ayyy senin -ler dimi.. hep unutuyorum, alttaki ticker a bakınca farkediyorum. Doğru sende iki tane kocaman göbüş olması çok normal. Seninki çifte mucize....nasıl hissedebiliyor musun kıpırtılarını.
Kızlar merhabaaaa,
Bu sabah detaylı usg randevum vardı.Sonuçlarım normal çıktı, bebeğim 323 gr. olmuşyüzüstü yatıyodu aynı annesi ve babası gibi elini de kafasına koymuş :)) Hareketleri biraz daha sertleşti daha iyi hissedebiliyorum artık
sanki, gibi gibi.. emin olamamakla beraber bişiler hissediyorum gibi.. bagırsak mıdır bebekler midir bilemiyorum ama
doktor 20. haftadan sonra hissedersin demişti.
bi karış olmuşlar bu arada :)
"tam el kadar bebe" tanımındalar
Kızlar merhabaaaa,
Bu sabah detaylı usg randevum vardı.Sonuçlarım normal çıktı, bebeğim 323 gr. olmuşyüzüstü yatıyodu aynı annesi ve babası gibi elini de kafasına koymuş :)) Hareketleri biraz daha sertleşti daha iyi hissedebiliyorum artık
Kızlar merhabaaaa,
benim hesabıma göre iki bebek daha sıkışıklardır, şimdiye kadar hissetmen gerek. Tabi tıp bu mantıkla işlemiyor:):):) kemikleri kuvvetlenmemiştir annelerini tekmeleyecek kadar miniklerin... Peki usg de baya görünüyormu biri burada diğeri burada diye... Ayrı kesedeler değil mi??? Çok saçma bir soru mu oldu:):):)
gözün aydın canımbende çok merak ediyorum ayrıntılı usg olayını ama bizim daha çookk var 22. haftada yaptırmalısın dedi doktorum.
gözün aydın canımbende çok merak ediyorum ayrıntılı usg olayını ama bizim daha çookk var 22. haftada yaptırmalısın dedi doktorum.
Eki Görüntüle 396937
göbiş büyüdü ama ben iki gündür bebişi hissedemiyorum çok moralim bozuk :18:
Kızlar merhabaaaa,
kimse yokmuuuuuuu?????
Selam kızlar bugün çok moralim bozuldu hafif lekelenme şeklinde kanamam oldu çok korktum..Doktora gittik hemen neyseki iyiymiş yavrum düşük riski var dedi dinleneceksin dedi progeston nerdeyse 16 haftalık olacak ama :26:cinsiyetide yüzde doksan kız dedi pi pi göremiyorum dedihayırlısıyla alayımda kucağımda
Kızlar bimin bezini benim komşum kullanıyodu ayy
haşır huşur naylon bişey o çocukta alışmış galiba pişik falan yapmıyodu
ama ben onu kullanmam çocuğa yaa yazık hiç hava almaz teni
bi de pişik olursa perişan oluyor bebek de anne de dikkat etmek lazım
yapacak bişey yok bayılıcaz paralrı sıpaların mokuna napalımm,iyi olsunlarda
kızlaaaaar
yarın şeker yüklemesi yaptırcaz oğluşum şeker gibi olsun diyearanızda şeker yüklemesi yaptıran var mı? bi bardak şekerli su içecekmişim ığğğğğğğğğğğğhhh
kızlar 20.haftam yarın bitiyor inşallah ama ben bu hafta hep yorgundum üstelik evde olduğum halde.birde bütün gün uyumak istiyorum.sizdede yorgunluk ve uyku varmı.yemeği bile zor yapıyorum.
Canım, hiç moralini bozma..Benim de 2 gün hissedemediğim zamanlar olmuştu..Tatlı birşeyler ye, ya da meyva suyu iç..Sonra da mümkün olduğunca düz bir yere sırtüstü uzan..Yastık falan koymadan yani..Bana ebe bunu önermişti, ben de sana önereyimİnşallah tez zamanda bebişin hareket eder de merakta bırakmaz anneciğini
bana doktorum günde 2 kere kullan dedi.önce seven seas kullanıyordum.doktorum anti marka omega 3 tavsiye etti.kapsülü sadece balık kıkırdağından oluşuyormuş.eph ve dhp düzeyleri diğer haplara göre daha yüksekmiş.ben de onu kullanıyorum şu an...Selam kızlar balık yağı hapı kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?