yanyana alcaz. ama ilk etapta pusetlerini almayı düşünüyoruz. önümüz kış. araba var zaten. bebek arabasına ihtyaç olmaz diye düşünüyoruz.
baktıgımız modeller içinde maclaren hafif olması, rahat olması, kapanınca yer kağlamaması açısından iyi geldi.
ya sen?
günaydın kızlarr
bebişim fotosunu yolluyorum :)
Hafta sonu alışveriş konusu konuşulmuş keşke katılabilseydimm( ben de çok acemiyim ve yakınımda şuan yeni doğum yapan kimse yok.Bu çıtçıtlı badylerden,patikli altlardan,alt üst takımlardan,tulumlardan vs. 0-3 aylık ,3-6 aylık hangisinden kaç tane almam gerek hiç bilemiyorummmm henüz net bir liste yapamadım kafam çok karışık.Liste yapan arkadaşlar paylaşabilirler mi lütfennnn
ben de isim bulamıyorum merak etme tek değilsinhayır sonra aldıklarımız elimizde patlamasın da..Ben dün ablama gösterdim aldıklarımı. Kızdı artık sakın alma diye.. (Ki ben daha alışverişe başlamadım diyorum, çok az aldığımı düşünüyordum). Sana herşey çarpı 2 lazım bir de.İsim konusunu ne yaptınız?Oda yapacak mısın?
Topikte tek isim koyamayan ben kaldım sanırım...
ben de hiiiçç bişeycik almadım.ama hafta sonu çok güzel muhabbetler edilmiş. şimdi not aldım hepsiniiyi akşamlar kızlar..
maşallah alışverişler bitmiş bile, benim oğlanın hala bi donu bile yok
ama yorumlarınızı not alıyorum, liste yapıp bikaç hafta içinde alırım diyorum okul kapanınca.
toptan alışverişi severim ama listesiz olmuyo..
göğüs ucu yarası önemli bi konu, 3 ay kala başlıcam ben de kreme, sırf yaralar yüzünden sütü kesildi arkadaşın bebek mamayla büyüdü.
günaydın herkese, prens ve prenseslerede
haftasonu çok hoşuma giden bişey olou, ben karnım çıkmadı diye üzülüp dururken, bir avmde tam kapıdan giriyordum güvenlik görevlisi "hanfendi siz yan taraftan geçin" dediçok hoşuma gitti, bide farkettim dolaşırken insanlar hep karnıma bakıyo, ayy kendimi gerçekten hamile hissettim
günaydın kızlar ooo herkez alışverişi yarılamış biz geç kaldık bibişinize aldıklarınızı topiğimizde paylaşabilirseniz çok sevinirim
günaydın herkese, prens ve prenseslerede
haftasonu çok hoşuma giden bişey olou, ben karnım çıkmadı diye üzülüp dururken, bir avmde tam kapıdan giriyordum güvenlik görevlisi "hanfendi siz yan taraftan geçin" dediçok hoşuma gitti, bide farkettim dolaşırken insanlar hep karnıma bakıyo, ayy kendimi gerçekten hamile hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?