2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

lısteyı duzenlıyorumcnm zaten eklıycem sımdı gozun aydın buarada cok sevındım benımde 15 mayıstaa

iyiy akşamlar kızlar....,
size birşey soracağım:)
bebeğin hareketlerini hep aynı yerde mi hissediyorsunuz?
bir de ben en zon pazartesi hissetmiştim. o günden beri hissetmiyordum. bugün akşamdan beri hiç durmuyor maşallah kıpır kıpır...
sağ kasığımda ya da hafif üstünde kıpırdıyor. yani bikini bölgesinin hemen üstünde sağ tarafta:)doğru şeyi hissediyorum di mi???bebeğğimdir yani o di mi?

Bende hep aynı yerde hissediyorum hareketlerini ama benimki sol kasığımın 5 parmak üstünde ara ara oynuyor haftaya inşallah kıpır kıpır olur :)

bebektir bebek :)

lısteyı duzenlıyorumcnm zaten eklıycem sımdı gozun aydın buarada cok sevındım benımde 15 mayıstaa
Liste işini sen mi devraldın kuzu?

Ben hep aynı yerde hissetmiyorum
ama bebektir artık annesi nerdeyse yarım kilo oldular
hissedersin artık

Bende hep aynı yerde hissediyorum hareketlerini ama benimki sol kasığımın 5 parmak üstünde ara ara oynuyor haftaya inşallah kıpır kıpır olur :)
inşallah cnm

bebektir bebek :)

Liste işini sen mi devraldın kuzu?

Ben hep aynı yerde hissetmiyorum
ama bebektir artık annesi nerdeyse yarım kilo oldular
hissedersin artık

evet cnm hissediyorum. bugün çok kafaya takmıştım nerdeyse 1 hafta olacak hissetmiyorum diye.zaten daha 1 kere hissetmiştim..o zaman da kıpır kıpır saatlerce durmamıştı.sonra bir daha hissedemedim.akşam maşallah bir başladı durmadı hiç...duydu anneciğini bundan sonra sık sık kendini bana hissettirir inşallah

Kızlar ben toplamda 9 kilo almışııımmmmmm:26: daha 23. haftadayım
kızımda günlük tutmuştum ona baktım 26 haftalıkken 12 kilo almışım sanırım bu da öyle bişey olacak ahhhh ahhhh
kazan dibi yiyorum şu anda bunları yazarken
benim gibi dombili olan var mı acabaaaa????

Bi de benim kzımda göbeğimde hamilelik çizgisi belirmişti şimdi olmadı,sizde var mı?

ben de 4 kilo aldım şimdiden:)))
ben de gözümü kapatarak süt içmeye çalışıyorum. ilk defa içiyorum hamileliğimin başından beri.çok zorluyorum kendimi.çünkü hala kusuyorum ve bulantılarım devam ediyor.
ben de daha belirmedi ama az önce bir yazı okudum 20. haftadan itibaren siyaha yakın bir çizgi oluşur doğumdan sonra kaybolur diye. oluşur herhalde daha

yaa benim hiç bulantım olmadı kiiii:26:
homini gırtlaaakkk tumba yatak
allaha şükür rahat geçiriyorum ama işte kilolar da olmasa

Selam kızlar
Aldığımız herşeyi battaniyeler filan da dahil önce yıkayacak mıyız?

Tabiki yıkiycaz
şöyle temmuz ağustos gibi olur o işler
bebek deterjanıyla hepsini kısa programda yıkamak ve ütülemek gerekir
sonuçta nerde dikildi kimler elledi kimbilir

Bende oralarda hissediyorum, ilk başta tereddüt etmiştim değildir diye ama baktım sürekli oluyor kuzucuğun olduğu anlaşıldı...

Ama bende şey sormak istiyorum, bazı arkadaşlar baya yukarda felan hissediyorlarmış tekmeleri ben hiç yukarda hissetmedim sürekli aşağıda, bir problem yoktur dimi, hani diyorlar ya bebek aşağıda dinlenmek gerek felan muhabbeti, gerçi doktorum da bişey demedi ama herşey geliyor insanın aklına

doktor da ultrasonu hep oralarda gezdiriyor aslında ama evet benim de aklıma o gelmedi değil. bana da sanki aşağıda gibi geldi.

Bişey olmaz şu anda onların yeri gayet geniş
balık gibi yüzüyolar bazen aşşağıda olur bazen yukarıda
benim oğlum bazen öyle bi vuruyoki,mesaneme mesaneme birden çişim geliyor kendim
wc ye zor atıyorum

doktor da ultrasonu hep oralarda gezdiriyor aslında ama evet benim de aklıma o gelmedi değil. bana da sanki aşağıda gibi geldi.

Bende bir sonraki randevumda sorucam, birşey yoktur zaten normaldir kesin birşey söylemediğine göre, ama aklımda kalmasın

Maşallah, yiğit bir erkek olacak demek ki

Beni de gece kaldırıyor kesin, önceden hiç kalkmazdım, bende zor atıyorum kendimi wc ye

msj tekrarı........

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar.sayfa yenilenmiş galiba uzun süredir girmiyordum.Benim kızım Zeynep Naz'ım 21. haftasında...perşembe günü ayrıntılı ultrasona giricez inşaalah.Kızlar genelde sağ tarafta hareketi seviyor galiba.Benim kızım da hep sağ kasığıma tekme atıyor.sol tarafa geçtiğinde hareket ederken göbek çevresi acıyor resmen.ben de böyle oluyor arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…