hem de nasıl geçiyor
çoook şükür Rabbime,gerçekten nasıl geçiyor anlamıyoruz 4 bitti 5. ayın içerisindayim diyorum;millet o kadar oldu mu ya diyorlar.inşallah devamınıda böyle geçiririz.hareketlerini hissetmek kadar güzel bişey yokmuş ama;hele dün zıpırcığım nasıl korkuttu normalde hep yan yatar dün gece dümdüz durdu ayakları kasıklarımda tepiniyor başı göbek deliğimn altında napıyor bu ya dedimannecim sakın çıkmaya filan çalışma diyorum.sabah uyandığımda neyseki yine yan yatmış tekmeliyordu.işin en güzel tarafı eşimde elini koyunca hissetmesi yalnız değilim
çoook şükür Rabbime,gerçekten nasıl geçiyor anlamıyoruz 4 bitti 5. ayın içerisindayim diyorum;millet o kadar oldu mu ya diyorlar.inşallah devamınıda böyle geçiririz.hareketlerini hissetmek kadar güzel bişey yokmuş ama;hele dün zıpırcığım nasıl korkuttu normalde hep yan yatar dün gece dümdüz durdu ayakları kasıklarımda tepiniyor başı göbek deliğimn altında napıyor bu ya dedimannecim sakın çıkmaya filan çalışma diyorum.sabah uyandığımda neyseki yine yan yatmış tekmeliyordu.işin en güzel tarafı eşimde elini koyunca hissetmesi yalnız değilim
yaa ne guzel herkes hıssetmeye baslamıs.....ben hıssetmıyorum daha yaaaa... aslında bıdıkcanım cok hareketlı ama annesı hıssedemıyoooo....korkuyorum artık..... 67 kılo ıle hamıle kaldım.1 kılo aldım henuz.ama kılolu oldugum ıcın mı daha hıssedemıyorum acaba. (bı arkadasım oyle demıstı)
ne güzel cnm sen erken hissetmişsin. ben daha anlayamıyorum. dinliyorum ama yok gibi. benim ki tembel galiba. zaten ultrasonda da bacak bacak üstüne atmış yatıyordu
eli, kolu, başı nasıl ayırıyorsun. Ben içeride birşeyin yuvarlandığını hissediyorum sadece. ELi ayağı diye farketmemin imkanı yok. Üstelik dışarıdan da görünüyor. Ben sırtüstü uzanınca bir sürü dalgalanmaları, girintileri falan hem hissediyorum hem görüyorumÇok keyifli ama uzuvlarını ayıramıyorum...
canım hareket ettiği zaman bulunduğu yer sertleşiyor biraz,kafa bölgesi ele geniş geliyor,aşağı daralıyor;uç noktaları zaten başı ayağı.ultrasonda da bunu dr la onaylattımaksi takdirde bana öyle geliyor derdim:)
tamam ben de dikkat edeceğim akşam. Geniş sert kısım popo olamaz mı? Benim karnımdaki sivrilmeler ayaktır o zaman. Eller o kadar kuvvetli ve uzun olamaz herhalde, belki de dizdir.. Dur ben bu akşam bbeğimin yatış haritasını bir çıkartayım:):):)
slm arkadaşlar bn yeni üye oldm.bişi sorucam sizi dr ultrasonda yaklaşık kaç dk kadar muayene edio bnm dr m 5dkyı hiç geçmedi şimdiye kadar.çok merak ediorm..
tamam ben de dikkat edeceğim akşam. Geniş sert kısım popo olamaz mı? Benim karnımdaki sivrilmeler ayaktır o zaman. Eller o kadar kuvvetli ve uzun olamaz herhalde, belki de dizdir.. Dur ben bu akşam bbeğimin yatış haritasını bir çıkartayım:):):)
hem de ne gözü dönme cnm,geçen hafta adanada e bebek'e gitmiştik.az daha ne var ne yok alıyorduk park yatak,bebek arabası...neyseki hastane çıkışı,zıbınla filan yırttık
sen de mi adanalısın canım yoksa:)bir hemşerimmi varr neee:)
merhaba cnm.
benimde 5 dk yı geçmedi hiç. hatta 5 dk bile sürmemiştir hiç.ama zaten bilerek bakmıyorlar galiba. zararlı diye uzun süre tutmuyorlar diye biliyorum
hatta kalp atışlarını ben daha hiç dinlemedim. dinletselerde 3-4 pıt pıttan sonra kapatıyorlarmış. dizilerdeki gibi olmuyor yani:))
sen de mi adanalısın canım yoksa:)
saol cnm bende endişe ediodum acaba dr hızlı mı davranıo gözden bişi kaçırır mı die biraz fazla paniğim sanırım:)
evvvetttttt:)
geçen hafta adanadaydımm ailem oradaa ziyeretine geldik döndün
çok özlüyorum orayıı.
Bu arada çarşmba günleri kenanevren bulvarındaaa sosyete pazarı varrrr bebişim için çok güzel alışverişler yaptıkkk yün örgüler alt açmalar örgü battaniyeler pike takımları falan çok güzellerr tavsiye ederim oraya gitmediysne mutlaka git canım
yok cnm o bakacağı yerleri biliyor zaten merak etme.kalbini, böbreklerini, kafasını,sırt kemiklerini, ayaklarını ,parmaklarını inceliyor sana söylemese de benceiçin rahat etmiyorsa da sor sen doktoruna.tek tek göstersin sana da
bazen söylemediği yerleri oluo bnde eve gelince fark ediorum sorucam dr a ilk bebişim olduğu için heyecandan muayene esnasında aklıma gelmiyo :) meleğimi görünce herşeyi unutuorum:) Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin..
yok cnm o bakacağı yerleri biliyor zaten merak etme.kalbini, böbreklerini, kafasını,sırt kemiklerini, ayaklarını ,parmaklarını inceliyor sana söylemese de benceiçin rahat etmiyorsa da sor sen doktoruna.tek tek göstersin sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?