2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ecrin1001 hastane çıkış takımı tavsiyesi yapabilir misin marka konusunda , 1 tane 10'lu 2 takım da 5'li alıcam.

Canim ben kizimda idilbaby aldim.80-120 arasi pahalidir organikleride var idilin.ma aziz bebenin iyi diyorlar.ikisinede bakabilirsin.

GUNAYDINNNNN

SONUNDA BENDE HISSETTIM MINISIMI.GUNLERDIR HISSEDEBILMEK ICIN KENDIMI DINLERKEN, CTESI GECESI YEMEGE YUMULMUS BI VAZIYETTEYKEN, HİÇ AKLIMDA YOKKEN 3 KERE PIT PIT PIT YAPTI MELEGIM..HARIKAYMIS BU DUYGU.....

BEBEK BEKLEMEK BENCE MUTLULUKLARIN EN BUYUGU...CUNKU EN BUYUGUNU BUDUR DERKEN HIC BITMIYO.SUREKLI DAHA UYUK BIR MUTLULUK VERECEK BIR GELISME OLUYO.ALLAH ISTEYEN HERKEE VERSIN INSALLAHHHHHH

sanada günaydın hoşgeldinn:) amin İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese versin çok şanslıyız içimizde günden güne büyüyen meleklerimiz var çok şükür ALLAHA.

bende sebamed diye karar verdim en iyisi diye onu duydum. kokuları falan nasıl hiç bilmiyorum ama bende onu alırım heralde sen tam olarak alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyosun?

Ben baktım yoğun bi kokusu yok ve hassas ciltler için çok başarılı bir marka.Ben alışverişe haziranın 15'inden sonra başlamayı düşünüyorum.

kızlar dün babamız bunu almış bize sese duyarlıymış kızımız ağlayınca kendisi otomatik çalışmaya başlıyo sesssizlik oluncada otomatik susuyor. doğa sesleri;
klasik müzik çalıyor. bide duvara yansımalar veriyor.

günaydın kızlar nasılsınız
benim perşembeye kadar dersim yok yarın işçi bayramı falan tatilller
giriyor araya
cumartesi de eşimin okulundan bayanlar geldi eve hayırlı olsuna onlarla ilgilendim güzel geçti
eşimi evden postaladım :) oda alışveriş yapmaya gitmiş
ben bebişime çok şey almadım
laızm oldukç alamayı düşünüorum çünkü bir anneye sordum kzıı 4 aylık 6-9 aylık giyiyormuş çok kilolu da değil yani anne olmadan bebeği görmeden bişeyler almak pek mantıklı değil gibi

ama aldıkALRIMI ekleyeyim :)

Son düzenleme:
kızlar ağzımın içi zehir gibi yaa elma yiyorum leblebi kuruyemiş bana mısın demiyo yaa o yüzdende sürekli bişey yiyorm böyle olan varmıı?

Ben bi de şu hastanede giyilecek pijama gecelik olayına taktım bu aralar,şık ama rahat bişi olsun istiyorum.Araştırma aşamasındayım,fiyatları da öyle böyle değil.Sabahlık da lazım oluyormuş sanırım.

ah ah, benim bebeğim çok şanssız çok beceriksiz bi annesi var, bayılıyorum siz gibi becerikli hatunlara

canım hamileyken aslında biraz zor örgü işi.çünkü tansiyon çok oynuyor hamilelikte.en azından ben zor örüyorum tansiyonum çok zorluyor.bebeğimin cinsiyetini öğrendiğimde gidip birsüyü ip aldım.bikaç birşey yapabildim anca.şimdi kalan ipler bana bakıyor bende iplere:)yavaş yavaş yaparım artık.

kızlar iki gündür benim midem ekşimeye başladı yine.sizdede varmı ekşime?

kızşar butık bebede 5 li taşıma setı 123,90 babymol dıe bı marka nası sızce bana cok uygun geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…