2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 407739 kızlar bu nasıl belkı b haftasonu baslrız bısıler almaya acaba pembe almasammı dıyorum belkı 2. Bebıs erkek olur:))

evet cnm ben de belki 2. bebiş erkek olur diye pembelere bakmıyorum.ben de park yatak düşünüyorum. bunlar katlanıp kaldırılıyor. 2 bebeğede kullanılabiliyor yani..
yeşil, kırmızı falan bakıyorum. kırmızı da olur erkeğe herhalde di mi:)))

günaydın kızlar....
Ben de hala süt içemeyenlerdenim.
Kalsiym eksikliği de çıktı sonuçlarda yoğurt- ayran var ama onlar da yetmiyor demek ki...
Nasılyapacağım bilemedim ki
Hala kusuyorum zaten
aa
canım hala devam edıo demkkı ama gecıek az kaldı benmde oleydı hala devam edıyodu ama enazından ılk aylarda kusarken yasadgm acıyı yasamydm daha rahat kusuluyodu:))))

Eki Görüntüle 407739 kızlar bu nasıl belkı b haftasonu baslrız bısıler almaya acaba pembe almasammı dıyorum belkı 2. Bebıs erkek olur:))

bence yanında ekstra bişeyler koyma yerleri olunca çok kullanışlı oluyor, bende renge karar veremedim şimdi mavi alsam sonraki bebiş kız olursa nasıl olur bilmiyorum onun için unisex renklere bakıcam önce, hangisi çok hoşuma giderse ondan alırım diye düşünüyorum.

evet kırmızıda olur ama pembe ayrı bı seker duruo bıde bunların cıbınlıklı olanları var pembe almıyım dıyorum ama onun cazıbesıne kapılıp kesın pembe alıp cıkarım ben:)))

ben acıkcası yatak odama kurarım dıyodum ama yenı evımde yatak odamda hıc yer yok köe takımımın oldugu bı oda var mecbur oraya koyucam zaten o odayıda ılerde cocuk odası yaprız dıyoduk suan cocouk odası ıcın hıc yerım yok

bir arkadaşım fosforlu renklerden alma enerjisi yükselir uyuyamaz demişti ben ona da dikkat etmeyi düşünüyorum

aa
canım hala devam edıo demkkı ama gecıek az kaldı benmde oleydı hala devam edıyodu ama enazından ılk aylarda kusarken yasadgm acıyı yasamydm daha rahat kusuluyodu:))))

evet doğru söylüyorsun şimdi daha rahat kusuyorum.bir de sadece sabahları oluyor kalkınca.

evet kırmızıda olur ama pembe ayrı bı seker duruo bıde bunların cıbınlıklı olanları var pembe almıyım dıyorum ama onun cazıbesıne kapılıp kesın pembe alıp cıkarım ben:)))

kız= pembe
almaya gittiğin yerdeki renk ve modeller fikrini değiştirebilir gerçekten beyaz da çok güzel duruyor aslında ama gidince karar verirsin muhtemelen

EVTE KIZ DEYNCE HEP PEMBE TONLRYLA BUTUNLESIO:)))
bir arkadaşım fosforlu renklerden alma enerjisi yükselir uyuyamaz demişti ben ona da dikkat etmeyi düşünüyorum

EVET ZATEN PEK HAREKETLI OLUO BEBISLER BIDE ENERJILERINI ARTIRMAYALIM DAHA FAZLA

oturma odasına bir tane bundan almayı düşünüoruz eşimle koltuk üzerinde yatmasın rahatça yatsın diye hem kendi kendine sallanıyorda sizce nasıl kullanışlı olur mu? yada bunun yerine hamak gibi salıcaklardan mı alsam daha büyüyüncede kullansın diye:44:

bu beşik çok güzel rengi de çok tatlı bence pembe alabilirsin çünkü park yataklar mobilya gibi dayanıklı olmuyor ve 2. bebeği büyütmeye kalmayabilir zaten heliki 2-3 yaşlarda oyun alanı olarak da kullanacaksan kesin 2. bebeği büyütmez

Arkadaslar bende filizyavuzu merak edip ozel mesaj yazdim banacvp olarak cok fazla girmek istemedigini cok zamanini aldigini ve arada bakacagini okuyacgini yazmis.bende topige yazdim herkes merak ediyordu diye.kendisi ve bebegi iyiymis.

bi sıkıntı olmamdığına sevindim

kürkçü dükkanına geri mi döndük

güle güle kullan fırınını.
1 yılık mı evlisin. neden bozuldu ki hemencecik fırının? :)

ben de sabahtan beri ağlıyorum. canım sıkkın, yoruldum, bunaldım vs vs. herşey fazla geliyor artık

ben şimdilik böyle bir şey almayı düşünmüyorum çünkü kısa süre için kullanılabiliyor yanılmıyorsam, sonrası içinde evimde kaldırıp saklayabileceğim bir yer yok.

sanki bebiş çok rahatsız gibi duruyor..

bende gidip görmedim internetten buldum ama tam olarak yatıyor kemerleri var kendi kendine sallanıyor bide müzik çalıyormuş offf ne bilim karar veremedim e bebek te buldum bugün de gidip bakıcaz bakalım gözüm tutarsa alırım yoksa başka bişey bakarım

canım benim ablam yeğenim 5 yaşına gelene kadar kullandı sonrada ikinciye kaldırdı, kullanımdan kullanıma ve kaliteye göre değişiyor sanırım dayanıklılık süreleri.

kırmızı bebeğin gördüğü ilk renk oyüzden önemli ama aynı zamanda da bebeği asabileştirdiği söyleniyor

aa
benim de hala devam ediyor malesef

ben şimdilik böyle bir şey almayı düşünmüyorum çünkü kısa süre için kullanılabiliyor yanılmıyorsam, sonrası içinde evimde kaldırıp saklayabileceğim bir yer yok.
çok güzel insanın alası geliyor ama 4 aylıkken bile kullanamayız bunu yada dibinde beklemek lazım benim kızım atıyordu kendini bunlardan hem de sıkılıyordu binmek istemiyordu yani aslında biraz daha büyüyünce deneyip de alma imkanımız olsa daha iyi olur

bende gidince sorucam bir kaç ay içinse hiç gerek yok hamak salıncaklardan alırım kızıma 3 4 yaşına kadar sallanır.

canım benim ablam yeğenim 5 yaşına gelene kadar kullandı sonrada ikinciye kaldırdı, kullanımdan kullanıma ve kaliteye göre değişiyor sanırım dayanıklılık süreleri.

tabiki kesinlikle dayanıklı ilyi bir marka olursa kaldırılabilir ama beni pembenin cazibesi çok büyülüyor herşeyin pembesi daha güzel sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…