2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar kokulu akıntım geçmişti yeniden basladı.Bugun doktorum cagırdı tekrar gittim antibiyotik ve daha etkili bir fitil verdi.Eger yine geçmezse kültür verecekmişim.Umarım önemli bişi degildir..

kızlar kokulu akıntım geçmişti yeniden basladı.Bugun doktorum cagırdı tekrar gittim antibiyotik ve daha etkili bir fitil verdi.Eger yine geçmezse kültür verecekmişim.Umarım önemli bişi degildir..

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin gata ya mı gidiyorsun?

bende kasıklarımda hıssedıyorum bazen yerı degısıoo gobege yakın hıssedılıoo zıllı annesı gıbı olcak kıprkıpır
Liste işini sen mi devraldın kuzu?

Ben hep aynı yerde hissetmiyorum
ama bebektir artık annesi nerdeyse yarım kilo oldular
hissedersin artık
ewt canımm
hyr bende olmadı henus...kg gelınce bıraz fazla cnm dıkkat et dr dıyet falan verdımı
Selam kızlar
Aldığımız herşeyi battaniyeler filan da dahil önce yıkayacak mıyız?

ewt cnm ben 8 aydan sonra yıkamayı dusunuyorum

inşallah caım. benimkiler ikiz olduğundan erken doğum riskimiz yüksek o yüzden 28 de hazırlayıp beklemeye başlayacağım. 30. haftada doğum iznine ayrılıyorum yaşasın 7 hafta kadı :))

hakkında hayırlısı olsun cnm ..

Eki Görüntüle 407739 kızlar bu nasıl belkı b haftasonu baslrız bısıler almaya acaba pembe almasammı dıyorum belkı 2. Bebıs erkek olur:))
bende oyuzden kırmızı aldım cnm 2 dusundumm
benımkı asabı olcak ozaman park yatagımız kırmızı :))

:)))) ay ayytartlma boşver hehee:))

Yeni takım kaptanımız sensin demek :))) şimdidne kolay gelsin.
tebriklercanım Alalh bir ömür daim etsinbirlikteliğinizi.
Güle güle kullan fırınını.

saol cnm

kızlar bebekler için kalın peluş battaniyeler varya hani onlar gereklimi, nerede nasıl kullanılıyor pek bilgim yok bileniniz var mı?
ben polar bı battanıye aldım annemlerde almıss .. ev kalorıferlı cok fazla almayı dusunmuyorum bıde uyku setının yorganı olcak örgu battanıyelerı saymıom delı gıbı örüyolar :)) annemlerr ..
sizce bu park yatak nasıl nette 215 TL ye buldum mağazada 299 TL idi
bunun bi de pembesini almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 407855
gusel cnm fıyatıda ıı yatagı dahılmı ?

ıı gunlerde gıyınn annesıı :))

aman boşver banada aynısını dedi risk olmadıktan sonra ben normal istiyorum dedim bu arada ben çağsuda normal doğum yapan hiç görmedim o yüzden tıp yada kadın doğum en iyisi özellikle kadın doğum ben öyle düşünüyorum bi terslik olmazsa sen kafana takma yani inş. o güzel doğum anını Allahım bizdede yaşatır

:86::86:
koptum gece gece ya..
ahh ahh kazan dibi yiyorum olayına :))))

göbek çizgisi bende iki haftadır var nerdeyse

ben de sütün içine accık kahve koyoarak içebiliyorum.

bence vaktin varsa kendin yapman çok güzel.:)

çok geçmiş olsun

kizlar gunaydin dun lohusa pijama takimimi da aldim gecelikte gerekiyor dediler bi de gecelik aldim. ne cok alinacak sey var ya

kimininki 9 ay aşağıda olurmuş. Çok sorun değilmiş.ama tabi genede doktora sorup içinizi rahatlatmakta fayda var

bence çok güzel ve çok mantıklı. Ama küçük küçük uğraştırmazmı ya.

kizlar gunaydin dun lohusa pijama takimimi da aldim gecelikte gerekiyor dediler bi de gecelik aldim. ne cok alinacak sey var ya

hayırlı olsun. Bende de bi takım pijama var buarada bez işini naptınız. Ben dün kipaya gittim 15 tl indirimden yararlanıp prima premiumcare aldım ellisi 28 tlydi. Bana 13e geldi.

doktor da ultrasonu hep oralarda gezdiriyor aslında ama evet benim de aklıma o gelmedi değil. bana da sanki aşağıda gibi geldi.
benimde doktor baya aşşağılara bakıyor ultrasonda hatta bazen pantolonumu biraz aşağıya çektiriyor ama aşağıda fln diye bişey demedi bende mi sorsam acaba..

güle güle giyin ben daha almadım gecelik pijama fln bi kaç baktım ama modellerini beğenemedim. sen kaça aldın resim varsa eklermisin bize de fikir olur :)

hayırlı olsun. Bende de bi takım pijama var buarada bez işini naptınız. Ben dün kipaya gittim 15 tl indirimden yararlanıp prima premiumcare aldım ellisi 28 tlydi. Bana 13e geldi.

ooo sen bez bile almışsın fırsatları değerlendirmek lazım valla ben eşime diyorum yavaş yavaş alalım sonra birden alınca yük olmasın diye ama nerdeee elinden gelse bebek doğduktan sonra alacak bazı şeyleri

doktorlar öyle deyince cesaret kalmıyor ki acaba iğneyi bırakınca sorun mu olur diye düşünmeden edemiyorum 35. haftada iğneyi bırakacağım
bird e tıppa gideyim bari bülent beyle konuşayaım
ama ben de kadın doğum düşünmeye başladım orada ebeler doğurtuyormuş,
tabi sorun olursa ben de sezeryan olurum illa normal demiyorum ama cesaret vermeleri gerekir doktorların

Son düzenleme:

tabi olur çok şık bence uğraşabilirsen neden olmasın ben de böyle bir bebk şekeri alacaktım

kızlar aldığınız cicileri http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ler-aldik-hadi-paylasalim-2.html#post24443040 buaraya da eklyin :)

pijama takımını ikili aldım üzerinede ayrıca sabahlık aldım haluk bayram diye bir marka hepsini 50 tl ye aldım kırmızısını aldım

Son düzenleme:
Mutlu pazarlar anneler :)

Dün doktora gittim,benim de kızım olcakmıış

Teşekkür ederim canım bakalım ok acamiyim bir arkadaş var o öğretecek ben örecem inşaallah bana yaparım gibim geliyor böyle şeylere çok para vermek istemiyorum onun yerine kuzuma çok güzel cicişler alırım ben :)

Baktım o sayfaya bende eklicem ama şimdi misafir felan var resimlerini çkeip koyamam yarın koyarım inşaallah. Peluska sen nerde oturuyosun?

Mutlu pazarlar anneler :)

Dün doktora gittim,benim de kızım olcakmıış

Hayırlı olsun şekerim. kızıma arkadaş geliyor ne güzell :) Benim yüksek bir ihitmalle kızım olacakmış bacakları yüzü hep kapalı doktor çok edepli diyo :) Bende rüyamda hep erkek görüyorum. Pembe bişeyler aldım fişlerini saklıyorum aldığım yere bi sıkıntı olursa değieşcem dedim tamam dediler hayırlısıyla doğsunlarda :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…