri ilerde diyo.. Heralde bu doktorlar çok değişken kararlar verebilio:44:
şu down sendromuna bakılan test canım..zeka testi ne ilk defa duydum
ben özel hastaneye gidiyorum. bunların zamanını söylemesi lazım doktorun.. sanki bu sefer muayenemi aceleye getirmiş gibi geldi..canım 3 lü test 16 - 20 haftalar arası yapılıyor muhakkak yaptır testini devlet hastanesinde herhangi bir doktora gitsen o bile seni direk teste gönderir
ben özel hastaneye gidiyorum. bunların zamanını söylemesi lazım doktorun.. sanki bu sefer muayenemi aceleye getirmiş gibi geldi..
kızlar bende eylül annesiyim prensesimiz gelicek=))) uyku ve yorgunluk hissi dışında hiç bi problemimiz yok sizdede oluyor mu??
kimsecikler yok ama ben sorumu sorayım. okuyunca cevap yazarsınız kızlar.
ben ara ara anlık kalp çarpıntısı hissetmeye başladım ya. başka hisseden var mı? doktor gebelikte olur normaldir dedi. ama son kontrolümde tansiyonum 15/7 çıkmıştı. yüksek buldu doktor. sınırmış galiba. magnezyumu günde 3defa içmeye başla. tansiyon ilacı vermek istemiyorum daha dedi. normalde tansiyon sıkıntısı yaşayan biri değilimdir aslında
Canım gebelikte yüksek tansiyon olabilir yani belki normalde yoktur ama gebelikle olmuştur
aslında tehlikeli bişey sanırım erken doğumu da tetikliyor
bilmeden de konuşmayim şimdi inşallah tans. ilacına gerek kalmadan kendiliğinden geçer.
Kızlar facebooka giremiyorum artık yaa
millet deli gibi ne bileyim yani ben hamile vardır belki çocukla bakılıyodur falan diye
paylaşamam öyle resimleri yok ağzı yüzü kan içinde parçalanmış bir köpek resmi
bilmem ne yardım edin falan
yok cilt kanseri olmuş bir bebek ayy çok acı tamam ama
ben bakamıyorum valla face hesabımı açamaz oldum yaa:26:
Canım gebelikte yüksek tansiyon olabilir yani belki normalde yoktur ama gebelikle olmuştur
aslında tehlikeli bişey sanırım erken doğumu da tetikliyor
bilmeden de konuşmayim şimdi inşallah tans. ilacına gerek kalmadan kendiliğinden geçer.
Kızlar facebooka giremiyorum artık yaa
millet deli gibi ne bileyim yani ben hamile vardır belki çocukla bakılıyodur falan diye
paylaşamam öyle resimleri yok ağzı yüzü kan içinde parçalanmış bir köpek resmi
bilmem ne yardım edin falan
yok cilt kanseri olmuş bir bebek ayy çok acı tamam ama
ben bakamıyorum valla face hesabımı açamaz oldum yaa:26:
bikaç arkadaş anladı onlara söyledim, saklıyorum formanın içine
ayrıntılı usg de bi geçsin söylicem herkese inş.
iyi bi idaren var demek ki, bizim okul kalabalık nöbet tutucak adam az, rapor götürmeden düşürmez nöbetten
kızlar benim kasıklar bu günlerde iice ağrımaya başladı.
özellikle sağ tarafım epey.
normal mi? :26:
of yaa ben hala kabuslar görüyorum,burda pek konuşulmuyo heralde bu konu,tek gören ben miyim ki,dualarımı falan okuyup yatıyorum ama,hep eşimin ölmek üzere olduğunu görüyorum,sonra da uyanında ona bi şey olursa ben naparım diye nerdeyse ağlıycak hale geliyorum
kızlar benim kasıklar bu günlerde iice ağrımaya başladı.
özellikle sağ tarafım epey.
normal mi? :26:
Aynen canım katılıyorum sana face konusunda ben sildim hesabımı zaten sevmyorum face i.
Merhaba annişler keyifler nasiii :) Benim çk şükür iyi bugü tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum. Aşı vurulurken sıkıntı yoktu da bi kaç saat sonra ağrı yapmaya başladı.
Anam bu kadınların deri bitmiyoo yahu erkeklerde bi sıkıntı yok :) Allaha çok şükür yine dermansın dert vermesin Rabbim :)
Cinsiyeti öğrenen annişler hayırlı olsun.. Alışverişler başlasııınn :)
kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim, benim ve kocamın ilk günden beri içimize doğduğu gibi bir oğlumuz olacakmış.
evet canım kesinlikle en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ; tüm temennim bu
kafama takılan bir konu var arkadaşlar benim doktorum 2 li tarama testi yaptı risk görmeyince 3 lü yapmadı.bugün aradım 4 lü olucak mı diye yine gerek görmediğini söyledi. bu konuda endişeliyim çok. aslında iyi duyumlar alarak doktoru tercih etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?