multiway de çok pratik görünüyor. peki yeni doğanı nasıl yatırıyorsun multiway de. Normal oturur pozisyonda dizlerden sonrası L şeklinde ya orası mı düzeliyor. ben 10 gün sonra falan istanbula eminönüne gideceğim. Üsküdardan fatihe gitmem çok zor olur mu, dediğin yere bakmak için. Çok model vardır şimdi orada. İstanbulluyum ama 10 senedir eskişehirdeyim, bir de zaten metrobüsten sonra koordinasyonumu tamamen kaybettim, yol falan bulamayabilirim:):)
Ben 4 kilo aldım. Az çok diye düşünmüyorum.. Hantallaşmadım, elim yüzüm şişmedi, o zaman normaldir diyorum:)
ben geçiyorum kızlar Xray den, radyasyon olmadığını bildiğim için geçiyorum. Siz nereden ne öğrendiniz de geçmiyorsunuz???
Bol su iç, ödemse geldiği gibi bir günde gider...
kizlar selam dun yazmistimya eve temizlik sirketinden gelecekler diye.. geldiler.. 3 dunya tatlisi bayan, nasil hamaratlar anlatamam.. evi kaldirip yeniden yerlestirdiler resmen hem de 2,5 saatte.. buzdolabini bile cekip arkasini sildiler
ilk defa bu kadar mutlu oldum bi temizlikte! utulerimi yaptilar duvarlari bile sildiler heryer mis gibi piril piril, kendi temizlik ekipmanlariyla geldiler.
inanilmazzz memnun kaldim. isim vermek istemiyorum reklama girer ama temizlik yardimci arayan varsa kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum. eger ogrenmek isteyen olursa ozelden yazarim.
yahu balkondaki klimanin motorunu bile temizlediler sildilerrr
cok mutluyum coooooooookkkkkkk!!!!!
ohh mis. güle güle kirlet :)ben de isterim :)
slm arkadaşlar bn yeni üye oldm.bişi sorucam sizi dr ultrasonda yaklaşık kaç dk kadar muayene edio bnm dr m 5dkyı hiç geçmedi şimdiye kadar.çok merak ediorm..
biz de bugün detaylı ultrasona girdik.
pipiler kesinleşti :)
mesanedir, bagırsaktır herşeylerini gördük.
çok şükür bi sıkıntı yok :)
darısı girmeyen arkadaşların başına :)
valla nasil mutlu oldum anlatamamya.. yillarca temizlik yapiliyor sanmisim ben evimde... reklam olur mu olmaz mi bilmiyorum yoneticiye sormam lazim ama ben k.cekmece halkali'da oturuyorum, semti yakin olan varsa tavsiye ederim.. bi soriii de once yoneticiye ondan sonra
valla nasil mutlu oldum anlatamamya.. yillarca temizlik yapiliyor sanmisim ben evimde... reklam olur mu olmaz mi bilmiyorum yoneticiye sormam lazim ama ben k.cekmece halkali'da oturuyorum, semti yakin olan varsa tavsiye ederim.. bi soriii de once yoneticiye ondan sonra
marincap kullanıyorum canım ben haftada bir de balık yemeye başladım yeni kescem olmazsa balık yağı hapını..Selam kızlar.
Balık yağı kullanan var mı markası nedir?
bende hep kabus görüyorum yaa yanlız değilmişim:) bi görsen korku filmi halt etmiş dünkü kabusumda rah,beler insanların gözlerini oyuyordugerçekten öyle fiziksel olarak zaten çok büyük bir değişim yaşıyoruz bide bunun yanında psikolojimiz bozuldu her gece kabus görmeye başladım ben hiç bişey düşünmüyorumda yatarken hep birileri ölüyo rüyamda yada kanamam olmuş olarak görüyorum bi korkuyla uyanıyorum ne olacak halimiz bilmiyorum ya
bendede bi kaç kere oldu normal sanırım..Benim vajinamda bu ara anlık iğne batması gibi batmalar oluyor bu durumda olan var mı normal mi acaba?
tentation hadi gozun aydin. benimki 9 mayista. sen 19. hafta icinde mi girmis oldun. cepten baglaniyorum ve goremiyorum cizelgeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?