bnm de öyle buda sezeryan olcak ama belden istiyorum bngenel anestezi ile sezeryan oldum zorunlu sezeryan ıkıncıde sezeryan olucak
Canım akıntı bende de var ama kokulu değilKızlar bende kokulu akıntı olmaya basadı bir haftadır.Cok rahatsız edici.Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var. doktora soracagım umarım sıkıntılı bir durum yoktur.Bu arada bebişin hareketlerini hissedip hissetmedigimden emin degilim.Bir kıpırtı var içimde ama bebiş mi yoksa bagırsaklarımdan mı geliyor hatta kalp atısım mı ayırt edemiyorum.Sizlerde var mı hareketlenme?
Bacıım bi get yaaaben hala bir gram almadim kusuratim bile hep ayni cikiyo.. bakalim 6. ayda birden ploppp diye bi gobus cikicak heralde
kızlar yaa az önce idrarım koyu renk geldi kırmızıya yakın bir sorun mu vardır sizce bugün kontrolde dr iyi demişti ama idrar tahlilinde bakteri varmış ilaç verdi daha ilacı içmedim acaba bakteri oldugu içinmi koyu napsam yaaa
kızlar yaa az önce idrarım koyu renk geldi kırmızıya yakın bir sorun mu vardır sizce bugün kontrolde dr iyi demişti ama idrar tahlilinde bakteri varmış ilaç verdi daha ilacı içmedim acaba bakteri oldugu içinmi koyu napsam yaaa
yarın istersen bir daha git doktoruna:44::44:
Selam kızlar bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum artık çok güzel bir duyguprensesim kıpır kıpır
Aman maşallahhhhh
artık hissetmek gerek
hissedemiyorum diyenler sırt üstü yatıp iyi dinlesinler azıcık da çikolata talı yesinler
biz de bugün detaylı ultrasona girdik.
pipiler kesinleşti :)
mesanedir, bagırsaktır herşeylerini gördük.
çok şükür bi sıkıntı yok :)
darısı girmeyen arkadaşların başına :)
Hayırlı olsun canım pipilerin
bizim de pipi kesinleşti ben de bugün girdim ayrıntılıya
herşey normal çooook şükür bunu duymak için 150TL bayıldım
ama feda olsun 350 gr olmuş paşam
Az önce iyice hissedeyim diye öyle yaptım daha iyi hissettim
Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu çekiyor kızlar:26:ben gün aldım başka biri bakacakmış:26:
150 çokmuş benim gittiğim yerde siyah beyaz 75 renkli 90 dendi :26:maşallah paşana
ya ben hala inanamıyorum kız olduğuna pipi göremiyorum dedi saklamış olamaz herhalde dimi
Dr unun kendi cihazı yoksa başka birine yönlendiriyor usg doktoru veya radyoloji uzmanına
kendi cihazı varsa bakıyor zaten..
Ben başka bi hastanede rad. uzmanına yaptırdım ayrıntılı rapor yazdı
resimlerini koydu dosya yaptı kendi dr.uma göstericem o yorumlayacak
Niye inanamıyosun ki?
ben de kızımda çok erkek diye kaptırmıştım kendimi
bi dr daha gittim hatta
ama yoksa yok kardeşim napacan pipiyi
boş ver kızına maşallah o zaman
Az mı su içiyosun acaba?
çay gibi bi renkse bol su iç
evet canım suyu yeterince içmiyorum bugün hele 2 3 bardak içtim ondanmıdır acaba evet tam kırmızı degildi ama çay rengi denebilir koyuydu
ondandır
aman dikkat et bool iç suyunu
amniyon sıvında azalır sonra,2 lt içmeye çalış sonra da tuvalete taşın benim gibi
Arkadaşlar bişi sorucam... şu testlerin bi sırlaması var mı doktorum bana ikili testi yaptı 3lü teste gerek yok dedi. Sonrada 3 boyutlu ve 4 boyutlu çekicez dedi ben bişi anlamıorum ya ... Bi de çevremde doğum yapanlar var diolar sen özele gidiosun para koparmak için yok 3 boyutlu yok 4 boyutlu yapıcaklar.. Arkadaşımın hiç bunları yapmamış doktoru sadece 3 lü testi yapmış tamam sorun yok demiş... Biz mi çok abartıoruz yoksa hepsi gerekli mi.. çıkamadım işin içinden bi de özele gidince muayene ücretine bile zam geldi insan karar veremio :26:
özele gidip de ikilide sorun yoksa üçlüye gerek yok denilen arkadaşlar var burda. hepsini yaptıran da var. biraz dr.un tavrına göre değişiyo.
3 boyutlu sadece resim için, fiyatı fazlaysa istemeyebilirsin. ya da insan hatıra olsun diyo.
3-5 fazla verilir napalım ama dr değiliz ki hangisi gerçekten gerekli nerden bilelim, en iyisi güvendiğin bi dr.a gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?