2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla müdür bana dikkate almam dedi.Nöbet olmazsa olmazmışşş. Sorumluluğu baya alıyor bizimki ...Zaten 6. ay dolunca okullar kapanıyor

öğretmenleriz çok galiba sayfamızda , ama böyle nöbetleri falan takmayın kafanıza. 12 saat çalışıyorum ve sadece 1 saat öğle molam var. bni düşünün moral bulun :) üstelik nöbet bizde de var ve 16 haftalık izne ayrılana kadar hiçbirşekilde muaf tutulmuyorum.

Sen ne iş yapıyosun canım?
polis? doktor?hemşire?

Aranızda benim gibi sulugöz olmaya başlayan var mı? Hamile duygusallığına başladım şimdi de,komedide bile gözüm doluyor :85:

olmaz mı :)

valla iki veletle kış günü avm gezmek ister miyiz bilemedim şimdi :)
baktık gezesimiz geliyo daha erken alırız :) alacağımız araba bellli zaten

ekliyorum foto. :)

olmaz mı :)

valla iki veletle kış günü avm gezmek ister miyiz bilemedim şimdi :)
baktık gezesimiz geliyo daha erken alırız :) alacağımız araba bellli zaten

ekliyorum foto. :)

Ekle bakeem göbek de ekleeee
ben yeni foto mak. ile çekilenleri koyamıyorum hiç yaaa
koyduklarım hep 1 yıllık fotolar

Başarılı sayma hiiiiç
kızımda ben 83 kiloyla doğuma gitmiştim fazlası var eksiği yok
gene 66 kiloyla kalmıştım oysa

ooo 66 dan 83 e bn bu hızla gidersem 83 yaparımm ; sanırım ilk kez hamişler kilo kontrolünde çok başarılı değil . anlayamadım nasıl gidiyo bu kilo böyle süratle

bankacılık zor gerçekten , çalışma saatleri uzun..ama hamile hamile öğretmenlik çekilmiyor.Bugün hep 17-18 yaşında gençleri azarlayarak geçti, sınıflar 35 kişi ,haylazlık dizboyu ve koridorlarda can güvenliğin yok.her an üzerine yanlışlıkla uçabilirler,,tabi sonraa ben de onlara

bizde de veletlerin koridorlarda koştururken sana çarpması ihtimali var

bankacıların işi de çok zor hakkatten.
allah kolaylık versin

Kızlar fotoları eklemenin bi yolunu buldum
yeni foto mak. çekilenler çok büyük geliyormuş onları paint ile farklı kaydettim
boyutları küçüldü ekleyebildim,bakın oğluşuma neler aldım teyzoşlarııııı

göbek 2-3 hafta öncesinin göbeği sizi yanıltmasın şimdi çok daha fazla şiş

tahmin edebiliyorum canım ya gerçekten tahammül edilemez olurlar . çok yaşlı değilim ama bizim öğrenciliklermiz şimdikiler gibi değil ; öğrenciler çok fenalar . allah hepimize sabır ve güç versin. ama en önemlisi bu güzel anlarımız stressiz huzurlu geçsin ki kuzularımız da huzurlu olsunnn

ne güzel şeyler almışsınç benim mak. pilleri öldü. olaydı ben de çeker koyardım :)

kadife takımın kapşunlu olmasına takılmıştık geçen. bebeğin sırtını rahatsız eder gibi geldi, ilk aylarda kullanışlı olur mu olmaz mı bilemedik :)

tettee yorum yaptım bile resimlerine canım
pek bi outdoor yapın var
tabi ara vermişsindir bir süre bu işlere

ayrıca göbüşde gayet kibar gayet havalı duruyor

zaten o 6 aylık için
ne bileyim tam sırtına gelmez heralde
tek kapşonlu o zaten
bi kaç şey daha aldım da ekleyemiyorum diye resmini çekmedim henüz
bi de kzımdan da çok şey kaldı ben çok az pembe almıştım kızmda bi gıcık olmuştum pembe barbie li şeylere
şimdi onları da giyer,içlikleri falan yani

Kızlar ben kaçtım sandalyede oturmaktan kamburum çıktı
Cadımın da uyku saati geliyor,yatalım artıkın..
Sİze deriiin,uykular dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…