2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende aslında zayıflayıp hamile kalmak istedim ama sürpriiiizz olunca o hayalim suya düştü bi kaç kez girişimde bulunmuştum ama iradesizim ama tabi iş çığrından çıkınca yani kilolar insana ister istemez güç geliyo inşallah doğumdan sonra diyetlerle emzirmeyle bol su içmekle ve ufaklıkların bizi harab etmesiyle herkes zayıflar gibi geliyo bizler o çocuktan sonra kendini bırakan annelerden değilde yıllaaar sonra çocuklarıyla kardeş gibi görünen annelerden olalım:)

Kızlar ben bu vıtamın demır ılaclrını hıc bırını ıcemyrm ya acaba kotu bısı olurmukı hepsı yan etkı yapıo bende((

ahhh canm ya o iş varya çokl geriyoo insanı sütün azaldığını hissettiğin anda yemeye başllıyosun kilo falan dinlenilmiyo çünki bebeğin beslenmesi daha önemli biliyorumdr drlar su süt yapar diyolar ama bazı besnler de yeyince fışkırıyo sütün mecburiyet yani zaten 6 ayı atlatınca gidiyo kilolar
O cok ye bebege sut yapr mantıgı pek dogru degıl bence cok ye bıze yag yapar o:))))bol bol su ıcmek sut yapıomus ole dıolar mesela hoşaf komposto o tür şeylerde çok süt yapıyormuş

siz tecrübelisiniz galiba aslında haklısınız ama sütün azalması psikolojik sebeplerdende olabiliyo dimi moral bozukluğu fln yani

yok cnm içmiyorum yaa iki hafta sonra randevum vr o zmn doktoruma soracağım artık magnezyum verecek sanki bana çok kramp oluyo çünkü.
kramp için muhakkak verir canm o geçirir
siz tecrübelisiniz galiba aslında haklısınız ama sütün azalması psikolojik sebeplerdende olabiliyo dimi moral bozukluğu fln yani

evet ben oğlumda sütüm artsın diye elimden geleni yapıyodum evet psikolojik sebep lerde engelliyo lohusalık depresyonu denen şeye girdim ki genelde kadınlar yaşıyolar ondan oldu galiba ama bazılarındada çok güzel geliyo inşş hepimizin sütü bol olurdfa yavrularmz aç kalmaz

Kızlar ben bu vıtamın demır ılaclrını hıc bırını ıcemyrm ya acaba kotu bısı olurmukı hepsı yan etkı yapıo bende((

ben de sadece demir ve elevit alıyuorumönceden ilaç mı vardı diyorlar kime sorsam
hatta bir kaç doktor da bana bunu dedi yani balık yağı alma dedi bsinlerden al dedi almış bulundum ama :)
bişey olmaz Allahın izniyle pekmez ye her sabah meyve ye içemiyorsan ilaç
önceden ilaç yoktu içebilirsen iç ama içemezsen takma bence

bende cok erık yıyorumm canımm ... ama gun ıcınde sırrf aksam deıll .. ama canım cok ıstıo hergun yarım kg yıyorum sanırım korktum sımdı
Eki Görüntüle 405833

işte kızlar göbeğim,kızım ve ben

masallahh kızlar supersınızzz

bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi

tuvalet kağıdı değilde havlu kağıtlar var ya ondan iki kat koyuyorum. her tuvalete gidişimde değiştiriyorum. tavsiye ederim.

kararsızlık kotu sey neyse ben kapı süsünü arastırıyım ıyıce aldıktan sonra daha gusellerını goruncee sınır oluuyoorum benım gbıı pımpırıklı olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…