2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zeka testi ne ilk defa duydum

canım 3 lü test 16 - 20 haftalar arası yapılıyor muhakkak yaptır testini devlet hastanesinde herhangi bir doktora gitsen o bile seni direk teste gönderir

hoş geldin canıım
bence sen 2 saatte bir mola vererek gidebilirsin
molalarda da azıcık yürü kan dolaşımın hızlansın
bol da suyunu içersin zaten tuvalete gidip gelirken
mola da vermiş olurusun yürüyüş de yapmış olursun

kiraz bebe den çok alışveriş yapmıştım ben
aman allah korusun
eşinin ömrünü uzatmışsın derkler
ben kabus görmüyorum çok şükür

kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim, benim ve kocamın ilk günden beri içimize doğduğu gibi bir oğlumuz olacakmış.
maşallah bi oğlan daha
aman erkek olunca ben niye seviniyosam
kızlara sevinmem lazım oğluma gelin bakacam ama dimi

yok canım ben de başlamadım
sadece elevit kullanıyorum
demir hapı kilo aldırır gibime geliyor
zaten 6 kilo almışım,üstüne katlamayim elevitin içinde de demir var zaten
ne kadar geç başlarsam o kadar iyi,kızmda hiç kullanmamıştım,dr vermişti ama kullanmamıştım ben.

kızlar ya benim bebeğim çok hareketliydi.ikigündür hareket etmiyor.bu arada karnımda iyice büyüdü.hatta göbek deliğimden üstte kalan tarafımda büyüdü.ama bebeğimin hareket etmemesi beni korkutuyor.arada bi seğrime oluyor.okadar.birde ben ayrıntılı ultrasona girmek istemiyorum.aranızda girmeyen yada girmeyecek olan var mı

kızlar bende eylül annesiyim prensesimiz gelicek=))) uyku ve yorgunluk hissi dışında hiç bi problemimiz yok sizdede oluyor mu??

ben özel hastaneye gidiyorum. bunların zamanını söylemesi lazım doktorun.. sanki bu sefer muayenemi aceleye getirmiş gibi geldi..

canım takma kafana son gittiğimde benim doktorumda öyle davrandı.bende anlam veremedim,belkide yoğun anlarına denk geldik bu sefer.

kızlar bende eylül annesiyim prensesimiz gelicek=))) uyku ve yorgunluk hissi dışında hiç bi problemimiz yok sizdede oluyor mu??

hemde nasıl canım ya.hamileliğimin başşında bile bu kadar uyumamışımdır.3-4 gündür elim kolum kalkmıyor,sürekli uyumak istiyorum.iki gündürde bebeğimin hareketleri durdu.prensesimde uyuyor galiba:)

kimsecikler yok ama ben sorumu sorayım. okuyunca cevap yazarsınız kızlar.
ben ara ara anlık kalp çarpıntısı hissetmeye başladım ya. başka hisseden var mı? doktor gebelikte olur normaldir dedi. ama son kontrolümde tansiyonum 15/7 çıkmıştı. yüksek buldu doktor. sınırmış galiba. magnezyumu günde 3defa içmeye başla. tansiyon ilacı vermek istemiyorum daha dedi. normalde tansiyon sıkıntısı yaşayan biri değilimdir aslında

Canım gebelikte yüksek tansiyon olabilir yani belki normalde yoktur ama gebelikle olmuştur
aslında tehlikeli bişey sanırım erken doğumu da tetikliyor
bilmeden de konuşmayim şimdi inşallah tans. ilacına gerek kalmadan kendiliğinden geçer.

Kızlar facebooka giremiyorum artık yaa
millet deli gibi ne bileyim yani ben hamile vardır belki çocukla bakılıyodur falan diye
paylaşamam öyle resimleri yok ağzı yüzü kan içinde parçalanmış bir köpek resmi
bilmem ne yardım edin falan
yok cilt kanseri olmuş bir bebek ayy çok acı tamam ama
ben bakamıyorum valla face hesabımı açamaz oldum yaa:26:

al benden de o kadar. o fotoları görmekten nefret ediyorum. millet de ne demeye paylaşıyorsa.
kaç yıllık fotolar var içlerinde

Aynen canım katılıyorum sana face konusunda ben sildim hesabımı zaten sevmyorum face i.

Merhaba annişler keyifler nasiii :) Benim çk şükür iyi bugü tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum. Aşı vurulurken sıkıntı yoktu da bi kaç saat sonra ağrı yapmaya başladı.
Anam bu kadınların deri bitmiyoo yahu erkeklerde bi sıkıntı yok :) Allaha çok şükür yine dermansın dert vermesin Rabbim :)

Cinsiyeti öğrenen annişler hayırlı olsun.. Alışverişler başlasııınn :)

siz baya geç söylemişsiniz iyi dayanmışsınız o kadar ! ben hamile olduğumu öğrendiğim gün duymayan kalmadı okulda

bu arada sizin idare de iyiymiş.Beni okulda da adam az, okul baya büyük; rapor da götürsem dikkate almazmış

kızlar benim kasıklar bu günlerde iice ağrımaya başladı.
özellikle sağ tarafım epey.
normal mi? :26:

kasık ağrısı bende de oluyor ama çok uzun süreli bir ağrı değil,ani kalkınca falan
veya merdiven indikten sonra
batıyor o kadar.

ben de bi çok gece kokrulu rüyayla uyanmışımdır

ilk defa bu gece bebişleri rüyamda gördüm.
biri cok cok emerkern öteki ağlayıp mızmızlık yapıyordu :)

eşime ya bişi olursa kaygısı ben de başgösterdi,
allah sağlık versin babalara da:)

kızlar benim kasıklar bu günlerde iice ağrımaya başladı.
özellikle sağ tarafım epey.
normal mi? :26:

Canım bende de var aynı ağrılardan artık bunalr bizim bir parçamız. Çok şiddetli ve sürekli olmadıkça bence bi sakıncası yok kontorle gidince dokotruna danış. Ben ağrılarım oluyor deyince normal demişti bna.

Benim pıtırcık pıt pıt hareketlendikçe keyfim çok iyi şükür Ben de bugün tetanoz aşısının ilk dozunu vuruldum, ağrı var; biraz ama

kızlar ben de dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim, benim ve kocamın ilk günden beri içimize doğduğu gibi bir oğlumuz olacakmış.

gözün aydın

burada bi arkadaşa daha doktoru ayne şeyi söyledi.
ikili temiz çıkınca 4 lüye gerek yok demiş, direk ayrıntılıya girecek

3 lü testi de artık çoğu doktor gereksiz görüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…