- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
canım 65 ile hamile kaldım. 72 oldummmm
valla müdür bana dikkate almam dedi.Nöbet olmazsa olmazmışşş. Sorumluluğu baya alıyor bizimki ...Zaten 6. ay dolunca okullar kapanıyor
öğretmenleriz çok galiba sayfamızda , ama böyle nöbetleri falan takmayın kafanıza. 12 saat çalışıyorum ve sadece 1 saat öğle molam var. bni düşünün moral bulun :) üstelik nöbet bizde de var ve 16 haftalık izne ayrılana kadar hiçbirşekilde muaf tutulmuyorum.
Çok beğendim çünkü ben de 66yla kaldım 72 oldum
alkııııış bizeeeeeeeeeee
Sen ne iş yapıyosun canım?
polis? doktor?hemşire?
Aranızda benim gibi sulugöz olmaya başlayan var mı? Hamile duygusallığına başladım şimdi de,komedide bile gözüm doluyor :85:
Ben de bebek arabasız olamazdım ilk andan itibaren
kızım 4 yaşında hala da kullanıyoruz kocaman bişey bizimki kraft
içinde hala uyuyabiliyor,2 çocuk rahat rahat sığıyor falan,hantal ama çok iş gördü
hantallığı da kocişe zarar zaten gariban hep o yüklendi taşıdı...
Mama sandalyesi hiç almadık zaten evimiz dar yerim yoktu hem de iyiki almamışım kızım hala masada yemez
dolaşarak yerse yer verirsen yani,vermez,peşinde koşmazsan 3 gün aç gezer yemek ver demez cinsinden
tentation fotolarına bakayım dedim anacıım dağ taş eklemişin,seni göremedim
Dream sana baktım canımcım,pek küçük göründün gözüme hem minyonluk oalark hem de yaş olarak
kaç yaşındasın?How old are you? deyim ben İngilizce öğretmeniyim deeee alışmışııım
seninle aynı kiloda doğurursam kendimi başarılı sayıcam canım
olmaz mı :)
valla iki veletle kış günü avm gezmek ister miyiz bilemedim şimdi :)
baktık gezesimiz geliyo daha erken alırız :) alacağımız araba bellli zaten
ekliyorum foto. :)
Ekle bakeem göbek de ekleeee
ben yeni foto mak. ile çekilenleri koyamıyorum hiç yaaa
koyduklarım hep 1 yıllık fotolar
Başarılı sayma hiiiiç
kızımda ben 83 kiloyla doğuma gitmiştim fazlası var eksiği yok
gene 66 kiloyla kalmıştım oysa
öğretmenleriz çok galiba sayfamızda , ama böyle nöbetleri falan takmayın kafanıza. 12 saat çalışıyorum ve sadece 1 saat öğle molam var. bni düşünün moral bulun :) üstelik nöbet bizde de var ve 16 haftalık izne ayrılana kadar hiçbirşekilde muaf tutulmuyorum.
bankacılık zor gerçekten , çalışma saatleri uzun..ama hamile hamile öğretmenlik çekilmiyor.Bugün hep 17-18 yaşında gençleri azarlayarak geçti, sınıflar 35 kişi ,haylazlık dizboyu ve koridorlarda can güvenliğin yok.her an üzerine yanlışlıkla uçabilirler,,tabi sonraa ben de onlara
bizde de veletlerin koridorlarda koştururken sana çarpması ihtimali var
bankacıların işi de çok zor hakkatten.
allah kolaylık versin
bankacılık zor gerçekten , çalışma saatleri uzun..ama hamile hamile öğretmenlik çekilmiyor.Bugün hep 17-18 yaşında gençleri azarlayarak geçti, sınıflar 35 kişi ,haylazlık dizboyu ve koridorlarda can güvenliğin yok.her an üzerine yanlışlıkla uçabilirler,,tabi sonraa ben de onlara
Kızlar fotoları eklemenin bi yolunu buldum
yeni foto mak. çekilenler çok büyük geliyormuş onları paint ile farklı kaydettim
boyutları küçüldü ekleyebildim,bakın oğluşuma neler aldım teyzoşlarııııı
Eki Görüntüle 392943 göbek 2-3 hafta öncesinin göbeği sizi yanıltmasın şimdi çok daha fazla şiş
Eki Görüntüle 392945 Eki Görüntüle 392946 Eki Görüntüle 392948 Eki Görüntüle 392944
ne güzel şeyler almışsınç benim mak. pilleri öldü. olaydı ben de çeker koyardım :)
kadife takımın kapşunlu olmasına takılmıştık geçen. bebeğin sırtını rahatsız eder gibi geldi, ilk aylarda kullanışlı olur mu olmaz mı bilemedik :)
Kızlar ben kaçtım sandalyede oturmaktan kamburum çıktı
Cadımın da uyku saati geliyor,yatalım artıkın..
Sİze deriiin,uykular dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?