filizyavuz arkadas iyi mi peki? nisan'dan beri hic online olmamis(
evet canım ya bende çok merak ediyrm,,,
Acaba bişey mi olduuu kiiiii
umarım herşey yolundadırrrrrr
aaaaaaa kimse kalmamış.ne oldu annecikler erkenden uyudunuzmu yoksa:)
benim de bi bilgim yok. umarım yoktur bi sıkıntı
hepsi çok gzüel :)1 _Eki Görüntüle 406372
2_ Eki Görüntüle 406373
3_Eki Görüntüle 406374
4_Eki Görüntüle 406375
5_Eki Görüntüle 406376
kızlar hangısınden alsam karar veremıyorumm
Günaydın kızlar..Bugun ayna karsısında giyinirken ne göreyim...Göbüşüm çatlamış..Koca koca yarıklar hem de..Oysaki hergün kremleniyordum..Var mı bu çatlak sorununa kesin bir çözümü ollan?
kızlarrr doğum konusundaa ne düşünüyorsunuzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
ben epidural normal düşünüyorum
Eşim bana sen normal yapamazsınnh astaneyi birbirine katarsın diyorDDD
Gunaydin kizlar nasilsiniz?filizyavuz msj yazmis bana topige pek girmek istemiyormus liste iside yarim kaliyor bu isi birisi yuklense iyi olur.yoneticilere mesaj yazip.
mağazalar girip çıkarken insnaın aklı allak pullak oluyor canımm 1 tane bişi alıyorsun bu tamam diyorsun çok gezmekten kafan doalnıyor.
Ben annemle alışveirşie çıkınc aöyle oldum.
Bir liste hazırla fıstıkk aldıklarını yazzz, gruplaa ben öyle yapttım bak örnek birliste ekleiymDD
oraya bakarak alışveriş yapıyorumşimdii bundna yok alabilirim yada kaçtane var falan aklın karışmıyor.
Alman gerekenleride listee yap mutlakaaaDEki Görüntüle 407002 oldumu bilemiyorum umaırm olmuşturç
Akşam hiç yememek olmaz. Tam tahıl/çavdar ekmeği ve yoğurt yemeğe eşlik edince, pilav makarna miktarı azalınca, sebze ağırlıklı beslenip akşam yemeğinden sonra meyve dışında bir şey tüketmeyince yeterli bence...
Hoş böyle konuştuğuma bakma ben 1 aydır tartılmıyorum. NE oldum bilmem.. Eşim tombili oldun sen diyor...
mrb ben de 20 haftalık gebeyim. ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım..5 kilo aldım şimdiye kadar normal midir acaba?ben de1bardaktan fazla süt içemiyorum ,yogurt ayran da tuketemiyorum.. ama bizlerin gunde en az 1200 mg kalsiyum alması gerekiomuş.1 bardak sütte sadece 120 mg var bir de elevit içiyorum onda da 120 mg falan var 240 mg oluo toplamı ama 1200 olması için 4 bardak süt, 1 kase yogurt ve ayran tuketmem gerekio. nasıl t üketilir ki bunların hepsi:)
bi sorum daha var, dün bebegim çok hareketliydi normalde 1-2 kez pıt pıt yapardı sadece dün çok güçlü hissettim hem de defalarca. bu normal mi yoksa bebegime kotu bişy mi oluyo.. sanırım çok evhamlıyım:)
günaydınn...
:)) benim şaftım kaydıı... ama bu son durak galiba. burdan yola devammm
günaydınnnn
dün bebişlerime idil babyden çok güzel hastane çıkışları aldım artık kıyafet alamayacağım bu kadar şimdilik yeter bu gün kızılaya gidip, lohusa pişaması bakacağım 28. haftada da hastane çantamızı hazırlamayı planlıyorum siz neler yapıyorsunuz?
gunaydın cnm bende allah nasıp ederse 3o baslıcam canta hazırlıgına o gunler cabucak gelsın bebegımı koklamak ıstıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?