kızlar kokulu akıntım geçmişti yeniden basladı.Bugun doktorum cagırdı tekrar gittim antibiyotik ve daha etkili bir fitil verdi.Eger yine geçmezse kültür verecekmişim.Umarım önemli bişi degildir..
bende kasıklarımda hıssedıyorum bazen yerı degısıoo gobege yakın hıssedılıoo zıllı annesı gıbı olcak kıprkıpırBende oralarda hissediyorum, ilk başta tereddüt etmiştim değildir diye ama baktım sürekli oluyor kuzucuğun olduğu anlaşıldı...
Ama bende şey sormak istiyorum, bazı arkadaşlar baya yukarda felan hissediyorlarmış tekmeleri ben hiç yukarda hissetmedim sürekli aşağıda, bir problem yoktur dimi, hani diyorlar ya bebek aşağıda dinlenmek gerek felan muhabbeti, gerçi doktorum da bişey demedi ama herşey geliyor insanın aklına
ewt canımmListe işini sen mi devraldın kuzu?
Ben hep aynı yerde hissetmiyorum
ama bebektir artık annesi nerdeyse yarım kilo oldular
hissedersin artık
hyr bende olmadı henus...kg gelınce bıraz fazla cnm dıkkat et dr dıyet falan verdımıKızlar ben toplamda 9 kilo almışııımmmmmm:26: daha 23. haftadayım
kızımda günlük tutmuştum ona baktım 26 haftalıkken 12 kilo almışım sanırım bu da öyle bişey olacak ahhhh ahhhh
kazan dibi yiyorum şu anda bunları yazarken
benim gibi dombili olan var mı acabaaaa????
Bi de benim kzımda göbeğimde hamilelik çizgisi belirmişti şimdi olmadı,sizde var mı?
Selam kızlar
Aldığımız herşeyi battaniyeler filan da dahil önce yıkayacak mıyız?
inşallah caım. benimkiler ikiz olduğundan erken doğum riskimiz yüksek o yüzden 28 de hazırlayıp beklemeye başlayacağım. 30. haftada doğum iznine ayrılıyorum yaşasın 7 hafta kadı :))
bende oyuzden kırmızı aldım cnm 2 dusundummEki Görüntüle 407739 kızlar bu nasıl belkı b haftasonu baslrız bısıler almaya acaba pembe almasammı dıyorum belkı 2. Bebıs erkek olur:))
benımkı asabı olcak ozaman park yatagımız kırmızı :))kırmızı bebeğin gördüğü ilk renk oyüzden önemli ama aynı zamanda da bebeği asabileştirdiği söyleniyor
benim de hala devam ediyor malesef
gecmıs olsun cnmm
çok güzel insanın alası geliyor ama 4 aylıkken bile kullanamayız bunu yada dibinde beklemek lazım benim kızım atıyordu kendini bunlardan hem de sıkılıyordu binmek istemiyordu yani aslında biraz daha büyüyünce deneyip de alma imkanımız olsa daha iyi olur
:)))) ay ayytartlma boşver hehee:))
Yeni takım kaptanımız sensin demek :))) şimdidne kolay gelsin.
tebriklercanım Alalh bir ömür daim etsinbirlikteliğinizi.
Güle güle kullan fırınını.
ben polar bı battanıye aldım annemlerde almıss .. ev kalorıferlı cok fazla almayı dusunmuyorum bıde uyku setının yorganı olcak örgu battanıyelerı saymıom delı gıbı örüyolar :)) annemlerr ..kızlar bebekler için kalın peluş battaniyeler varya hani onlar gereklimi, nerede nasıl kullanılıyor pek bilgim yok bileniniz var mı?
gusel cnm fıyatıda ıı yatagı dahılmı ?sizce bu park yatak nasıl nette 215 TL ye buldum mağazada 299 TL idi
bunun bi de pembesini almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 407855
ıı gunlerde gıyınn annesıı :))Slm kizlar nasilsiniz?.ogluma ciciler aldik bugun hirka suveeter minicik kot pantolon cok tatlilar:)hast.cikisi baktim aziz bebeden tam karar veremedim idilbabyde bakip alicm artik.mevlut takimi begenemedim onuda idilbabyden bakicam.kanguru alicam onuda netten siparis vericem.geriye uyku setimiz kaliyor bitmis oluyor hazirliklar.
aman boşver banada aynısını dedi risk olmadıktan sonra ben normal istiyorum dedim bu arada ben çağsuda normal doğum yapan hiç görmedim o yüzden tıp yada kadın doğum en iyisi özellikle kadın doğum ben öyle düşünüyorum bi terslik olmazsa sen kafana takma yani inş. o güzel doğum anını Allahım bizdede yaşatırkzılar sabah doktora giittim moralim çok bozuldu
doktor daha 6 aylık değiliz( arzu dede )
2 kere kimyasl gebeliğim olduğu için sezeryan dedi daha çok erken değil mi yaa
değerli bir gebelikmiş
herkesin gebeliği değerli :)
kan sulandırı kullanıyorum ama o doğum şekline etki etmiyor
ne bileyim çatı görmeden bebği görmeden erken geldi bana ,
hep yan yat sırt üstü yasak artık dedi
3 satte bir bebk harekeit kontrolu dedi 6. aydan snra bunalr önemliymiş
2 lt su çokkkkk önemli dedi
suyu azalamsın bebişin diye
bilginizee
Kızlar ben toplamda 9 kilo almışııımmmmmm:26: daha 23. haftadayım
kızımda günlük tutmuştum ona baktım 26 haftalıkken 12 kilo almışım sanırım bu da öyle bişey olacak ahhhh ahhhh
kazan dibi yiyorum şu anda bunları yazarken
benim gibi dombili olan var mı acabaaaa????
Bi de benim kzımda göbeğimde hamilelik çizgisi belirmişti şimdi olmadı,sizde var mı?
ben de 4 kilo aldım şimdiden:)))
ben de gözümü kapatarak süt içmeye çalışıyorum. ilk defa içiyorum hamileliğimin başından beri.çok zorluyorum kendimi.çünkü hala kusuyorum ve bulantılarım devam ediyor.
ben de daha belirmedi ama az önce bir yazı okudum 20. haftadan itibaren siyaha yakın bir çizgi oluşur doğumdan sonra kaybolur diye. oluşur herhalde daha
Hayırlı akşamlar bayanlar.. Bugünden beri karnımda bir gaz varki öldürdü beni resmen karnım davul gibi oldu
Bu arada kızlar bebek mevlüdünde, mevlüt şekeri olarak kendim küçük hırklar örüp içlerini süslüycem sizce şu nasıl kısa kollu yelek örecem :) Beyaz ve pembe örecem ayrı ayrı güzel olur diye düşünüyorum sizce nasıl?
Örgü bebek şekerleri - Türkiyenin en büyük örgü satış ve ilan sitesi. | Türkiyenin en büyük örgü satış ve ilan sitesi.
kızlar kokulu akıntım geçmişti yeniden basladı.Bugun doktorum cagırdı tekrar gittim antibiyotik ve daha etkili bir fitil verdi.Eger yine geçmezse kültür verecekmişim.Umarım önemli bişi degildir..
Bende oralarda hissediyorum, ilk başta tereddüt etmiştim değildir diye ama baktım sürekli oluyor kuzucuğun olduğu anlaşıldı...
Ama bende şey sormak istiyorum, bazı arkadaşlar baya yukarda felan hissediyorlarmış tekmeleri ben hiç yukarda hissetmedim sürekli aşağıda, bir problem yoktur dimi, hani diyorlar ya bebek aşağıda dinlenmek gerek felan muhabbeti, gerçi doktorum da bişey demedi ama herşey geliyor insanın aklına
Hayırlı akşamlar bayanlar.. Bugünden beri karnımda bir gaz varki öldürdü beni resmen karnım davul gibi oldu
Bu arada kızlar bebek mevlüdünde, mevlüt şekeri olarak kendim küçük hırklar örüp içlerini süslüycem sizce şu nasıl kısa kollu yelek örecem :) Beyaz ve pembe örecem ayrı ayrı güzel olur diye düşünüyorum sizce nasıl?
Örgü bebek şekerleri - Türkiyenin en büyük örgü satış ve ilan sitesi. | Türkiyenin en büyük örgü satış ve ilan sitesi.
kizlar gunaydin dun lohusa pijama takimimi da aldim gecelikte gerekiyor dediler bi de gecelik aldim. ne cok alinacak sey var ya
benimde doktor baya aşşağılara bakıyor ultrasonda hatta bazen pantolonumu biraz aşağıya çektiriyor ama aşağıda fln diye bişey demedi bende mi sorsam acaba..doktor da ultrasonu hep oralarda gezdiriyor aslında ama evet benim de aklıma o gelmedi değil. bana da sanki aşağıda gibi geldi.
güle güle giyin ben daha almadım gecelik pijama fln bi kaç baktım ama modellerini beğenemedim. sen kaça aldın resim varsa eklermisin bize de fikir olur :)kizlar gunaydin dun lohusa pijama takimimi da aldim gecelikte gerekiyor dediler bi de gecelik aldim. ne cok alinacak sey var ya
hayırlı olsun. Bende de bi takım pijama var buarada bez işini naptınız. Ben dün kipaya gittim 15 tl indirimden yararlanıp prima premiumcare aldım ellisi 28 tlydi. Bana 13e geldi.
aman boşver banada aynısını dedi risk olmadıktan sonra ben normal istiyorum dedim bu arada ben çağsuda normal doğum yapan hiç görmedim o yüzden tıp yada kadın doğum en iyisi özellikle kadın doğum ben öyle düşünüyorum bi terslik olmazsa sen kafana takma yani inş. o güzel doğum anını Allahım bizdede yaşatır
benimde doktor baya aşşağılara bakıyor ultrasonda hatta bazen pantolonumu biraz aşağıya çektiriyor ama aşağıda fln diye bişey demedi bende mi sorsam acaba..
güle güle giyin ben daha almadım gecelik pijama fln bi kaç baktım ama modellerini beğenemedim. sen kaça aldın resim varsa eklermisin bize de fikir olur :)
tabi olur çok şık bence uğraşabilirsen neden olmasın ben de böyle bir bebk şekeri alacaktım
kızlar aldığınız cicileri http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ler-aldik-hadi-paylasalim-2.html#post24443040 buaraya da eklyin :)
Mutlu pazarlar anneler :)
Dün doktora gittim,benim de kızım olcakmıış
Mutlu pazarlar anneler :)
Dün doktora gittim,benim de kızım olcakmıış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?