kizlarrrrrrrrr... dun ilk defa prensesim pit pit yapti... daha once yerdegistirmesi i icimde katisini falan hissediyordum danilk defa pit pit hissettim vurusunu..
esim de hissetti hemen elini koydum karnima.. Allah'im bu nasil buyuk bi mutluluktur!!!!
bugun yine yapti hem de baya bi.. cok mutluyum cokk.. aglayiverdik esimle sarilip da mutluluktan
Afiyet olsun bebiişlerine annesi :)
Benim bebiş hiç bi şey istemiyo babasını çok seviyo herhade annem olmadık saatte bi şey ister bbamın canı sıkılır diye herhal :) Bende hamilelğim sürecinde geçenlerde sütlü kahve içtim çok güzeldi arada içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi :)
penye battaniye havuzlu handa da var. kalite kalite...
haklisiniz ablam 7. aydan sonra erken dogum riski yuzunden hep yatmisti. o zaman hic bir yere gidemem onun gibi olursam. ama yine de haziran ortasindan once yapmayacagim alisveris. zaten benim gariban yegenlerinin esyalariyla buyuyecek buyuk oranda.
kizlarrrrrrrrr... dun ilk defa prensesim pit pit yapti... daha once yerdegistirmesi i icimde katisini falan hissediyordum danilk defa pit pit hissettim vurusunu..
esim de hissetti hemen elini koydum karnima.. Allah'im bu nasil buyuk bi mutluluktur!!!!
bugun yine yapti hem de baya bi.. cok mutluyum cokk.. aglayiverdik esimle sarilip da mutluluktan
selam kızlar, havalar ısındı ben ne giyeceğimi şaşırdım iyice
13.haftada 2 tane pantolon almıştım, hala onları giyiyorum. başka baktım ama bulamadım yaa.
siz bebeğe alışveriş yapıyosunuz ben açıkta kaldımsıra bebeğe gelemedi
bi sürü listeler var bebeğin ihtiyaçları için, belki hiç emzik kabul etmiycek doğmadan emzik almak gereksiz olmaz mı, listenin en azından üçte birinin kullanılmama riski var.
ben katıyımdır alışveriş konusunda. kullanılmayan bi tane şey bulundurmam evde, o yüzden de kesin ihtiyaç olmadan almam.
6-9 aylık kıyafetleri doğmadan neden alayım anlamadım, ilk 2-3 ay için alsam yetmez mi, yanlış mı düşünüyorum..
seninkilerin yeri dar pek hoplayıp zıplayamıyolardır belki0-3 ve 3-6 aylık alıyorum.3. aydan sonra koştur koştur alışveriş yapamam yani. ama dediğin gibi 6-9 için erken
bazı şeyleri sırası geldikçe almak lazım
biz de sahile indik. yürüdük, bişiler atıştırdık geldik.
eşimle ikimiz de sızıp kalmışız evde, nasıl yorulduysak
slm kızlar.....bizim de dün detaylı randavumuz vardı......herşey yolunda, sadece suyu fazlaymış doktor tatlı yeme dedi((((
ben tatlısız nasıl yapıcam bilmiyorum.......meyveyi bile sınırladı günde bir elmaya(((((.......benki çok tatlı severim nasıl yapıcam bilemiyorum vallah allah yardımcım olsun.......herşey bebişler icin vallah.......yarın mothercare da 23% indirim var ürünlerde....kaçmaz kızlar
herkese merhaba,
biz de oğlumuzun odasını sipariş ettik geçen gün. mayıs ayının ortasında gelecek.
modoko dan 2750 tl ye aldık. odasının halısını bile aldık :)
beşyıldız ve eko halı diye 2 marka var. havlu ipinden bebek halısı yapıyorlar.
biz beşyıldız dan aldık. 180*200 m2 ölçüsünü 200 tl ye aldık.
halımız bu BE?YILDIZ home & textile
akıl
çok değişik bir dokusu var halıların, mutlaka gidip magazada görmelisiniz. hiç bir şekilde tüy ve toz tutmuyor.
bu arada, oğlumuza uras ya da kuzey ismini düşünmeye başladım.
soyadımız "k" harfiyle başlıyor. kuzey bir bütün olarak bakıldıgında cok yakısıyor.
herkese merhaba,
biz de oğlumuzun odasını sipariş ettik geçen gün. mayıs ayının ortasında gelecek.
akıl
çok değişik bir dokusu var halıların, mutlaka gidip magazada görmelisiniz. hiç bir şekilde tüy ve toz tutmuyor.
soyadımız "k" harfiyle başlıyor. kuzey bir bütün olarak bakıldıgında cok yakısıyor.
herkese merhaba,
akıl
maşallahh canım bende daha hiçbişey almadım 2 tane zıbın haricinde :) halı gercekten cok güzel güle güle kullansın oğluşunn
bu arada göğüsünden süt gelen varmı ?
Canım sen de haklısın aslındaselam kızlar, havalar ısındı ben ne giyeceğimi şaşırdım iyice
13.haftada 2 tane pantolon almıştım, hala onları giyiyorum. başka baktım ama bulamadım yaa.
siz bebeğe alışveriş yapıyosunuz ben açıkta kaldımsıra bebeğe gelemedi
bi sürü listeler var bebeğin ihtiyaçları için, belki hiç emzik kabul etmiycek doğmadan emzik almak gereksiz olmaz mı, listenin en azından üçte birinin kullanılmama riski var.
ben katıyımdır alışveriş konusunda. kullanılmayan bi tane şey bulundurmam evde, o yüzden de kesin ihtiyaç olmadan almam.
6-9 aylık kıyafetleri doğmadan neden alayım anlamadım, ilk 2-3 ay için alsam yetmez mi, yanlış mı düşünüyorum..
Kııız tatlıyla suyun ne alakası varmııış?slm kızlar.....bizim de dün detaylı randavumuz vardı......herşey yolunda, sadece suyu fazlaymış doktor tatlı yeme dedi((((
ben tatlısız nasıl yapıcam bilmiyorum.......meyveyi bile sınırladı günde bir elmaya(((((.......benki çok tatlı severim nasıl yapıcam bilemiyorum vallah allah yardımcım olsun.......herşey bebişler icin vallah.......yarın mothercare da 23% indirim var ürünlerde....kaçmaz kızlar
Allah iyiliğini versin emiiitentation, bugün bende demstock a gittim. Anladığım kadarıyla ürünler çabuk bitiyor, yeni ürünlerin ne zaman geleceğini bilmek lazımmış.. Bugün baya kalabalıktı. Ben de 3-5 parça ürün aldım, kadife tulum ve noel baby kostumu de dahil olmak üzere. Bana fiyatlar uygun geldi açıkcası. 170 liralık kadife kışlık tulumu 60 liraya almak bence çok iyi..
su fazlalığı neden olurmuş ki.. tatlı yeme dediğine göre gebelik şekeri ile mi ilgili acaba, ben de çok fazla tatlı yiyorum:26:slm kızlar.....bizim de dün detaylı randavumuz vardı......herşey yolunda, sadece suyu fazlaymış doktor tatlı yeme dedi((((
normaldir canım, yorulunca bende de oluyoKızlar ya ben bugün kendimi tuhaf hissediyorum. Dün yordum kendimi birazcık bugünde pazara gittik geldik karnımda sol tafata hafif bir acı var hayırdır inşaallah nemli bi şey değildir di mi kızlar normal bir ağrıdır di mi
ben takıntılıyım heralde, doğsun da sağlıkla allahın izniyle donsuz kalmaz oğluşumCanım sen de haklısın aslında
daha sonradan alınacak bir sürü şey var orda
9-10 aylık kıyafetlere gerek yok şimdiden
belki bebeğin çok iri veya minik olacak mevsiminde giyemeden kaçıracak
9-10 aylıkları falan yazlık almak lazım onlar da tam sezon ateş pahası
sen işte bu listeye göre ihtiyaçlarını kendin belirle fikir olsun hiç olmazsa...
Bu arada ben hafta sonu forum Bayrampaşaya gittim Ge-Be mağazasına baktım çooook güzel ama
çok da pahalı,bi bak derim,ind. ürünler de var ama bana gene de pahalı geldi..
günaydın herkeseee:) Bahsetmiştim hamile fotoları çektirdik , çektirirken ayrı bakarken ayrı eğlendik diye, hemen paylaşmam lazım sizinle de.. Siz de yaptırın, çok keyif alacaksınız.
ben 2 haftadır hissediyorum sürekli ama elimi koyunca hissedilmiyo, eşim de hissedemedi bu yüzden.
göbekte bi kalp atıyo ama o benim atardamarım gibi, bebeğin kalbini nasıl duyuyosun
yok canim kalbini duymuyorumki.. boyle icimde misir patliyo gibi bi his oluyo cok garip :) sabah hissettigimde elim koydum (acaba icimde mi hissediyorum sadece diye elimle de hissettim o pit piti.. esimin elini koydum hemen karnima pit yapinca hemen esim de dedi hissettim! diye :) bacaklarimi dumduz uzatinca hissediyorum otururken yan yatarken degil sanirim gerildiginden daha rahat hissediliyo... diger his evet bizim abdominal aortumuzun atisi. hatta ellemeden ben gobegimde o yukari cikis inisi goruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?