2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ya ben bu alttan çıtçıtlı badileri düz beyaz alıyorum, çok desenlilerin üstüne bişey giydirilince alttan belli olmaz mı?

Hahhh hahhh benden birtane daha bende hic renkli almadim.duz beyaz krem birkc tane pembe aldim kizimda ustten beyaz giyince siritmiyor.birde yikamasi kolay oluyor renkli beyaz derdi olmuyor.ben kizimin kiyafertlerini hala ayri biriktirip yikiyorum.

maşallahhh kuzuyaaa şimdiden birsürü cicisi olmuş:))
benim kayınvalidem hala alma alma diyorr hahaha
ama onu takan yok

Gunaydin kizlar.bence 0-3 ay citcitli yarim kollu 5-6 tane.1 tane 10 lu hast.cikisi.2 tane 5,i hast.cikisi.5 tane tulum.3 tane ince zibin.5-6 tane kulotlu corap.5-6 tane penye battaniye ilk 3 ay yeter tecrubelerime gore:)
gülegüle kullansın annesiii:))

maşallahhh kuzuyaaa şimdiden birsürü cicisi olmuş:))
benim kayınvalidem hala alma alma diyorr hahaha
ama onu takan yok

ne yalan söyleyeyim bende annemi pek dinlemeyeceğim sanki tecrübe sonuçta ama izimde ilk bebişimiz insan heves ediyo anneme kalsa daha hiç bişey aldırmayacak :)

Gunaydin kizlar.bence 0-3 ay citcitli yarim kollu 5-6 tane.1 tane 10 lu hast.cikisi.2 tane 5,i hast.cikisi.5 tane tulum.3 tane ince zibin.5-6 tane kulotlu corap.5-6 tane penye battaniye ilk 3 ay yeter tecrubelerime gore:)

Teşekkürler not aldım yazdıklarını , tecrübeli annelerin fikirlerine çok ihtiyacım var...

ne yalan söyleyeyim bende annemi pek dinlemeyeceğim sanki tecrübe sonuçta ama izimde ilk bebişimiz insan heves ediyo anneme kalsa daha hiç bişey aldırmayacak :)

:)))))
ben dinleyemiyorummm alıyorum çokdaaaa takmıyorum açıkcasııııı kendisi almasın birşeyy ben alacağım hıhhhh

Hahhh hahhh benden birtane daha bende hic renkli almadim.duz beyaz krem birkc tane pembe aldim kizimda ustten beyaz giyince siritmiyor.birde yikamasi kolay oluyor renkli beyaz derdi olmuyor.ben kizimin kiyafertlerini hala ayri biriktirip yikiyorum.

Ben de çok desenli,nakışlı,alacalı şeyleri sevmiyorum.İçine giydireceğim şeyleri tamamen beyaz almayı düşünüyorum çünkü yüksek derecede yıkıyorum,diğerlerini de açık pembe açık sarı , beyaz,kremrengi filan düşünüyorum.Ferah ferah olsun...

kızlar tulum için 38.50 lira pahalı mı? internet sitesinde varda fiyatını bilemedim siz kaça aldınız

canım nerede buldun o fiyata.çok uygun eğer modeli ve kaliteside iyi ise kaçırma derim.ben geçen ay çok araştırdım 120 -130 dan aşağı yoktu sadece lcw de bulabildim 45 filandı aldım giyiniyorm.ama sana önerim tulumunu biraz büyük al.ben geçen ay bir beden büyük aldığım halde şimdi karnım büyüdüğü için baskı yapıyor.kalça ve basen bölümü geniş sorun yok ama karın bölümü oturmaya başladı.

ben bebek ıcın dıo sandım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…