Maşallahh yawss. Darısı bizlere olsun inş.
ben hamile kalmadan önce diyete girmiştim 6 kg verdim 3-4 aydaaa kk diyet guruplarına takılmıştım çok faydasını gördüm ilk defa diyet yaptım ve iradeli olduğumun farkına vardım oy züden doğumdan sonrada vereceğim inş.
ahhh canm ya o iş varya çokl geriyoo insanı sütün azaldığını hissettiğin anda yemeye başllıyosun kilo falan dinlenilmiyo çünki bebeğin beslenmesi daha önemli biliyorumdr drlar su süt yapar diyolar ama bazı besnler de yeyince fışkırıyo sütün mecburiyet yani zaten 6 ayı atlatınca gidiyo kilolarşimdi alınan kiloları konuşyoruz İNNNŞALLLAAAAHHHH aylar sonra nasıl gittiğini anlamadığımız kiloları konuşuruz:))) dün babaannem söyledi komşusunun kızı doğum yaptığında çok çok az yemek yemiş boool boool su içmiş hatta kızmışlar işte çocuk beslenemez sütün azalır diye kimseyi dinlememiş şimdi 6 yaşında oğlu var maşallah tığ gibi incecik bi gram yağ yok yaa
O cok ye bebege sut yapr mantıgı pek dogru degıl bence cok ye bıze yag yapar o:))))bol bol su ıcmek sut yapıomus ole dıolar mesela hoşaf komposto o tür şeylerde çok süt yapıyormuş
canım magnezyum içiyomusun o engeller aslında
Kızlar ben bu vıtamın demır ılaclrını hıc bırını ıcemyrm ya acaba kotu bısı olurmukı hepsı yan etkı yapıo bende((
ahhh canm ya o iş varya çokl geriyoo insanı sütün azaldığını hissettiğin anda yemeye başllıyosun kilo falan dinlenilmiyo çünki bebeğin beslenmesi daha önemli biliyorumdr drlar su süt yapar diyolar ama bazı besnler de yeyince fışkırıyo sütün mecburiyet yani zaten 6 ayı atlatınca gidiyo kilolar
yan etkiler bulantı fln mı cnm
kramp için muhakkak verir canm o geçiriryok cnm içmiyorum yaa iki hafta sonra randevum vr o zmn doktoruma soracağım artık magnezyum verecek sanki bana çok kramp oluyo çünkü.
siz tecrübelisiniz galiba aslında haklısınız ama sütün azalması psikolojik sebeplerdende olabiliyo dimi moral bozukluğu fln yani
Kızlar ben bu vıtamın demır ılaclrını hıc bırını ıcemyrm ya acaba kotu bısı olurmukı hepsı yan etkı yapıo bende((
ayy maşallah ne tatlı çıkmışsınız. Allah evladınızı kucağınıza sağsalim almayı nasip etsin inşallah.
bende cok erık yıyorumm canımm ... ama gun ıcınde sırrf aksam deıll .. ama canım cok ıstıo hergun yarım kg yıyorum sanırım korktum sımdıkızlar bugün tetanozumuzu da olduk hayırlısıyla ama 2 doktorumdan da kilo konusunda uyarı aldım.. 53-54 ile hamile kaldım 58 kg . 21+1 günlüğüm moralim bozuldu tabak tabak masum bildiğim yeşil erik ekstra kilo almama sebep oldu bir de akşam geç yemem ...bundan sonra çook dikkat etmeliymişim... siz de durumlar nasıl kızlar ... canım sıkıldı ...
bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi
1 _Eki Görüntüle 406372
2_ Eki Görüntüle 406373
3_Eki Görüntüle 406374
4_Eki Görüntüle 406375
5_Eki Görüntüle 406376
kızlar hangısınden alsam karar veremıyorumm
1 _Eki Görüntüle 406372
2_ Eki Görüntüle 406373
3_Eki Görüntüle 406374
4_Eki Görüntüle 406375
5_Eki Görüntüle 406376
1 _Eki Görüntüle 406372
2_ Eki Görüntüle 406373
3_Eki Görüntüle 406374
4_Eki Görüntüle 406375
5_Eki Görüntüle 406376
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?