2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar balık yağı hapı kullanan varmı?

ben balıgın kendisini yiyorum. ilk 3 ayda tiksinmiştim ama artık başlayabildim çpk şükür.
haftada bi gün somon, bi gün çupra.

bana da rahat oluyo, okul sonrası hazır yemek gibi, yanına bi tek salata yapıyorum

oh mis. sıhhatler olsun. ben de bugün gitçem kuaföre.

kokoş biri değilim. ama kendini salan, paspal, teyze kılıklı genç annelerden de olmak istemiyorum. bunalıma girerim herhal öle olmak zorunda kalırsam

herkes bi doğsun da görcez seni diyor. ben de kendimi görcem :)

Günaydın anniş :) Benm gibi karga sever biri daha :))
Oh ne iyi yapmışsın. Güle güle giysin kuzucukların.
Bir kaç ay sonra kaldıramıycaz kendimizi şu an gezmek en güzeli. Ben daha bebişime hiiçççç bir şey almadım sadece dandik i zıbın aldım ala ala o kadar
Eşleri sorma canım az bi erimiz ağrıo desek ben sana demedim mi bak işte kendini yoruyosun diye başlıyorlar

Bende bebişlerime mevlüt şekerlerini kendim yapmak istiyorum evde boş boş duruyorum eşim istemiyo gerek ok öle şeylere diyo Kuranını okut yetermiş ama ben şekerde dağıtmak kapı felanda süslemek istiyorum yaa

Sabah sabah kimseciklerde yok

:) eminönün' de baktım kapı süsü, şeker, çikolata. ne alacağıma 3 aşağı beş yukarı karar verdim. doguma yakın annem gidip alır diye düşünüyüorum.
içinde bişi kalmasın. erkekler ayrıntılardan pek anlamıyorlar, mümkünse de müdahele etmesinler :)

selam kizlar, benim oglum karnimda hic durmuyor. napiyor bu kadar hic anlamiyorum ama sabah kahvaltilarinda yedigim bal/ kaymaklarin keyfini cikariyor galiba.
dun cok guzel bir gun gecirdim bugun de pazar kahvaltisini disarida yapalim diye attik kendimizi disariya. gazete çay keyfi yaparken bir foruma bakayim dedim.
benim bu hafta gaz sancilarim ve mide sikayetlerim basladi. hemen her gun bir rennie almak zorunda kaliyorum. insallah kisa zamanda gecer.
tentation kozyatagi mothercare e gitmeye gerek yok mu diyorsun simdi. hos outlet isi sans isi. imkanin varsa sık sık ugrayip bir goz atmak lazim. bazen hic birsey denk gelmiyor, bazen de inanilmaz uygun fiyata kaliteli seyler yakaliyorsun.
dun ilk defa bebegim beni affetsin diye diye kafeinli kahve ictim. affeder di mi?

kizlar yaaa 7/8 aylikken gezmek cok mu zor olur. benim mi gozum kara, herseyi yaparim gibime geliyor.

Canım kendi halini sen anlarsın. Ben erken yorulduğum için o zaman da daha ağır olacağımdan gezemem diye düşnüüyorum. Mayısın ortalarında çoğu şey almayı planlıyorum ama beyim pek orallı değil bende ona böyle yapıyorum :)

kizlar yaaa 7/8 aylikken gezmek cok mu zor olur. benim mi gozum kara, herseyi yaparim gibime geliyor.

ben o kadar hissedemiyorum ya?. yerleri dar die mi acaba?:26: umarım bi sıkıntı yoktur..

gaz sancısı bende de çok var, midem de çok yanıyor.
sancı oldukça bebeklerle empati kuruyorum :

dediğin gibi outlet şans işi. hani yakınlarında oturursan sık sık kontrol edersin, alırsın bişiler ama teee karşıya gitmeye gerek yokmuş bence. niyetimde penye battaniyelerini filan almak da vardı oradan ama yok ki..erkek bebeklere göre çok az çeşit var zaten.

bizim gelin de aynısını derdi ki çok rahat bi hamilelik geçirdi. ı ıh sonlarda zorlandı hep, çıkamadılar filan aksilik oldu. mavişin dediği gibi sen kendini daha iyi anlarsın.
dün gezdim, bugün pestil gibi yatıyorum koltukta. hava da çok güzel, eşim kahvaltıya gidelim deyip duruyordu.
anca dötümü toplayabildim, hazırlanıp sahile incez, biraz takılır döneriz ki ona bile çok halim yok, akşama kadar yatsam anca:)

en iyisini yapıon :)

kahve işini doktora sormuştum. günde bir fincanın zararı yok demişti.

evvelden sevmezdim. şimdi canım çekiyor.
eşim de tam bir baristadır.
özel çekirdekler gelir, evde çekilir filan. çeşit çeşit kahve yapar :) veletler babalarına benzicekler herhal, kahve istiyorlar

Afiyet olsun bebiişlerine annesi :)
Benim bebiş hiç bi şey istemiyo babasını çok seviyo herhade annem olmadık saatte bi şey ister bbamın canı sıkılır diye herhal :) Bende hamilelğim sürecinde geçenlerde sütlü kahve içtim çok güzeldi arada içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi :)

ben de normalde kafeinsiz kahve cekirdekleri alip evde cekip aninda pisiriyorum hamilelikte. kahvesiz hayati dusuneyemeyenlerdenim. oglum sayesinde kafeinsiz kahveyede alistim ama disarida heryerde bulamiyorsun.hos benim dr um rahat bir kadin. kafeinli de icebilirsin demisti gunde 1 kupa. ama icim rahat etmiyor benim.

penye battaniye havuzlu handa da var. kalite kalite...
haklisiniz ablam 7. aydan sonra erken dogum riski yuzunden hep yatmisti. o zaman hic bir yere gidemem onun gibi olursam. ama yine de haziran ortasindan once yapmayacagim alisveris. zaten benim gariban yegenlerinin esyalariyla buyuyecek buyuk oranda.

Niye gariban olsun sen de daha farklı şeylerini cici cici alırsın. Sen yurtdışında değilmiydin? İstnabuldakiler ne güzel ya eminönünden alsınlar her şeyi ben ankarada nerde bulacam bilmiyorum. Allah sağlık versin sağlıklı olalım da yinede çıkmayalım evden :) Yazın çok sıcak oluyo ankara çok sıcak olmadan mayısın ortası gibi her şeyi almak istiyorum Allah nasip ederse şimdi bile nefes nefese kalıyorum 7. aydan sonra evden dışarı bi yürüyüş için çıkarım herhalde :)

kizlarrrrrrrrr... dun ilk defa prensesim pit pit yapti... daha once yerdegistirmesi i icimde katisini falan hissediyordum danilk defa pit pit hissettim vurusunu..

esim de hissetti hemen elini koydum karnima.. Allah'im bu nasil buyuk bi mutluluktur!!!!

bugun yine yapti hem de baya bi.. cok mutluyum cokk.. aglayiverdik esimle sarilip da mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…