Selam kızlar balık yağı hapı kullanan varmı?
anneler uykuda galiba ; biz bugün tatilin tadını çıkardık.kuaföre gittim komple bakım mis gibi oldumkocaman olan göbişime göre yeni kıyafetler aldık. bebek bezleri , biberonlar , bebişlerimize isimler konuşulmuş. DURU furyasına bn de katılıcam cinsiyeti öğrendiğimden beri duru kızım diye seviyoruz. ziraat bankalı amcaları teyzeleri başak diyor kafası karışıcak kuzumun
günaydın kızlar.
dün mothercare in kozyatağındaki outletine gittik. paylaşayım.
demstock adında 4 katlı bi aptmn. demsa grubunun outletleri satılıyor, bir katı da mother care in
paket içindeki bodyler diger mağazalarıyla aynı fiyat, indirim yok.
diğer ürünlerdeyse bol çeşit sadece kız çocuklarında var. erkek bölümündeki ürünler ya yeni doğan ki o da 4,5 kg a kadar , ya prematüre, ya da 9 ay sonrası.
didikleye didikleye bi kaç bişi bulabildim. kışlık tulum aldım, dışı kadife içi elyaflı olanlardan. sezonda 100 liraymış, 38 e inmişler. malum iki bebek iki tane aldık :) daha evvel de alışveriş yaptıgım için alınacak başka bişi bulamadım. o kadar yol gelmişken ayıp olmasın diye bi paket de 0-3 aylık patikli tulum alayım dedim. kış bebeği olacağı için 3 aya kadar iyi oluyor dediler. hiç bi yeri açılmııyor üşümüyormuş.
karşıda oturanlar optimim outlet de demstock magazası varmış, aynı şeyler orda da var:) dönüşte ugradık ve gördük.
salı günü bize tatil, aynı gün doktor kontrolum de var. sabah annemle havuzlu han a gitmeyi planlıyorum. hastane çıkışlarını, ıvır zıvırları filan falan alırım.
dün çok yoruldum. optimum da çarpıntım oldu, tansiyonum düştü galiba, elim ayagım boşaldı.üstüne bi de eşiminin vıdı vıdısını çektim yolda :)
bu kadar gezmene ne gerek var da ne yoruon da, fuzuli şeyler alma da bıdıbıdıbdıdo daha çok yordu beni valla.
şurda tahminen bi ayım daha var böyle rahat dolaşabileceğim. na alırsam kardır.:)
okuduğum duyduğum kadarıyla gördüm ki her çocuk başka bir tecrübe, her annenin deneyimi, tavsiyesi başka.
biz de yaşayıp görcez bakalım:) neler fuzuliymiş neler gerekliymiş
ha bu arada içiniz rahat olsun, rahat rahat uyuyun. kargaların kahvaltısını verdim
günaydın anneler,
ben hala bebğim hareket mi ediyor, gaz sancısı mı ayıramıyorum. nasıl bi his olmalıı.
Günaydın anniş :) Benm gibi karga sever biri daha :))
Oh ne iyi yapmışsın. Güle güle giysin kuzucukların.
Bir kaç ay sonra kaldıramıycaz kendimizi şu an gezmek en güzeli. Ben daha bebişime hiiçççç bir şey almadım sadece dandik i zıbın aldım ala ala o kadar
Eşleri sorma canım az bi erimiz ağrıo desek ben sana demedim mi bak işte kendini yoruyosun diye başlıyorlar
Bende bebişlerime mevlüt şekerlerini kendim yapmak istiyorum evde boş boş duruyorum eşim istemiyo gerek ok öle şeylere diyo Kuranını okut yetermiş ama ben şekerde dağıtmak kapı felanda süslemek istiyorum yaa
Sabah sabah kimseciklerde yok
kizlar yaaa 7/8 aylikken gezmek cok mu zor olur. benim mi gozum kara, herseyi yaparim gibime geliyor.
kizlar yaaa 7/8 aylikken gezmek cok mu zor olur. benim mi gozum kara, herseyi yaparim gibime geliyor.
merhaba arkadaşlar
selam kizlar, benim oglum karnimda hic durmuyor. napiyor bu kadar hic anlamiyorum ama sabah kahvaltilarinda yedigim bal/ kaymaklarin keyfini cikariyor galiba.
dun cok guzel bir gun gecirdim bugun de pazar kahvaltisini disarida yapalim diye attik kendimizi disariya. gazete çay keyfi yaparken bir foruma bakayim dedim.
benim bu hafta gaz sancilarim ve mide sikayetlerim basladi. hemen her gun bir rennie almak zorunda kaliyorum. insallah kisa zamanda gecer.
tentation kozyatagi mothercare e gitmeye gerek yok mu diyorsun simdi. hos outlet isi sans isi. imkanin varsa sık sık ugrayip bir goz atmak lazim. bazen hic birsey denk gelmiyor, bazen de inanilmaz uygun fiyata kaliteli seyler yakaliyorsun.
dun ilk defa bebegim beni affetsin diye diye kafeinli kahve ictim. affeder di mi?
Canım kendi halini sen anlarsın. Ben erken yorulduğum için o zaman da daha ağır olacağımdan gezemem diye düşnüüyorum. Mayısın ortalarında çoğu şey almayı planlıyorum ama beyim pek orallı değil bende ona böyle yapıyorum:)
kahve işini doktora sormuştum. günde bir fincanın zararı yok demişti.
evvelden sevmezdim. şimdi canım çekiyor.
eşim de tam bir baristadır.
özel çekirdekler gelir, evde çekilir filan. çeşit çeşit kahve yapar :) veletler babalarına benzicekler herhal, kahve istiyorlar
penye battaniye havuzlu handa da var. kalite kalite...
haklisiniz ablam 7. aydan sonra erken dogum riski yuzunden hep yatmisti. o zaman hic bir yere gidemem onun gibi olursam. ama yine de haziran ortasindan once yapmayacagim alisveris. zaten benim gariban yegenlerinin esyalariyla buyuyecek buyuk oranda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?