2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin bebişler için alışverişlere başlamak lazım artık yavaştan yavaştan, ben de daha pek bişi almadım bundan sonra alırız inşallah
evet yavaştan başlamak lazım bneim birazz hızlı oluyor yaaa siz başlamadıysanız artık başlayın kızçeler.

napımm cnm yaa tek basımaa aılemden uzaktaa hersey bana kaldıı erkenden yapıyımda sıcaklarda kosturamam ıstesemde tepe gıbı gobeklee zor cıkırım dısarıyaa ..
haklısın canım çok sıcakalra kalmamak lazım
:)) analitik insan. hemen tasnif etmiş:)

ii fikir, ben de aldıklarımı kanepenin üzerinde tasnif ettim ay- ay ve tür tür:)
:)))) işim çok kolaylaştı böyle bir listeyleeee tavsiye ederim.
havuzlu han nerede kızlar yas istanbuldamı

off dışarısı ne kadar sıcak kızlar, ileriki aylarda işimiz çok zor olacak sanırımm
ben 6 kilo aldımm hep ekmek yüzünden, taze ekmek yemeye doyamıyorum :) 4 hafta sonrada şeker yüklemem var..
bende bendeeee aldım birsürü ekmekğide çok seviyorum püfsss nasıl kesilecek merak ediyorum.Ekmek yemesemde ikamesi birşeyi mutlaka tüketiyorum.
selam herkese,
ayrıntılıdan geldim, bebeğim iyiymiş ama yüzünü elleriyle bi kapattı ne yapsak açtıramadık, göremedik yüzünü neyse sağlığı iyi ya, biraz nazlı bizim kız

:)) yaramaz bıdıkk.
Benim küçüğümde elleriyle kapatmıştı yüzünüüü göremedim güzel yüzünüü birdahakine inş.

evet canım istanbul eminönü de. A dan Z ye tüm ürünler var ve uygun dışarıya göre

ewt cnm bır yıllık evlıtımm ... bız evlenırken kucuk fırınlardan almıstıkk ..ıdaretenn...king marka aldımm ama hıc gusel pişirmıo.. sadece kek yapıodu oda 1 saatden fazla yavas yavas.. tavuk desen pısırmıodu patates vs. bozulmadı aslındaa pişirmioo ..eşimde saolsun aldı bana
Eki Görüntüle 407752

ayy kızlar bu park yatakta güzelmişş
ewt cnm benım ılk favorım boleydı ama satan bayan ust kısmınınn beşigı sallarken beraber sallandıgını tavsıye etmedıgını soleedı vazgectım kraft pr oo1 modelını aldım netten bakabıılırsın cnmm tavsıye ederım cok gusel ve kullanıslı :))
bende ıstıyorum bole bısey ama max 11 kg yazıodu benım baktıgımda.. cok pahalı kısa sure kullanılcagınıı dusunerek kararsızım sımdı

Son düzenleme:
cok guselmıs gerceten bende bole bısı ıstyrm ama ozamnkı durumuma baglı ev aldık bebıste suprız olunca bıraz zorlnıcaz (

canım benim bebek rıskıyla gelir derler nebce sizede bebeğiniz uğurlu gelicek...
zaten onun gelmesi bir uğur mucize ama ben eminim rabbim hepimize yardım edicek.

selam anneler ve minniş bebekler:)) suksuk yeni görevin hayırlı olsun cnm bende bilgilerimi veriyim çünkü listede adımı göremedim
sat:2 aralık bek.doğ.ta:9 eylül yaş:28 boy:167 kilo :63 şehir: istanbul 2. çocuk cinsiyeti:erkek eklersen sevinirim şekerim

canım benim bebek rıskıyla gelir derler nebce sizede bebeğiniz uğurlu gelicek...
Zaten onun gelmesi bir uğur mucize ama ben eminim rabbim hepimize yardım edicek.

bebısımız bıze gercekten ugurlu geldı bız yenı evlıyız cok olmadı ama bosanmayı dusunuydk hıc anlsmyduk evlendıktn snra noldu bılemedık ıkımızde sonra hamıle oldgmu ogrendık cok sukur duzelıo hersey ugurlu geldı melegım ıns hep bole olur guzel gıder hersey

inşallah canım ama evililiğin ilk dönemleri zordur düşünsene ne kadar bir birlikteliğin olsada birbirini doğru dürüst tanımayan 2 insan 1 evde yaşamaya başlıyor ve sıkıntılar oluyor daha sonradan evlilik oturmaya başlıyor ama bebeğiniz size en güzel zamanda hediye gelmiş işte ne güzell bundan sonrad hep böyle huzurlu mutlu olun canım

kızlaaaaaaaarrrrrr
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız???????????????
bebişleeerrrrrrrrrrrrr iyimi

sanırım burdan devam ediyormuşuzzz
valla kafam karıştı haaaaaaaaaa

aynen canım okdr zorladıkı benı hem calısıp hem ev kadını olmak cok zorladı benı baya afalladım yanı ama sukur ıyız rabbım kımsenın yuvasınınhuzurunu bozmasın herkesı hep omur boyu mutlu etsın ıns.

:)))) ay ayytartlma boşver hehee:))

Yeni takım kaptanımız sensin demek :))) şimdidne kolay gelsin.
tebriklercanım Alalh bir ömür daim etsinbirlikteliğinizi.
Güle güle kullan fırınını.

kızlar bebekler için kalın peluş battaniyeler varya hani onlar gereklimi, nerede nasıl kullanılıyor pek bilgim yok bileniniz var mı?

hadi bakalım bak sen bizimle de paylaş gözlemlerini
kırmızı bebeğin gördüğü ilk renk oyüzden önemli ama aynı zamanda da bebeği asabileştirdiği söyleniyor
gerçekten mibenim aklımdan hep kırmızı geçiyordu
Eki Görüntüle 407752

ayy kızlar bu park yatakta güzelmişş
evet ben de ilk gördüğümde çok beğenmiştim.
kızlar bebekler için kalın peluş battaniyeler varya hani onlar gereklimi, nerede nasıl kullanılıyor pek bilgim yok bileniniz var mı?

cnm 1-2 penye, 1 örgü ve 1 peluş olsun mutlaka diyor herkes.
deneyimli anneler anlatır şimdi bize

bebeğiniz size hayırlar getirsin inşallah evinize huzur bereket getirsin

benim çok kalın olan polarlardan 1 tane yün örgü olanlardan da 2 tane vardı bana yetmeişti ilk bebekte dışarı çıkarırken bebeleri ne kadar kalın giydirrisen giydir mutlaka battaniyeyye sarıyorsun bebek arabasına koyduğunda içne battaniye seriyorsun küçük bebeğe mont giydirmek eziyet yazık onlara zaten sürekli battaniyeye sarıyorsun malum kış bebekleri olacak bunlar bide

kızlar çok taze yegen sahibi olarak ben, annemin tecrübelerini aktarayim.

yatak koruyucu alez 1 tane almıştık, yetmemiş.
nevresim takmınıa ek lastikli çarşaf alınmıştı o da yetmemiş. kusunca sçnca batmış herşey:)
penye battaniyeler aynı şekilde 4 tane varmış kimine kusmuş kimine sçmış. :) onlar da yetmemiş.
makinesini kurutma ayarı da var ama olmamış hehrhal. yıknaıp kuruyuncaya kadar ihtiyaç duyulmuş
pratik alt değiştirmesi vardı 1 tane. yedeklenecek, ama hasta bezi tarzında hazırlarından da alınacak
eminönüne gidilip bütün bunlar yedekleneceklermiş.:)
ilk zamanalrı için patikli küçük altlar, üst zıbınlar, ufak penye yelekler filan çok lazım oluyormuş. bunları pahalı pahalı almaya gerek yok herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…