2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy senin -ler dimi.. hep unutuyorum, alttaki ticker a bakınca farkediyorum. Doğru sende iki tane kocaman göbüş olması çok normal. Seninki çifte mucize....nasıl hissedebiliyor musun kıpırtılarını.

sanki, gibi gibi.. emin olamamakla beraber bişiler hissediyorum gibi.. bagırsak mıdır bebekler midir bilemiyorum ama
doktor 20. haftadan sonra hissedersin demişti.

bi karış olmuşlar bu arada :)
"tam el kadar bebe" tanımındalar

Kızlar merhabaaaa,

Bu sabah detaylı usg randevum vardı.Sonuçlarım normal çıktı, bebeğim 323 gr. olmuş yüzüstü yatıyodu aynı annesi ve babası gibi elini de kafasına koymuş :)) Hareketleri biraz daha sertleşti daha iyi hissedebiliyorum artık

gözün aydın. maşalah bebişine

benim hesabıma göre iki bebek daha sıkışıklardır, şimdiye kadar hissetmen gerek. Tabi tıp bu mantıkla işlemiyor:):):) kemikleri kuvvetlenmemiştir annelerini tekmeleyecek kadar miniklerin... Peki usg de baya görünüyormu biri burada diğeri burada diye... Ayrı kesedeler değil mi??? Çok saçma bir soru mu oldu:):):)

maşallah, gözün aydın...

gözün aydın canım bende çok merak ediyorum ayrıntılı usg olayını ama bizim daha çookk var 22. haftada yaptırmalısın dedi doktorum.

:) yok valla o mantık pek geçerli degil galiba.
son gittigimzde , bi amuda kalktı biri, bi kıçını döndü, bi face to face oldular filan. bayaa bayya güreşiolardı içerde ama ben bişi anlamıyordum
ayrı keseler.:)

salı günü kontrol var. ayrıntılı mıdır nedir ona gircez. umarım güzel haberlerle döenrim :)

gözün aydın canım bende çok merak ediyorum ayrıntılı usg olayını ama bizim daha çookk var 22. haftada yaptırmalısın dedi doktorum.

20-24.haftalar arası yapılıyor diye biliyorum.Benim 20.haftam bugün bitti.Detaylı usg de iç organlarını inceliyorlar.Kafa,femur ve karın ölçüsü ölçülüyor.Gebelik haftanla bebeğin ölçülerinin uyumlu olup olmadığını biraz daha detaylı inceliyorlar.

20-24.haftalar arası yapılıyor diye biliyorum.Benim 20.haftam bugün bitti.Detaylı usg de iç organlarını inceliyorlar.Kafa,femur ve karın ölçüsü ölçülüyor.Gebelik haftanla bebeğin ölçülerinin uyumlu olup olmadığını biraz daha detaylı inceliyorlar.

Eki Görüntüle 396937
göbiş büyüdü ama ben iki gündür bebişi hissedemiyorum çok moralim bozuk :18:

Canım, hiç moralini bozma..Benim de 2 gün hissedemediğim zamanlar olmuştu..Tatlı birşeyler ye, ya da meyva suyu iç..Sonra da mümkün olduğunca düz bir yere sırtüstü uzan..Yastık falan koymadan yani..Bana ebe bunu önermişti, ben de sana önereyim İnşallah tez zamanda bebişin hareket eder de merakta bırakmaz anneciğini

ben im detaylı ne zaman acep drum öyle bişey demedi sadece haftaya kontrole çağırdı

ben,m de lekelenmeyi bırak bayağı bi kanamam oldu korkudan ölüodum hemen dr uma gittim baktı bebek ii dedi hala progestan ve progynex iğne kullanıyorum. geçmiş olsun sana ama endişelenme bol bol dinlen...

bence de bim den falan olcak iş deil yaa bu ciddi konu başlangıç prima premium care olmalı bence de...

ben yaptırdım eskiden 100 gr glikoz ile yaptırılıomuş ama artık 75 gr glikozla olmuş benim diabet dr um sölemişti. bayağı büyük bir bardak su limon ve glikoz beraber yaptırmıştım ben bir bardağı hop bitiriosun kan alıyorlar onların zamanları var 1 saatte bir ya da yarım satte bir sölğüolar zaten ama hiç kalkmaman kendini yormaman gerek yoksa yanlış çıkarmış :)

kızlar 20.haftam yarın bitiyor inşallah ama ben bu hafta hep yorgundum üstelik evde olduğum halde.birde bütün gün uyumak istiyorum.sizdede yorgunluk ve uyku varmı.yemeği bile zor yapıyorum.

ben de yorgunum bu aralar yaa uykum falan oluo bir de ben 6:00 da kalkıorum hazıralnıp işe gidiorum saat 7:30 da işbaşı ve hastanede çalışorum çok yooruluorum

ben de duydum bunu şekerli bi şeyler yiyip üstüne su içince gezmeye başlıomuş bebek :)

anneler uykuda galiba ; biz bugün tatilin tadını çıkardık.kuaföre gittim komple bakım mis gibi oldum kocaman olan göbişime göre yeni kıyafetler aldık. bebek bezleri , biberonlar , bebişlerimize isimler konuşulmuş. DURU furyasına bn de katılıcam cinsiyeti öğrendiğimden beri duru kızım diye seviyoruz. ziraat bankalı amcaları teyzeleri başak diyor kafası karışıcak kuzumun

Selam kızlar balık yağı hapı kullanan varmı?
bana doktorum günde 2 kere kullan dedi.önce seven seas kullanıyordum.doktorum anti marka omega 3 tavsiye etti.kapsülü sadece balık kıkırdağından oluşuyormuş.eph ve dhp düzeyleri diğer haplara göre daha yüksekmiş.ben de onu kullanıyorum şu an...

günaydın kızlar.

dün mothercare in kozyatağındaki outletine gittik. paylaşayım.
demstock adında 4 katlı bi aptmn. demsa grubunun outletleri satılıyor, bir katı da mother care in

paket içindeki bodyler diger mağazalarıyla aynı fiyat, indirim yok.
diğer ürünlerdeyse bol çeşit sadece kız çocuklarında var. erkek bölümündeki ürünler ya yeni doğan ki o da 4,5 kg a kadar , ya prematüre, ya da 9 ay sonrası.

didikleye didikleye bi kaç bişi bulabildim. kışlık tulum aldım, dışı kadife içi elyaflı olanlardan. sezonda 100 liraymış, 38 e inmişler. malum iki bebek iki tane aldık :) daha evvel de alışveriş yaptıgım için alınacak başka bişi bulamadım. o kadar yol gelmişken ayıp olmasın diye bi paket de 0-3 aylık patikli tulum alayım dedim. kış bebeği olacağı için 3 aya kadar iyi oluyor dediler. hiç bi yeri açılmııyor üşümüyormuş.

karşıda oturanlar optimim outlet de demstock magazası varmış, aynı şeyler orda da var:) dönüşte ugradık ve gördük.

salı günü bize tatil, aynı gün doktor kontrolum de var. sabah annemle havuzlu han a gitmeyi planlıyorum. hastane çıkışlarını, ıvır zıvırları filan falan alırım.

dün çok yoruldum. optimum da çarpıntım oldu, tansiyonum düştü galiba, elim ayagım boşaldı.üstüne bi de eşiminin vıdı vıdısını çektim yolda :)
bu kadar gezmene ne gerek var da ne yoruon da, fuzuli şeyler alma da bıdıbıdıbdıd o daha çok yordu beni valla.
şurda tahminen bi ayım daha var böyle rahat dolaşabileceğim. na alırsam kardır.:)

okuduğum duyduğum kadarıyla gördüm ki her çocuk başka bir tecrübe, her annenin deneyimi, tavsiyesi başka.
biz de yaşayıp görcez bakalım:) neler fuzuliymiş neler gerekliymiş

ha bu arada içiniz rahat olsun, rahat rahat uyuyun. kargaların kahvaltısını verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…