heyy günaydınn herkese...
sabah sabah kilo ( oo über sert:)))
ben 2,5 kilo almışım arkadaşlar...
100 gr mı? Benim dişimin kavuğuna gitmez oBen hergün yarım kilo erik yiyorum düzenli olmasa da 4 öğün yemek yiyorum ... (çalıştığım için )halimden memnunum çok şükür..tam 22 haftalığım 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 53,5 oldum... Bence süper bakim haftaya doktora gidicem o ne dicek
herkez kilosunu yazsın kızlar benim:
tam 5 kg
erık cok yıyorumm sonrada cır cır oluyorumm bagısaklarımm ıcımden cıkıcakmıs gıbı ssesler cıkarıoo ben kg almadımm erık yzundenn hergun yarım kg yakın yıyorumm netten baktımm gunde 1oo gr onerıo :)) herseyın fazlası zarar demı .. toplamda 3,5 kg aldım rekor kımde acaba ?
ben 3 kilo vermiştim 4 ay boyunca bu ay o 3 kilonun birini geri almışım
Bende henüz 2,5 kilo aldım.yani 10 kilo daha hakkım var ama daha geride 4 ay var kızlar zaten en çok son iki ayda kilo alacağız o yüzden fazla sevinmeyelim.bebişler yarım kilo bile olmadı :)
Ben çok ekmek yiyorum nerdeyse günde bir taneama çok su içiyorum belki 2 litreden bile fazla.midem yandıkça dikiyorum kafama şişeyi.henüz çilek erik gibi meyvelere başlamadım hormonlu olabilir.hala elmadayım.domates salatalık biber 2 haftadır mutfağımda.gün boyu oturarak çalışsam da akşam sabah kısa mesafede olsa yine de yürüyorum.bacaklarım uyuşmaya başladı son zamanlarda hareketsizlikten sanırım.en güzeli oğlum kıpır kıpır herşeye değer kuzularımız
Eylül annişleri merhabalar,
uzun zamandır yazmıyordum buraya.
umarım hepiniz iyisinizdir.yeni arkadaşlar vardır hatta.selamlar herkese.
bu arada biz büyüdük. kocaman olduk
iki prensesim olacağını öğrendim. sağlık durumumuz iyi çok şükür.
isim düşünmeye başladık, kızlarıma ciciler almaya başladım.mobilyaları vs alındı. 1-2 aya kadar odaları düzenlenecek.
bizden haberler böyle.
görüşmek üzere.
Eylül annişleri merhabalar,
uzun zamandır yazmıyordum buraya.
umarım hepiniz iyisinizdir.yeni arkadaşlar vardır hatta.selamlar herkese.
bu arada biz büyüdük. kocaman olduk
iki prensesim olacağını öğrendim. sağlık durumumuz iyi çok şükür.
isim düşünmeye başladık, kızlarıma ciciler almaya başladım.mobilyaları vs alındı. 1-2 aya kadar odaları düzenlenecek.
bizden haberler böyle.
görüşmek üzere.
kızlarrr doğum konusundaa ne düşünüyorsunuzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
ben epidural normal düşünüyorum
Eşim bana sen normal yapamazsınnh astaneyi birbirine katarsın diyorDDD
oo maşalah bi ikiz annesi daha :)
olduk mu topikte 3
benim de oğluşlar geliyor, bir arkadaşın hem kız hem oğlan :)
bende normal ıstıyorum amam dr bebek 35oo olursa sezeryanla alırıs dıo okadar olurmu kı bılmem yaklastıkca tırsıyorum zaten:126::126:
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamınada erdirsin inş.
1 _Eki Görüntüle 406372
2_ Eki Görüntüle 406373
3_Eki Görüntüle 406374
4_Eki Görüntüle 406375
5_Eki Görüntüle 406376
kızlar hangısınden alsam karar veremıyorumm
kkızlar bebıslerınızz kac kg oldugunu bılıomusunuzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?