ecrin1001 hastane çıkış takımı tavsiyesi yapabilir misin marka konusunda , 1 tane 10'lu 2 takım da 5'li alıcam.
sana da tunaydınnn iyiyiz siz nasılsınız bebişinleee?
ben kendim ördüm bebişime tulum.düğmelerinide alıp dikiyimde fotosunu çekip koyarım buraya.elbisede ördüm çok tatlı.
GUNAYDINNNNN
SONUNDA BENDE HISSETTIM MINISIMI.GUNLERDIR HISSEDEBILMEK ICIN KENDIMI DINLERKEN, CTESI GECESI YEMEGEYUMULMUS BI VAZIYETTEYKEN, HİÇ AKLIMDA YOKKEN 3 KERE PIT PIT PIT YAPTI MELEGIM..HARIKAYMIS BU DUYGU.....
BEBEK BEKLEMEK BENCE MUTLULUKLARIN EN BUYUGU...CUNKU EN BUYUGUNU BUDUR DERKEN HIC BITMIYO.SUREKLI DAHA UYUK BIR MUTLULUK VERECEK BIR GELISME OLUYO.ALLAH ISTEYEN HERKEE VERSIN INSALLAHHHHHH
bende sebamed diye karar verdim en iyisi diye onu duydum. kokuları falan nasıl hiç bilmiyorum ama bende onu alırım heralde sen tam olarak alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyosun?
bende çok arsştırdım ve bakım setini sebamedden almaya karar verdim...
ah ah, benim bebeğim çok şanssız çok beceriksiz bi annesi var, bayılıyorum siz gibi becerikli hatunlara
Hayyy masalllah 26 kisi okuyor konuyu:)okumayami geldiniz yzin kizlar biraz.:)
ah ah, benim bebeğim çok şanssız çok beceriksiz bi annesi var, bayılıyorum siz gibi becerikli hatunlara
kızlar iki gündür benim midem ekşimeye başladı yine.sizdede varmı ekşime?
kızlar iki gündür benim midem ekşimeye başladı yine.sizdede varmı ekşime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?