2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet o kisim kaldirilip duz yapiyorsun.dogumdan itibaren yatiyor sorun yok.tekerlekleri biraz buyuk litewaye gore.uskudardan gecmek zor olmaz vapurla eminonu ordan fatihe taksiyle bile gecersin.secenek cok orda hemde cok fazla pazarlik yapin.arti kargo uvreti verirseniz adresinize gonderiyorlar tasimak icin ugrasma.maclaren de dusunebilirsin yada maxi cosi baston da olabilir.hafif baston tercihin olsun.

merhaba kızlar nasılsınız ; herkes yemekte falan galiba çıt yok forumda . ben hala işyerindeyim. son 1 saatim kaldı off. ÇOK YORULUYORUM

herkese merhabaaa uzun süredir yoktum eve yeni geldimm oh evim evim güzel evim :)) uzanıp dinleniyorum artık merdiven inip çıkmak zor gelmeye başladı bi merhaba deyim dedim biraz da geçmişi okuyayım yine yazarımmm

geçmişi okudum geldim kimseden ses çıkmamış, alışverişler de başlamış sanırım ben de şimdilik tulum body fln aldım yatağını nevresimi falan hazirana bırakacağız..

kizlar selam dun yazmistimya eve temizlik sirketinden gelecekler diye.. geldiler.. 3 dunya tatlisi bayan, nasil hamaratlar anlatamam.. evi kaldirip yeniden yerlestirdiler resmen hem de 2,5 saatte.. buzdolabini bile cekip arkasini sildiler

ilk defa bu kadar mutlu oldum bi temizlikte! utulerimi yaptilar duvarlari bile sildiler heryer mis gibi piril piril, kendi temizlik ekipmanlariyla geldiler.

inanilmazzz memnun kaldim. isim vermek istemiyorum reklama girer ama temizlik yardimci arayan varsa kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum. eger ogrenmek isteyen olursa ozelden yazarim.

yahu balkondaki klimanin motorunu bile temizlediler sildilerrr

cok mutluyum coooooooookkkkkkk!!!!!

Son düzenleme:

ohh mis. güle güle kirlet :)ben de isterim :)

ohh mis. güle güle kirlet :)ben de isterim :)

valla nasil mutlu oldum anlatamamya.. yillarca temizlik yapiliyor sanmisim ben evimde... reklam olur mu olmaz mi bilmiyorum yoneticiye sormam lazim ama ben k.cekmece halkali'da oturuyorum, semti yakin olan varsa tavsiye ederim.. bi soriii de once yoneticiye ondan sonra

biz de bugün detaylı ultrasona girdik.

pipiler kesinleşti :)
mesanedir, bagırsaktır herşeylerini gördük.
çok şükür bi sıkıntı yok :)
darısı girmeyen arkadaşların başına :)

biz de bugün detaylı ultrasona girdik.

pipiler kesinleşti :)
mesanedir, bagırsaktır herşeylerini gördük.
çok şükür bi sıkıntı yok :)
darısı girmeyen arkadaşların başına :)

ben de dün bi prof a gittim, o da gördü pipiyi, kesin diyorum artık.
ultrasonu ayrıntılıydı ama çok hızlı baktı, o gördü her yerini de bize anlatmadı

tamamdır :) sor da sonra sıkıntı olmasın

burda da olsa öyle şirket. artık gücüm yetmiyo, bahar da geldi ev nasıl kirli.
kadın alsam diyorum o da yorgunluk, 2 ay sonra taşıncaz o zamana kadar bekletsem nolur ki

tentation hadi gozun aydin. benimki 9 mayista. sen 19. hafta icinde mi girmis oldun. cepten baglaniyorum ve goremiyorum cizelgeni.

bende hep kabus görüyorum yaa yanlız değilmişim:) bi görsen korku filmi halt etmiş dünkü kabusumda rah,beler insanların gözlerini oyuyordu

kızlar yaa az önce idrarım koyu renk geldi kırmızıya yakın bir sorun mu vardır sizce bugün kontrolde dr iyi demişti ama idrar tahlilinde bakteri varmış ilaç verdi daha ilacı içmedim acaba bakteri oldugu içinmi koyu napsam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…