2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ben de takmıyorum da 2 doktor birden uyarınca bir daha ki aya böyle olmasın deyince anormal durum var dedim boyum kısa şişkomu geldim gözlerine iyice acaba.. 167 boy?

ya ben de takmıyorum da 2 doktor birden uyarınca bir daha ki aya böyle olmasın deyince anormal durum var dedim boyum kısa şişkomu geldim gözlerine iyice acaba.. 167 boy?

1,67 boy kısa değilki canım.bende 1,63 üm:)daha kısayım.heralde yakında yuvarlak birşey olurum:)

bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi

canım kesinlikle ped kullanma benim dr.um seba med temizleyici önerdi ama25 tl olduğu için alamadım..sadece ılık suyla ve dalinle yıkayıp çamaşırımı sürekli değiştiriyorum ve havlu kağııt kullanıyorum her tuvalete girişimde de değiştiriyorum..çok işe yarıyor.......

1,67 boy kısa değilki canım.bende 1,63 üm:)daha kısayım.heralde yakında yuvarlak birşey olurum:)

anlamadım bu işi... neyse zaten bebişin kilosu maşallah yerindeymiş ... o alacağını alıyor gerisini bana postalıyor ben de onun istediği gibi beslenip hem doktorumu hem bedenimi üzmeyim ... doktorlarım normal doğum istiyorum dedim hantallaşmamı istemiyorlar ondan açıklamasını bu yönde yapıyorlar... :)) kız sen de aramızda 4 cm in lafımı olur ... artık babet giyiyom ya ondan kısa hissediyom ...

kızlar moralim çok bozuk az önce telefonda kendi annemle tartıştım.çok gerginim.onu kırdım ama bendede kırıldı.off ya

kızlar moralim çok bozuk az önce telefonda kendi annemle tartıştım.çok gerginim.onu kırdım ama bendede kırıldı.off ya
ne olduki canım?? merak etme geçenlerde bende kırdım biraz ama tekrar konuştuğumda hiç tafra bile yapmadı benim melek annem.. anneler kızabilirmi kuzusuna?? yarına düzelirsiniz inş. merak atme

hamilelikten dolayı ınsan hem asabı hemde alıngan oluo bende ole oluyrm cok sınırlnyrm bazen...ama ara gönlünü al annenın ıcıne dert olur sonra benım ole oluo

Ben de 64 ile başladım ilk aylarda çok almadım ama 18. haftada birden 1 kilo aldım,19. haftada 1,200 aldım.Doktor hızlı almışsın dikkat et dedi ama dinlemedim daha doğrusu dinleyemedim,aklım fikrim yemekteydi.Şekerden şüphelendi yüklemeyi erken yaptık maalesef şekerim varmış.Şimdi 1600 kalorilik diyet yapyorum ama Bir de bana sorun açlıktan ölüyorum desem abartmış olmam ağlıyorum resmen

şaka yaptığını düşünmekteyimmD kendimi atayımmm bariii biryerlerdennn ben
7 kg aldım
22+4 pehhhhh

ne olduki canım?? merak etme geçenlerde bende kırdım biraz ama tekrar konuştuğumda hiç tafra bile yapmadı benim melek annem.. anneler kızabilirmi kuzusuna?? yarına düzelirsiniz inş. merak atme

hamilelikten dolayı ınsan hem asabı hemde alıngan oluo bende ole oluyrm cok sınırlnyrm bazen...ama ara gönlünü al annenın ıcıne dert olur sonra benım ole oluo

hal hatır sormak için annemi aradım onuştuk tam telefonu kapatıcam annem ''kızım birşey söylicem''dedi.kardeşimin oğlunun gözünde çıban gibi birşey çıkmıştı ameliyat oldu.annemle görüşüyorum haberini alıyorum.kardeşimi aramak aklıma gelmedi çünkü kardeşimle eşi ayrılmak üzereler davaları devam ediyor.kardeşim zaten annemlerle yaşıyor gelinde kendi evinde yaşıyor.mahkeme sonuçlanana kadar çocuğun velayeti gelinde olduğu için çocuk onda kalıyor.ve en son hastanede de kardeşimle gelin tartışmışlar.cuma günü çocuk annemlere gelecek hafta sonu orda kalıyor.o yüzden cuma günü gider görürüm diye düşünüyordum.neyse annem telefonda işte kardeşin senin haberinin olup olmadığını soruyor bizde haberi yok dedik.istersen bi ara geçmiş olsun de dedi.bende neden yalan söylediniz gerçeği söyleseydiniz dedim.hatalı oldum annem hemen alında ben bidaha aranıza girmicemde neyapıyorsanız yapında.offffff ya sıkıldım.birde annemin iki oğlu iki gelini var.sorunları hiçbitmiyor.annemde her sorunda beni arıyor yok şu gelin bana böyle davrandı yok kardeşin bana bunu dedi ağlar sıklar bende ağlarım kıyamam anneme ve yapılanlar zoruma gider.bi bakarım ertesini balla kaymak olmuşlar.anne hani böyleydi dediğimde onlar benim oğullarım sen karışma der çıkar.ama yıllardır böyle bende doldum sanırım artık.

kıyamam üzme kendini olur arada öylee hormonlar oyun oynuyorr bizlee
bende dün eşimle ağlaya sızlayaaa kavga ettimDD içim rahatladı boşaldım şimdi çok iyiyimDd(tabi sarılıp barıştık ondan)

bizde annemle tartışıp duruyoruz ama oluyo böyle şeyler ben bi hafta öncesine kadar çok takıyodum ama geçen hafta oturduğum yerde eşime amaaan dedim kimseyi takmıyorum artık seni bile dedim oğlumu düşünüyorum artık kimse umrumda değil dedim ve bi karar aldım bi haftadır takmıyorum yaa yoksaa bebeklerimiz etkilenir diye düşünüyorum böyle tartışmalar oluyo sonuçta onlar anne bizler evlat ne biz onları atabiliriz nede onlar bizi iyisi mi takmamak...

kıyamam üzme kendini olur arada öylee hormonlar oyun oynuyorr bizlee
bende dün eşimle ağlaya sızlayaaa kavga ettimDD içim rahatladı boşaldım şimdi çok iyiyimDd(tabi sarılıp barıştık ondan)

eşle olunca hemen barışılıyor nazında geçiyor birazda ağlayıp içini boşaltınca rahatlıyorsun.ama benim annem çok alıngan birde hemen küsme huyu var.zoruma giden ben hep el üstünde tutmaya çalışıyorum neolursa olsun kırmamaya çalışıyorum.benim en ufak birşeyimde bana küsüyor.ama oğulları neler neler yapıyor onlara hiç küsmüyor olsun evladım diyorya bu zaten yıllardır beni doldurdu.şimdide hamilelik durumum iyice alınıyorum bu duruma.insan hamileyken daha çok ihtiyacı oluyor annesine.ama bizim yaşadığımıza bakın.

evet bende çok sinirlendim telefonda dahada kırıcı olmamak için 'anne ben nasılsınız diye aramıştım neyse görüşürüz ''deyip kapattım ve hemen ağlamaya başladım sonra aklıma bebeğim geldi dedim oda etkileniyor ya birşey olursa hemen kafamı dağıtmaya çalıştım.

ayy canm ya daha 4 kilo almışsın niye öyle demişler bende 67 yle kaldım 71 im şimdi hoş son 1 ayda almışım bende çoğunu dr benide uyardı ama ne bileym seninki çok da değpil
bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi

canım enfeksiyon olabilir istersen dr una sor

kızlar bazen akşamları hatta geceleri tam yatıyorum yatağa bebeğim karnımın sol tarafında toplanıyo orası semsert oluyo sizde de oluyo mu. sonra sağa sola yatıca bi on dk sonra tekrar yayılıyo karnım yumuşuyoo..

canım takma fazla kafana.. annende yanlış anlamadıysam kardeşinle aranız ii olsun diye öyle demiş. sen kafanda hafta sonu giderim görürüm demişsin ararım diye düşünmüşsün ama annen nerden bilsin bu düşünceleri biliyomusun annemle bizde birbirimizle böyle nedenlerden tartışıyoz bazen.. şimdi için rahat değildir senin... üzme kendini. hem bak annem sürekli benle dertleşir diyosun aynen benimkide öyle.. kızları illa çok yakın görüyolar kendilerine gönülleri ferahlıyo bizle konuşunca :) şimdi içini bişey kemiriyodur ama hele bidaha konuş annenle bak nasıl düzelcek işler.. bende hep öyle oluyo yani anne bu sonuçta.. hiç darılırmı kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…