2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin kizlar.dun gece ne sicakti cildirdim resmen allahim yazi dusunemiyorum:)yolu yariladik kizlar saka maka valla.

günaydın annişler
bikaç gündür yazamıyordum en yakın arkadaşım doğum yaptı onunla ve oğluşuyla ilgileniyordum. benim için de çok büyük deneyim oldu. sezeryanla doğum yaptı ve öğlenine ayağa kalktı 2 gün sonra sütü anca geldi. ama anne olmak çok güzel bişi sanırım yaa. öle güzel öle mis kokuyolar kii. o bebişler hayatımda ilk defa yeni doğmuş bebiş gördüm altını bezledim ve şırıngayla mama verdim. ben de hemen oğluşumu istiyoruuuuuuuuuuuuummmm

ne güzel bi deneyim senin için, arkadaşın neler giydiriyo bebişine ?

ne güzel bi deneyim senin için, arkadaşın neler giydiriyo bebişine ?

şimdilik hep ayaklı tulum ama tulumun içine de çorap giydiriyo bebişler ilk başlarda çok üşürlermiş bide yeni doğan bebeğe ıslak mendil yerine pamuğu kaynatılmış suya batırıp onnla poposunu silin dedi çocuk doktoru. ilk kakaları çok iğrenç bi renkte ama hiç kokusu yok. mis gibiler yaaaaaaaaa50 cm boyunda ve 3470 gr ağırlığında doğdu . aslında çok ortalama bi kilo ve boy ama küçücük geldi yahu.

eveet kafamda yavaş yavaş oluşmaya başladı, bol bol tulum alınacak, bide çorap
altına çıtçıtlı badi giyiyo demi? bide çok üstünü değiştiriyormu?

kusura bakma ya çok soru sordum ama bu gece düşünmekten uyuyamadım ne yapcam nasıl bakcam diye :2:

aynen cnm ayy butun ılaclar bende bole yapıo kesın bunuda bırakrım ben yaa negusel gemcıtı bulşantılrm artık rhtlıyodum((((((((((

bırakma ilaçlarını, bünye alışıyo yavaş yavaş, napalım bebekler için, beni bi görsen sabahları ilaç içeceğim aklıma geldikçe ızdırap çekiyorum, dakkaları uzattıkça uzatıyorum :2:

ne demek tabiki sorucaz öğrencez bende ilk defa öğreniyorum.açıkcası çıtçıtlı badi değil de v yaka gibi zıbın çok giydiriyo şimdilik. üstünü hergün değiştiriyo. çünkü altını değiştirirken edepsiz erkek çocukları işiyolar bi defasınında bebek kendi yüzüne işedi. yani bu hastane çıkışı gibi şeylerden çok almak lazım eldiven şapka tulumlar çoraplar minik minikler hepsi. bide pike battaniye gibi şeyler de çok değiştiriliyo. çünkü emdikten sonra yada mama yedikten sonra bi miktar kusuyo.

Kızlar kan ilacını sabah kahvaltıdan bi saat sonra alın. vitamin ilacınıda akşam yemeğinden bi saat sonra alın öyle mide daha az zarar görüo yemeğin öncesinde içince kusturuyo yemeklerden hemen sonra içince bulandırıyo bi saat sonra için ilaçlarınzı daha rahat oluyor o zaman.

herkese günaydınnn ,

bende 2-3 gündür özellikle sabah ve gece yatmadan önce acayip baş dönmesi oluyor, yerimden kalkamıyorum sarhoş gibi oluyorum. az önce sağlık ocağına gittim, kan ve idrar tahlili verdim, tansiyonumda hep 9-5 olurdu şimdi 7-5 çıktı sanırım tansiyon düşüklüğünden böyle oluyorum. sizde de baş dönmesi var mı kızlar ??

benimde tansiyon hep 8 5 falan çıkıyo ama normalde de düşüktü. 7 lere düştüğünde çok baş dönmesi oluyor. hemen ayakları yukarı kaldırıp beyne kan gitmesini sağlamak lazımmız.

benimde tansiyonum çok sık düşüyor acayip başım dönüyor rahatsız oluyorum nolcak böyle bilmem (

Kızlar aranızda fazla kilo alan var mı ben 7 kilo aldım Doktor ayda 1 kilodan fazla almak yok dedi 5 gündür gelen giden oldu çok yedim hemen farketti aldım. 14ündede randevum var en azından o zamana kadar korumam lazım kilomu. Yürüyüş yapan var mı tempolu yürüsem zarar verir mi acaba? Bana bir liste vermişti ona uyacam artık

Son düzenleme:
benimde tansiyon hep 8 5 falan çıkıyo ama normalde de düşüktü. 7 lere düştüğünde çok baş dönmesi oluyor. hemen ayakları yukarı kaldırıp beyne kan gitmesini sağlamak lazımmız.

benimde tansiyonum çok sık düşüyor acayip başım dönüyor rahatsız oluyorum nolcak böyle bilmem (

demek ki bu dönemde yaşanan şeylerden biride baş dönmesiymiş Allahtan ben genelde evdeyimde hemen yatıveriyorum ama çalışanlar için zor ( tansiyon düşmesin diye tuzlu yemek lazım ama tuzlu yersekte vucüt ödem yapacak, sanırım ortası yok bu işin

günaydın herkese,sanırım ilaçlardan konuşuyorsunuz doktorumundan öğrendiğim kadarıyla vitaminin sabah kahvaltıdan sonra demir ilacını da öğle c vitaminiyle beraber alınmasının daha faydalı olduğunu söylemişti ben öyle kullanıyorum hiç rahatsız olmadım.
Bu arada bugün ayrıntılı ultrasonumuz var bende bebeğini çok hissedemeyenlerdenim o yüzden baya tedirginim noolur dualarınızı eksik etmeyin.:18:

Kızlar herkese marhaba...

Dün bende bir arkadaşımla konuştum. Çok samimi değilim. Bir de o abartmaları sever, epidural normal yapmış, onu anlattı överek. bende epiduralden korkuyorum, ya tam normal ya da genel anestezi ile sezaryen isterim dedim. Başladı kötülemeye kafamı karıştırdı. Yok göbeği çok kalıyor falan diye. Benim de sezaryen olan 2 arkadaşım var göbekleri kalmadı. Çünkü sporlarını yaptılar sürekli... Canımı sıktı. Senin izlenimin iyiyse bahseder misin biraz etkileri silinsin:):)

2 Gün bende de oldu tam kontrolümden önceki 2 gündü tansiyon düşüklüğüne bağladı doktor. kanım da normal çıkmıştı. Dün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum ve de onlar genel kontrollerini yaptılar. Tansiyonum yine aynı çıktı 9-6 Ama benim de hep düşüktür. Çooook su iç tansiyonunun düşmesine izin verme dediler. Tamam dedim:):)

ben çok, çok yürüyorum. İlk başlarda bu yürüyüşler kasılma falan yapmıştı. Sonra da bel ağrılarım başlayınca bırakmıştım, ama 2-3 haftadır onlar da yok. Gün içinde ayakkabılarımın da çok rahat olmasına dikkat ediyorum ve abartıyorum belki ama baya çok yüüyorum...

hüüüüüüüüüüüü ben bugün 1 tartıldım 54 çıktıııııııım yani 8 kilo aldım.ne yapıcam böle giderse 100 kılo olcam ühüühüü.sanki her hafta 1 kilo alıyoruum . allahtan zayıf basladım da idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…