2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar, havalar ısındı ben ne giyeceğimi şaşırdım iyice
13.haftada 2 tane pantolon almıştım, hala onları giyiyorum. başka baktım ama bulamadım yaa.
siz bebeğe alışveriş yapıyosunuz ben açıkta kaldım sıra bebeğe gelemedi

bi sürü listeler var bebeğin ihtiyaçları için, belki hiç emzik kabul etmiycek doğmadan emzik almak gereksiz olmaz mı, listenin en azından üçte birinin kullanılmama riski var.
ben katıyımdır alışveriş konusunda. kullanılmayan bi tane şey bulundurmam evde, o yüzden de kesin ihtiyaç olmadan almam.
6-9 aylık kıyafetleri doğmadan neden alayım anlamadım, ilk 2-3 ay için alsam yetmez mi, yanlış mı düşünüyorum..

Son düzenleme:

ben 2 haftadır hissediyorum sürekli ama elimi koyunca hissedilmiyo, eşim de hissedemedi bu yüzden.
göbekte bi kalp atıyo ama o benim atardamarım gibi, bebeğin kalbini nasıl duyuyosun

sağolason, ben de haftada bir ya da iki içiyorum işte :)

evet orda da var. ordan alırım artık. çocugun yediği helal giydiği harammış :) keşke benim de öle candan biri olsa. alırdım ondan kıyafet neyin

tebriklerr maşalah kuzuna

ya ben neden öle anlamaıyorum yau? kafama taktım şindi. yoktur di mi bi sıkıntı:26:

0-3 ve 3-6 aylık alıyorum.3. aydan sonra koştur koştur alışveriş yapamam yani. ama dediğin gibi 6-9 için erken
bazı şeyleri sırası geldikçe almak lazım

biz de sahile indik. yürüdük, bişiler atıştırdık geldik.
eşimle ikimiz de sızıp kalmışız evde, nasıl yorulduysak

Slm kızlar çoktandır giremiyorum. Biz 20. Haftaya girdik ama benim sıpa göstermiyor kendini kapatıyor bacaklarını. Bide hala hissedemiyorum bebişimin kıpırtılarını. Daha yeni kalp atışlarını duymasam hastanede yaşıyormu diye tereddüt etcem ayrıca ben bi tane zıbın dışında bişey almadım çokmu yavaşım ne :)

seninkilerin yeri dar pek hoplayıp zıplayamıyolardır belki mutlaka bişey hissediyosundur da başta insan ayırt edemiyo.
daha hafiflerine gaz demiştim ben şimdi daha güçlü olunca biliyorum ki bebiş.

bebeğim sağlıkla gelsin de açıkta kalcak değil ya, elbet alır giydiririz. ben doğup da kucağıma alana kadar böyle düşünücem sanırım:26:

hava güzel, gezmek iyi gelmiştir, benim de alışveriş yapasım var ama bakabileceğim mağazalar yarım saatte bitti

slm kızlar.....bizim de dün detaylı randavumuz vardı......herşey yolunda, sadece suyu fazlaymış doktor tatlı yeme dedi ((((
ben tatlısız nasıl yapıcam bilmiyorum.......meyveyi bile sınırladı günde bir elmaya (((((.......benki çok tatlı severim nasıl yapıcam bilemiyorum vallah allah yardımcım olsun.......herşey bebişler icin vallah.......yarın mothercare da 23% indirim var ürünlerde....kaçmaz kızlar

herkese merhaba,

biz de oğlumuzun odasını sipariş ettik geçen gün. mayıs ayının ortasında gelecek.
modoko dan 2750 tl ye aldık. odasının halısını bile aldık :)
beşyıldız ve eko halı diye 2 marka var. havlu ipinden bebek halısı yapıyorlar.
biz beşyıldız dan aldık. 180*200 m2 ölçüsünü 200 tl ye aldık.
halımız bu BE?YILDIZ home & textile
akıl
çok değişik bir dokusu var halıların, mutlaka gidip magazada görmelisiniz. hiç bir şekilde tüy ve toz tutmuyor.

bu arada, oğlumuza uras ya da kuzey ismini düşünmeye başladım.
soyadımız "k" harfiyle başlıyor. kuzey bir bütün olarak bakıldıgında cok yakısıyor.

gözün aydın olsun.

hadi ya suyu mu fazlaymış.. tatlı su mu yaparmış?
sağlıklı olsun da yau.tatlısı eksik kalsın :)
benim de salı günü randevum

umarum her şey yolundadı

Oh siz yolu yarılamaşsınız her şeyi almışınız ben daha dandik bir zabın aldım o kadar :) Oda almak istemiyorum ben evimiz kendimizin deil hemde taşınırsak bi deo yk olmasın diye sadece parkyatak alcam. Seni bebiş güle güle kullansın odasını mışıl mışıl uyusun inşaallah yatağında :) Halı çok şiirnmiş sade hoş ben alırsam düz alacam dasını sade düşünüyorum sadece perde ve halı pembe düşünüyorum bakalım artık :)

çok ciciymiş halı. güle güle kullanın :)

Kızlar ya ben bugün kendimi tuhaf hissediyorum. Dün yordum kendimi birazcık bugünde pazara gittik geldik karnımda sol tafata hafif bir acı var hayırdır inşaallah nemli bi şey değildir di mi kızlar normal bir ağrıdır di mi

maşallahh canım bende daha hiçbişey almadım 2 tane zıbın haricinde :) halı gercekten cok güzel güle güle kullansın oğluşunn

bu arada göğüsünden süt gelen varmı ?

tentation, bugün bende demstock a gittim. Anladığım kadarıyla ürünler çabuk bitiyor, yeni ürünlerin ne zaman geleceğini bilmek lazımmış.. Bugün baya kalabalıktı. Ben de 3-5 parça ürün aldım, kadife tulum ve noel baby kostumu de dahil olmak üzere. Bana fiyatlar uygun geldi açıkcası. 170 liralık kadife kışlık tulumu 60 liraya almak bence çok iyi..

maşallahh canım bende daha hiçbişey almadım 2 tane zıbın haricinde :) halı gercekten cok güzel güle güle kullansın oğluşunn

bu arada göğüsünden süt gelen varmı ?

Süt değilde gögüs ucumda daha doğrusu deliğinde kremsi birşeyler birikiyor süt renginde.. Buaralar hafiften birşeyler gelmesi normal kabul edilebilir.

Canım sen de haklısın aslında
daha sonradan alınacak bir sürü şey var orda
9-10 aylık kıyafetlere gerek yok şimdiden
belki bebeğin çok iri veya minik olacak mevsiminde giyemeden kaçıracak
9-10 aylıkları falan yazlık almak lazım onlar da tam sezon ateş pahası
sen işte bu listeye göre ihtiyaçlarını kendin belirle fikir olsun hiç olmazsa...
Bu arada ben hafta sonu forum Bayrampaşaya gittim Ge-Be mağazasına baktım çooook güzel ama
çok da pahalı,bi bak derim,ind. ürünler de var ama bana gene de pahalı geldi..

Kııız tatlıyla suyun ne alakası varmııış?
kaça yaptırdın ayrıntılı?Nerde yaptırdın?Ayy ya bana da öyle derse
hem suyun fazla olsa ne oalackmış boğulurmuymuş sankim
Az olursa tehlikeli asıl diye biliyorum ya hayırlısı
Allah iyiliğini versin emiii
doğmamış çocuğa her şey bitti de noel baba şeyside mi aldııınnn
Bu arada sen nerelerdeydin bakiiim?Niye gelmedin kaaaç gündür??
İzin kağıdın,raporun varmı bakiiim,yok yazıldın,devamsızlıktan kalırsın bak haaaaa

5 yıldız halısı alan Ozzzyyy zozzyyy
çok hoşmuş desenleri güle güle kullan
ama biraz küçük değilmi?Ve de yıkanmıyormuş sadece kuru temizleme yapın veya ıllık bezle silin diyor
detarjan kullanmayın diyor,bebek odası halısı sonraki dönemlerde çok kirleniyor haberin olsun
Bizimki royal den almıştık anti bakteriyel,hoş desenleri var,bi de 30 yıkamaya kadar antibakteriyel etkisi devam ediyor
Alacaklara tav. edebilirim.

Bua arada ben de haftasonu alışveriş yaptım biberon ve emzik aldım bebeğime
emzik nuk biberon mamajoo marka hoşuma gitti hem de tamamen Türk malıymış
pba ve hiçbir kansorojen madde içermiyor cama en yakın silikonmuş muş da muşşşş falan işte

E-bebek ten aldım bi form doldurdum prima ilk hediyem verdiler
tupperware mam kabı falan çıktı paketten iyi yani...

su fazlalığı neden olurmuş ki.. tatlı yeme dediğine göre gebelik şekeri ile mi ilgili acaba, ben de çok fazla tatlı yiyorum:26:
iyi olsun bebişler dikkat edicez artık.
normaldir canım, yorulunca bende de oluyo

ben takıntılıyım heralde, doğsun da sağlıkla allahın izniyle donsuz kalmaz oğluşum
çok erken geliyo bana alışveriş için.
ge-be ye internetten baktım evet çok pahalı, ama denemeden alamıyorum pantolonu.
pahalı da olsa alcam bi pantolon bulsam, bir aydır sadece 2 pantolonu giyiyorum, rengi attı:44:
ama burda da alternatif az hamile giyiminde

günaydın herkeseee:) Bahsetmiştim hamile fotoları çektirdik , çektirirken ayrı bakarken ayrı eğlendik diye, hemen paylaşmam lazım sizinle de.. Siz de yaptırın, çok keyif alacaksınız.

canim arkadaslik talebi gonderdim. cok merak ettim fotolarinizi, bize de fikir olur hem.. optm

ben 2 haftadır hissediyorum sürekli ama elimi koyunca hissedilmiyo, eşim de hissedemedi bu yüzden.
göbekte bi kalp atıyo ama o benim atardamarım gibi, bebeğin kalbini nasıl duyuyosun

yok canim kalbini duymuyorumki.. boyle icimde misir patliyo gibi bi his oluyo cok garip :) sabah hissettigimde elim koydum (acaba icimde mi hissediyorum sadece diye elimle de hissettim o pit piti.. esimin elini koydum hemen karnima pit yapinca hemen esim de dedi hissettim! diye :) bacaklarimi dumduz uzatinca hissediyorum otururken yan yatarken degil sanirim gerildiginden daha rahat hissediliyo... diger his evet bizim abdominal aortumuzun atisi. hatta ellemeden ben gobegimde o yukari cikis inisi goruyorum.

ayaktayken otururken yana uzanmışken hissediyorum pıt pıtı, göreyim diye dediğin gibi sırt üstü uzanıyorum, göbek geriliyo iyice çıkıyo ama hareketi kesiyo bebek ya da ben hissetmiyorum
heralde bikaç haftaya bu da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…