2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaar yaaa +9 kilo diyorum
Dombili oldum diyoruuuummmmmm,ayaklar diyorum 38,5 oldu diyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
yokmu sesimi duyan bendeeeeeeee diye bağıran bi arkidiş yaaaa

ahhhh canım kelin ilacı olsa başına sürer ben artık tartıya cıkmıyorum bile

canım.. ben de bilgilerimi vereyim..listede yokum zaten..felicific/sat:4 aralık/doğum:9 eylül/ yaş: 26 /boy:168 /kilo 67 le başladım şuan 74 üm .. hangisi yazılıyor bilmiyorum. / balıkesir / 1 /kız /isim tam belli değil henüz.

Aynen canım bizim suçumuz değil ama yaa
su içsek yarıyor yaa,allah allaahhhhh
ben de hergün dondurmam mutlaka var
hamur işi,ekmek hiç kısıtlamıyorum aslında ben hamilelikten önce nasıl yiyosam şimdi de öyle yiyorum bi tek
süt içmeyi artırdım ondan mı acaba?Hepsi bi yana ben kesin süt içtiğim için kilo alıyorum

Hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn,niye geç geldiiinnnnn
Benim dr da takmıyor,bişey demiyor yani sadece kayıt yazıyor o kadar
daha bi uyarı da bulunmadı
ama benim bu hamileliği 12 kiloyla bitiremeyeceğim kesinleşti

Ben arada çıkıyorum işte
sonuç bu kuruntu,sıkıntı
tartı bozuk tartı kesssiiiinnnnnnnnn
10 kilo fazl tartıyor

Bi de burda geçenlerde hiç kilo almadım şimdiye kadar diyen biri vardı kimdi o çabuk çıksın bakalım

Hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn,niye geç geldiiinnnnn
Benim dr da takmıyor,bişey demiyor yani sadece kayıt yazıyor o kadar
daha bi uyarı da bulunmadı
ama benim bu hamileliği 12 kiloyla bitiremeyeceğim kesinleşti

benimki de kesin....zaten karnım da tam kız karnı.. yayıldı gitti..sanki bebek belimin arkasına doğru kaçıp gidecek.. yanlar da o kadar kalınlaştı yani..bayan vücudu olmaktan çıktım.. odun misali..kütük gibi oldum ya...
ama çok şükür prensesim sağlıklı...olsun artık....

Merhaba,
1 aydır gelmiyordum. Anneme gittim 1 hafta onda kaldım.
Okulda sınav dönemi başladı kağıt oku kağıt hazırla bunlar vardı.
Biraz da internetten uzaklaşıp kafa dinlemek istedim açıkçası
Ama sizi özledim geri geldim.

B bakayım dedim herkes nasıl :)
Biz iyiyiz kızımla . 530 gr ve 28cm olmuş doktor öyle söyledi.
Öpüyorummm

Son düzenleme:
selam kızlarr
şukşuk beni de ekler misin sat 13 aralık-erkek-izmir-ilk çocuk-boy167-kilo 55le başladım 60:)isim bulamadık daha

selam kızlarr
şukşuk beni de ekler misin sat 13 aralık-erkek-izmir-ilk çocuk-boy167-kilo 55le başladım 60:)isim bulamadık daha

AH AHHH yalnız değilmişim demekki yapılı olduğum için 12 kiloya kadar ancak alabilirin dedi ben 8 kilo aldım bile haftaya şeker yüklemesi olacak kesin kıs diyecek ( öf ya o kıssın banane hamurişne hayır diyemiyorum bende uf ya bi arkadaş odun gibi oldum dedi ya ben tomruk olacam bu gidişle boyumda uzun ki tam bi izbandot oldum

Hoş geldinn özlettin kendini beişinin ve senin iyi olmana sevindim arada uzak durmak iyi oluyo internetten bende pek sık girmiyorum artık.. Oh maşallah kızına

Ben çok merak ediyorum kaç kilo oldu kuzum yoksa yediklerim bir banamı yarıyor çok merak ediyorum :)

kızlar tam rahatladım mide sorunlarım geçti derken son üç gündür midemde aşırı bir yanma ve gaz çıkaramama sorunum oluştu dün çok kötüydümdün yaprak dolması yemiştim birde eşkili marul salatası gece 11 gibi fenalaştum çok fena kustum ama sonunda yarım 1 yemek kaşığı kadar kan kustum çok korktum.. bugünde midem çok feci yanıyor ne yapsam bilemiyorum böyle bir durumu olan başkaları var mı aranızda.. bu ararada 22 haftaya gircem yarın
bende tam 10 kilo alanlardanım şimdiye kadar

Ben 5,5 kilo aldım. Kocam çok kilo alıyosun dikkat et dedi bana. Hiç fazlam yok sadece göbeğim çıktı ama erkeklere kendimizi beğendiremiyoruz malesef

geçen gece bana da oldu.. uykudan öyle bir uyandım ki.. dayanamayıp ağıyodum resmen.. acayip bişey yaa

Geçmiş olsun.
Yediklerin midene yaramamış demekki.
Bence çok ciddi bir sorun yok. İnsan kusarken yemek borusu yara oluyor sonra da kan çıkabiliyormuş diye biliyorum. Ama sürekli devam ederse doktora danışman gerekir.

evet bebeklerimiz iyi olsun da ne yapalım artık
doğumdan sonra 1 ay pilates+ diyet
hepsi gider inşallah

Merak ettik seni
ben de ABD ye gittin sandım
heralde gitti orda da fırsat bulamadı yazmaya diye düşündüm...
kızına da sana da maşallahhhh

selam kızlarr
Sen de hoşgeldiiiinnnn

Canım benim bulantım falan olmamıştı hiç
aslında bu zmaan pek de bulantı kalmaz artık
belki mideni falan üşütmüşsündür
yoksa sarmayla,marulla falan olacak şey değil bu
mide yanmasına karşı benim dr gaviscon şurup önerdi henüz hiç kullanmadım ama
sen de bi sor istersen..

Kramp girmesin diye ben her gün magnezyum alıyorum. 2 defa unuttum iki gece de çok şiddetli kramp girdi. 3 gün topalladım.
En son kramp girdiğinde eşimi uyandırdım baacağıma kramp girdi masaj yap dedim. Uyku halinde göbeğimi mıncıklamaya başladı. Napıyosun bacağım acıyo dedim kalçamı mıncıklamaya başladı. Tamam dedim uyu, senden hayır yok.
Sabah anlattım olanları. O zaman bacağını bana getirseydin diyo. Ben o kramplı bacağı kıpırdatamıyorum alıp eline getirecekmişim.
:)

Merak ettik seni
ben de ABD ye gittin sandım
heralde gitti orda da fırsat bulamadı yazmaya diye düşündüm...
kızına da sana da maşallahhhh

Beni merak edip mesaj gönderen arkadaşlar teşekkür ederim.
ABD'ye 15 haziran gibi gidicez bir problem çıkmazsa.
Ama ben biraz korkuyorum. İlk bebek, hiç tanımadığımız bir yer, karı koca yalnızız kimsemiz yok orada. Napıcaz bilmiyorum.

ayy çok şapşal oluyo bu erkekler yaa
benimki hiç uyanmaz uyansa da aynen seninki gibi yapar şaşkaloz

Ben de msj yollamıştımsana merak ettiydik hepimiz burda
valla iyi cesaret seninki,hani yanınızda bi büyük anne abla falan olsa bi derece
bilemediğiniz bir yer ve ilk doğum olayı,benim bi arkadaşıım da abd de yaptı doğumunu
ama kız kardeşinin evindeydi,eşi ve annesi de onlarla beraberdi,doğum yaptı 1 ay daha kaldı ve geldi
yine de aklına kötü bişey getirme ne güzel macera olacak
ilerde anlatırsın kızına

Aslında çok güzel bir macera olacak. Çok cesurmuşuz diyeceğiz büyük ihtimalle. :)

amaaaaan bütün bi hafta tatil diye pazarı bekliyorum, pazar günü de temizlik çamaşır derken akşam oluveriyor alıyor bi pazartesi stresi. az kaldı bebişim gelse de evde olsam bi

amaaaaan bütün bi hafta tatil diye pazarı bekliyorum, pazar günü de temizlik çamaşır derken akşam oluveriyor alıyor bi pazartesi stresi. az kaldı bebişim gelse de evde olsam bi

Aynen tatlım
balkonları yıkadıım,çamaşır astım,hatta ve hatta balkondan camları sildim 1 odanın
kızıma çorbasını yaptım,yerleri sildim ama uyduruktan
banyoyu ovdum,ben de yıkandım çıktııımmmm
ama benim yarın da off günüm hohoytttt

Kızlaaar yaaa +9 kilo diyorum
dombili oldum diyoruuuummmmmm,ayaklar diyorum 38,5 oldu diyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
yokmu sesimi duyan bendeeeeeeee diye bağıran bi arkidiş yaaaa

olmazmııı artı 7 kg. 69 kg oldum kalça göğüs göbek halinde yürüyorum vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…