2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

heyy günaydınn herkese...
sabah sabah kilo ( oo über sert:)))

ben 2,5 kilo almışım arkadaşlar...

herkez kilosunu yazsın kızlar benim:

tam 5 kg

ayy kızlarrrrrr sizi ısırırım ben yaaaaaa
ben çok fena aldım tam 7 kg(((
dün akşamdan itibaren diyete başladım:d sadace ekmeği kesim akşam yemeklerinde haahaha
gündüzdee tam buğday ekmeği yiyeceğim inş. faydasını görürüm en tehlikeli aylara giriyoruzzzz asıl kiloyu 6-7 de alacağız

Bende henüz 2,5 kilo aldım.yani 10 kilo daha hakkım var ama daha geride 4 ay var kızlar zaten en çok son iki ayda kilo alacağız o yüzden fazla sevinmeyelim.bebişler yarım kilo bile olmadı :)
Ben çok ekmek yiyorum nerdeyse günde bir taneama çok su içiyorum belki 2 litreden bile fazla.midem yandıkça dikiyorum kafama şişeyi.henüz çilek erik gibi meyvelere başlamadım hormonlu olabilir.hala elmadayım.domates salatalık biber 2 haftadır mutfağımda.gün boyu oturarak çalışsam da akşam sabah kısa mesafede olsa yine de yürüyorum.bacaklarım uyuşmaya başladı son zamanlarda hareketsizlikten sanırım.en güzeli oğlum kıpır kıpır herşeye değer kuzularımız

Eylül annişleri merhabalar,
uzun zamandır yazmıyordum buraya.
umarım hepiniz iyisinizdir.yeni arkadaşlar vardır hatta.selamlar herkese.

bu arada biz büyüdük. kocaman olduk
iki prensesim olacağını öğrendim. sağlık durumumuz iyi çok şükür.
isim düşünmeye başladık, kızlarıma ciciler almaya başladım.mobilyaları vs alındı. 1-2 aya kadar odaları düzenlenecek.
bizden haberler böyle.

görüşmek üzere.

süper süperr yaaaa maşallahhhh
banada tavsiye veirn kızçelerrr:)) ben niye böyle aldımkii DDD

oo maşalah bi ikiz annesi daha :)
olduk mu topikte 3

benim de oğluşlar geliyor, bir arkadaşın hem kız hem oğlan :)

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamınada erdirsin inş.

kızlarrr doğum konusundaa ne düşünüyorsunuzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
ben epidural normal düşünüyorum
Eşim bana sen normal yapamazsınnh astaneyi birbirine katarsın diyorDDD

kızlarrr doğum konusundaa ne düşünüyorsunuzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
ben epidural normal düşünüyorum
Eşim bana sen normal yapamazsınnh astaneyi birbirine katarsın diyorDDD

bende normal ıstıyorum amam dr bebek 35oo olursa sezeryanla alırıs dıo okadar olurmu kı bılmem yaklastıkca tırsıyorum zaten:126::126:

bende normal ıstıyorum amam dr bebek 35oo olursa sezeryanla alırıs dıo okadar olurmu kı bılmem yaklastıkca tırsıyorum zaten:126::126:

inş. gönlümüzden geçen kolay olan hanigisyse o oolsun:).
Bizde henüz dr umla konuşmadık sadece epidural ile bilgi almıştım son bir ay kala ayrıntılı konulşuruz bu konuyu demişti.

Gunaydin kizlar nasilsiniz?filizyavuz msj yazmis bana topige pek girmek istemiyormus liste iside yarim kaliyor bu isi birisi yuklense iyi olur.yoneticilere mesaj yazip.

merhabalar doktordan geldim genel olarak drum normal ama ölçüleri bir iki hafta eksik çıkıyor şimdilik sorun olmaz dediler

kızlar hayırlı cumalar herkese.. hafta da 2 oldu sabahları krampla uyanıyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ? doktoruma söyledim magnezyum vermeyeceğim dedi çok da süt içiyorum anlamadım

merhabalar kızlar herkese hayırlı cumalar. ben tam 6 kilo aldım doktoruma geçen gittiğimde beyaz ekmek dışında ekmek yesem olur mu dedim hiiiç farketmez ekmek ekmektir dedi sadece kahvaltıda 1 dilim dedi kilo çok alırsan sana kalır gördüğün gibi bebek henüz o kiloda değil dedi hehe:))).. malum bugün temizlik var bizim inşallah eşim işten gelince yapacak ağır işleri sağolsun valla. bende dün mutfağı dip köşe temizledim birde yatak odasının dolaplarını düzenledim bazanın altı fln akşam yorgunluktn uyumuş kalmışım inanın yaa şimdide banyo tuvalet beni bekliyooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…