2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım akıntı bende de var ama kokulu değil
öyle bir akıntıki ben yaklaşık 2 aydır falan mutlaka günlük hatat ve hatta uzun ped kullanıyorum yoksa
çamaşırım resmen ıslak oluyor,akıntı geleceği an da hiç belli değil bazen uykuda bazen ayakta her an ıslağım yani
dr. a sordum olabilir normal dedi
bazen çok kaşıntım oluyor travazol krem verdi kullanabilirsin dedi
o iyi geliyor akıntı geçmiyor ama kaşıntıya iyi
kokuluysa dr. una mutlaka sor enfeksiyon olabilir.
çok rahatsız edici bi durum
ben hala bir gram almadim kusuratim bile hep ayni cikiyo.. bakalim 6. ayda birden ploppp diye bi gobus cikicak heralde
Bacıım bi get yaaa +6 kilo almış bir gobidi yazıyor bunu
şaka maka hayranım yaa hiç almadım veya 2 kilo aldım diyene
hiç öyle bi bünyem olmadı maalesef
yemiyo musun?nasıl oluyor=?çalışıyomusun?Bu işin sırrı ne?kaç kilosun?
anlatsana noooluuuurrr

yarın istersen bir daha git doktoruna:44::44:

Selam kızlar bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum artık çok güzel bir duyguprensesim kıpır kıpır

Az mı su içiyosun acaba?
çay gibi bi renkse bol su iç

yarın istersen bir daha git doktoruna:44::44:

Selam kızlar bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum artık çok güzel bir duyguprensesim kıpır kıpır

Aman maşallahhhhh
artık hissetmek gerek
hissedemiyorum diyenler sırt üstü yatıp iyi dinlesinler azıcık da çikolata talı yesinler

Macproooo nasılsııınnnn
ayran içtik ayrı düştüüükkkk ne zamandır denk gelmiyodum sanaaa

Çok kısıtlı bi süre içinde giriyorum şu anda kızım bizim yatakta kudurup anneeee
anneeeeee bana bak diyor bakınca da zıplayıp duvardaki panoya dokunmaya çalışıyor
bi yerler devrilmeden ya da alttaki komşu kapıya dayanmadan benim kaçmam lazım

Zaten hep monolog hep monolog yaneeeeeeeeeee

Aman maşallahhhhh
artık hissetmek gerek
hissedemiyorum diyenler sırt üstü yatıp iyi dinlesinler azıcık da çikolata talı yesinler

Az önce iyice hissedeyim diye öyle yaptım daha iyi hissettim
Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu çekiyor kızlar:26:ben gün aldım başka biri bakacakmış:26:

biz de bugün detaylı ultrasona girdik.

pipiler kesinleşti :)
mesanedir, bagırsaktır herşeylerini gördük.
çok şükür bi sıkıntı yok :)
darısı girmeyen arkadaşların başına :)

Hayırlı olsun canım pipilerin
bizim de pipi kesinleşti ben de bugün girdim ayrıntılıya
herşey normal çooook şükür bunu duymak için 150TL bayıldım
ama feda olsun 350 gr olmuş paşam

Hayırlı olsun canım pipilerin
bizim de pipi kesinleşti ben de bugün girdim ayrıntılıya
herşey normal çooook şükür bunu duymak için 150TL bayıldım
ama feda olsun 350 gr olmuş paşam

150 çokmuş benim gittiğim yerde siyah beyaz 75 renkli 90 dendi :26:maşallah paşana

ya ben hala inanamıyorum kız olduğuna pipi göremiyorum dedi saklamış olamaz herhalde dimi

Az önce iyice hissedeyim diye öyle yaptım daha iyi hissettim
Ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu çekiyor kızlar:26:ben gün aldım başka biri bakacakmış:26:

Dr unun kendi cihazı yoksa başka birine yönlendiriyor usg doktoru veya radyoloji uzmanına
kendi cihazı varsa bakıyor zaten..
Ben başka bi hastanede rad. uzmanına yaptırdım ayrıntılı rapor yazdı
resimlerini koydu dosya yaptı kendi dr.uma göstericem o yorumlayacak

150 çokmuş benim gittiğim yerde siyah beyaz 75 renkli 90 dendi :26:maşallah paşana

ya ben hala inanamıyorum kız olduğuna pipi göremiyorum dedi saklamış olamaz herhalde dimi

Niye inanamıyosun ki?
ben de kızımda çok erkek diye kaptırmıştım kendimi
bi dr daha gittim hatta
ama yoksa yok kardeşim napacan pipiyi
boş ver kızına maşallah o zaman

Tamam canım teşekkür ederim

Niye inanamıyosun ki?
ben de kızımda çok erkek diye kaptırmıştım kendimi
bi dr daha gittim hatta
ama yoksa yok kardeşim napacan pipiyi
boş ver kızına maşallah o zaman

bilmem ki hep içime erkek doğuyordusağlıklı olsunda farketmez kız erkek bir cadı daha geliyor evimize

evet canım suyu yeterince içmiyorum bugün hele 2 3 bardak içtim ondanmıdır acaba evet tam kırmızı degildi ama çay rengi denebilir koyuydu

ondandır
aman dikkat et bool iç suyunu
amniyon sıvında azalır sonra,2 lt içmeye çalış sonra da tuvalete taşın benim gibi

koyu olması susuzluktandır, günde 2-3 lt su içmelisin, bebeğin suyu günlük yenileniyo, susuz bırakma.
kırmızı gibiyse enfeksiyondan da olur, yanma fln varsa kesin enfeksiyondur. ilacı ihmal etme. iltihap varsa da ne kadar çok su içip çok tuvalete gidersen o kadar çabuk atarsın.

Arkadaşlar bişi sorucam... şu testlerin bi sırlaması var mı doktorum bana ikili testi yaptı 3lü teste gerek yok dedi. Sonrada 3 boyutlu ve 4 boyutlu çekicez dedi ben bişi anlamıorum ya ... Bi de çevremde doğum yapanlar var diolar sen özele gidiosun para koparmak için yok 3 boyutlu yok 4 boyutlu yapıcaklar.. Arkadaşımın hiç bunları yapmamış doktoru sadece 3 lü testi yapmış tamam sorun yok demiş... Biz mi çok abartıoruz yoksa hepsi gerekli mi.. çıkamadım işin içinden bi de özele gidince muayene ücretine bile zam geldi insan karar veremio :26:

özele gidip de ikilide sorun yoksa üçlüye gerek yok denilen arkadaşlar var burda. hepsini yaptıran da var. biraz dr.un tavrına göre değişiyo.
3 boyutlu sadece resim için, fiyatı fazlaysa istemeyebilirsin. ya da insan hatıra olsun diyo.
3-5 fazla verilir napalım ama dr değiliz ki hangisi gerçekten gerekli nerden bilelim, en iyisi güvendiğin bi dr.a gitmek

benim doktorum bulunduğu yerde en çok hastası olan güvenilir bi doktor ... ama çevredekiler insann kafasını karıştırıolar ... bende biraz arada kaldım gerçi insan ilk hamileliği olunca yeterki herşeyi olsun aman bişi çıkmasın die diken üstünde oluyo.. heyecan bi yandan millet bi yandan kimseyi dinlememek lazım ama ağzı olan konuşuo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…