- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
siz baya geç söylemişsiniz iyi dayanmışsınız o kadar ! ben hamile olduğumu öğrendiğim gün duymayan kalmadı okulda
bu arada sizin idare de iyiymiş.Beni okulda da adam az, okul baya büyük; rapor da götürsem dikkate almazmış
hemde nasıl canım ya.hamileliğimin başşında bile bu kadar uyumamışımdır.3-4 gündür elim kolum kalkmıyor,sürekli uyumak istiyorum.iki gündürde bebeğimin hareketleri durdu.prensesimde uyuyor galiba:)
Aynen canım katılıyorum sana face konusunda ben sildim hesabımı zaten sevmyorum face i.
Merhaba annişler keyifler nasiii :) Benim çk şükür iyi bugü tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum. Aşı vurulurken sıkıntı yoktu da bi kaç saat sonra ağrı yapmaya başladı.
Anam bu kadınların deri bitmiyoo yahu erkeklerde bi sıkıntı yok :) Allaha çok şükür yine dermansın dert vermesin Rabbim :)
Cinsiyeti öğrenen annişler hayırlı olsun.. Alışverişler başlasııınn :)
siz baya geç söylemişsiniz iyi dayanmışsınız o kadar ! ben hamile olduğumu öğrendiğim gün duymayan kalmadı okulda
bu arada sizin idare de iyiymiş.Beni okulda da adam az, okul baya büyük; rapor da götürsem dikkate almazmış
kasık ağrısı bende de oluyor ama çok uzun süreli bir ağrı değil,ani kalkınca falan
veya merdiven indikten sonra
batıyor o kadar.
Canım bende de var aynı ağrılardan artık bunalr bizim bir parçamız. Çok şiddetli ve sürekli olmadıkça bence bi sakıncası yok kontorle gidince dokotruna danış. Ben ağrılarım oluyor deyince normal demişti bna.
kızlar benim kasıklar bu günlerde iice ağrımaya başladı.
özellikle sağ tarafım epey.
normal mi? :26:
bendede 2 gündür aynı durum söz konusu ama sağ sol ayrımı yok bende. dün dışarı çıktım dolaştım 2-3 saat o zaman başladı halada tam geçmedi, korktum bende ama bebeğim hareket ettiği için biraz daha rahat gibiyim. acaba bebişler büyüdüğü için mi oluyor ?
Yuppy Travel Ana Kucağı (0-13 Kg) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
kızlar bu markayı bileniniz var mı acaba?
ne kadar uygunmuş bu böle??
aynen. ben de pazar günü alışveirşe gittim. o günden beri var.
rahim kasları kasılıyordur diyorum kendi kendime.
lekelenme filan yok diye de teselli ediyorum kendimi
rapor götürsem dikkate almaz diye bişey yokki canım
zaten 6. aydan sonra sana nöbet tutturamaz 6. aya kadar da
dr ayakta kalması sakıncalıdır diye rapor verirse mecburen dikkate alacak
o sorumluluğu alamaz çünkü:44:
Bu markayı duymamıştım ama
markafoni de kanz doll marka pusetler
oto koltukları indirimde.
Allah'ın izniyle bişey olmaz baksana normal birşey gibi canım, şiddetli olmadığı sürece bol bol dinlenelim ve panik yapmayalım
KAÇ KİLOSUN CANIM BEN de kiloluyum 69 oldum 2 kilo aldım ama öncesi nde vardı kilobende aynı canım yaakilolu hamile kaldım ve almaya devam ediyorum. 7 kg aldım bende
önemli olan 2 li diye biliyorum bende yaptırmadım 3 lü ve dörtlüevet canım kesinlikle en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması ; tüm temennim bu
kafama takılan bir konu var arkadaşlar benim doktorum 2 li tarama testi yaptı risk görmeyince 3 lü yapmadı.bugün aradım 4 lü olucak mı diye yine gerek görmediğini söyledi. bu konuda endişeliyim çok. aslında iyi duyumlar alarak doktoru tercih etmiştim.
canımm korkma normal bu biraz daha büyüsün öyle kork bencekızlar ya benim bebeğim çok hareketliydi.ikigündür hareket etmiyor.bu arada karnımda iyice büyüdü.hatta göbek deliğimden üstte kalan tarafımda büyüdü.ama bebeğimin hareket etmemesi beni korkutuyor.arada bi seğrime oluyor.okadar.birde ben ayrıntılı ultrasona girmek istemiyorum.aranızda girmeyen yada girmeyecek olan var mı
kimsecikler yok ama ben sorumu sorayım. okuyunca cevap yazarsınız kızlar.
ben ara ara anlık kalp çarpıntısı hissetmeye başladım ya. başka hisseden var mı? doktor gebelikte olur normaldir dedi. ama son kontrolümde tansiyonum 15/7 çıkmıştı. yüksek buldu doktor. sınırmış galiba. magnezyumu günde 3defa içmeye başla. tansiyon ilacı vermek istemiyorum daha dedi. normalde tansiyon sıkıntısı yaşayan biri değilimdir aslında
biz ilk etapta bebek arabası almayı düşünmüyoruz.
kışın zaten arabayla çıkamıcaklar, yaza dogru anca
sadece pusetlerini almayı düşünüyoruz işte.
inşlh ya.
sen daha iyisin di mi :) kanamaların da geçmiş, gözün aydın olsun. inşlh bi daha yaşamazsın
biz ilk etapta bebek arabası almayı düşünmüyoruz.
kışın zaten arabayla çıkamıcaklar, yaza dogru anca
sadece pusetlerini almayı düşünüyoruz işte.
inşlh ya.
sen daha iyisin di mi :) kanamaların da geçmiş, gözün aydın olsun. inşlh bi daha yaşamazsın
Kızlar merhaba.ben ekim annelerindeyim.siz tecrübeli olduğunuz için size birşey sormak istiyorum.ben cmt günü seyirme şeklinde hareketlerini hissettim bebeğimin.o günden sonra okadar belirgin bi hareket hissetmedim.şuan 16+1 haftalığım.hareketler nezaman devamlı olur.ben hergün hissedermiyim bu seyirmeleri.yardım edin......çok korkuyorum....
KAÇ KİLOSUN CANIM BEN de kiloluyum 69 oldum 2 kilo aldım ama öncesi nde vardı kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?