2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu bebeğin hareketlerini karnın neresinde hissediyorsunuz siz.benimki bazen göbek deliğime yakın oluyor bazende ta kasığıma iniyor.ama burda göbeğin altında olunca sakıncalı olduğunu yazanlar olmuş.anlamadım ben bu işi.

gobek delıgının cevresınde bazen bazende bıraz altındaa sonucta buyuyolar cnm elı orda oynuosa ayagı baska yerde .. gezıolar ıcımızde yer cok ya sımdılıkk :)) sureklı asagıda duran bebekler ıcın tehlıkelı zaten ole bısey oldugunda dr uyarıo cnmm sen kafana takma bole seyler

bebegıne yurutec almak ısteyen annelerınn dıkkatınee... ben sahsen almak ıstemıyorumm kızlar..

Anne babalar, bazen bebeğin yürümesini kolaylaştıracağına inanarak, bazen de onun hoşça vakit geçirip eğlenmesi için yürüteç alıyorlar. Evet, gerçekten de bebekler yürüteçte hoş zaman geçirebilirler, fakat doktorunuza danıştığında bunu onaylamadığını göreceksiniz. Yürütecin, sanılanın aksine, yürümeyi kolaylaştırıcı değil engelleyici etkisi vardır. Çünkü, kolayca hareket kabiliyeti kazanan bebek, kendisi çaba harcamaya gerek duymayacak, yürüme denemelerinden vazgeçebilecektir. Üstelik yürüteçte; yürüme için özellikle önemli olan kalça ve üst bacak kasları değil, alt bacak kasları çalışmaktadır. Ayrıca, bebeğin takılıp düşme, önceden ulaşamadığı tehlikelere ulaşma riski vardır. Bebeğin emeklemesi, yerde yuvarlanması onun gelişimi açısından daha yararlıdır, hazır olduğunda nasılsa yürüyecektir

canım okadarda aşağıda değil sanki. Ben bikini bölgemde hissediyorum haseketlerini. Günde 3 saat yol gidip gelmeme rağmen sakın gitmiceksin sürekli yatcaksın demedi. Dikkat et biraz daha. Bi tanadığım vardı bu haftalarda çocuk doğum pozisyonu almış kanala girmişti erken doğum riski var yatcaksın vs. Diye çok korkuttular. Kız 8 ay çalıştı. Şimdide birkaç günü kaldı doğumuna. Merak etme ama tedbiri elden bırakma.

kesinlikle aynı düşünüyoruz.bende yürütece karşıyım.almayacağımda zaten.emeklesin debelensin hazıra alışmadan kendi çabalarıyla yürüsün.

banada bugün sol tarafına yat artık die tekrar hatırlattı ,ama ben senin gibi kendimi hep sırt üstü buluyorum geceleri.........

canım sen memnunsan bi sorun yok ,zaten çok kilolu değilmişsin hamilelikten önceee,,benim gibi 62 kiloyla hamile kalmamışsınnnn boşver sen bebişi besle annesiii

canım benim annemler buca da şirinyerdeler seninkilerrrrr?????????

bizde aynı sizin gibi temkinliyizzzz

canım benimkide kafasına göre takılıyoo yeri bol sanırım hanfendinin gezip duruyooo,,,boşver her yazılana takılmamaya çalışşş
bazen altta ,bazen yanda ,bazen öbek deliğimdee benimkideeee

selam kızlar..

kesinlikle katılıyorum.. hatta yürüteçlerin bazı ülkelerde yasak olduğunu duymuştum

kesinlikle aynı düşünüyoruz.bende yürütece karşıyım.almayacağımda zaten.emeklesin debelensin hazıra alışmadan kendi çabalarıyla yürüsün.

playskool un ılk arabam ıyı fıkır bence...hem bebişleri o eglenceden mahrum etmeyız hem de ılk arabamda sadece ellerı destek aldığı için yurumesını hızlandırır dıye dusunuyorum sızce.....

ay o gunler gelecek mıı. duunmesı bıle heyecanlııı....evdekı suslerde toplanacak tabıı :)

ben evde pek birşey toplamayı düşünmüyorum.zaten salonum kapalı oturma odasında oturuyoruz.oradada herşey yeride kalsınki alışarak büyüsün.tabi bu benim düşüncem.benim kızışım doğup büyümeye başladığında benim gibi mi düşünür yoksa herşeyi birbirinemi katar onu allah bilir.

kızlar ben hamılelıgım planlı oldugu ıııcın 5 haftada ogrendımm bz ogunden sonra ılıskıye hıc gırmedık dr yasak koymadı ama psıkolojık sanırım ıkımızde bunu ıstemedıkk.. cevremdekı arkadaslarımm hala oldugunu soluoo nebılım ya ben annelıktenmı korunma gudusuyle ıstemıyoruzz .. sızdede bole bıı sorun varmı
bizde aynı sizin gibi temkinliyizzzz

bende bır tek bız bu durumdayız sanıyordum

tup bebek yontemı ıle hamıle kaldım.oncekı üç ay sperm çıkacak mı stresı bızı bıtırdıgı ıcın bırlıkte olmamıstık..tedavı asamasında zaten akla bıle gelmıyor..tuttugunu ogrenınce 3 ay yasaktı, 3 ay bıtınce kanamam basladı, sımdı cok sukur bır sorun yok ama bız doktorumuza yasagımız bıttı mı dıye bıle sormadık...çunku o psıkolojıde degılız.tehlıke olmasa bıle korkuyo ınsan ve sankı utanıyo(kızımızdan). doguma kadar boyle gıdecek bellı oldu.eşimde aynı sekılde hıssetıgı ıcın sorun olmaz dıye dusunuyorum ama ...bıraz kafam karısık acıkcası.sonrasında da kızımız odamızda olacak :26: dusununca bıle olmaz gıbı gelıyor...anne olunca eş olmayı unutmak ıstemem acıkcası...neyse dogduktan sonrasını oyle dusunuruz.saglıkla bı kucaklayalım bebısımızıde...zor bulduk bız onu....annesının prensesı ooooo....

ama 2. 3 ay bence bıraz tehlıkelı ya sızceee.....beni bazen eşim tutuyor :26:

canım cinsellik sağlık olduktan sonra herzaman olur ama bebiş herzaman olmuyor.özellikle senin gibi benim gibi tedavi ile bebişlerini bulanların bu işe temkinli yaklaşması normal.çünkü bebiş olması için neler yaşadığımızı neler çektiğimizi biz biliyoruz.allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsinde diğer şeyler allahın izni ile olur.

halinden memnunsan canımm boşver dr u:)))))) çok bilmişler onlarda hehee

bencede hıc kafana takma.çok zayıf hamıle kalmıssın cunku.25 kılo alsan bıle senın ıcın farketmez .ben ıkı kılo aldım daha mesala.buraya kadar normal ama 67 ıle basladım sımdı 69 um sen ne kadar alan benı gecemezın yanııı.. o yuzden rahat ol...bebısı beslemeye devam....bızım kılolar onemlı degıl az ya da cok onemlı olan bebıler gelıssın ....

aynı şey bizde de var geç gelen bebek olduğu için yalvarsamda eşim kıyamaz yanaşmaz bana kzımdan utanırım diyor
hiç beraber ollamadık korkudan

canım ben oradan yenilerdee birsürü şey aldım oğlişimee tulumlar falan vardı.
Mö lü (inekli:)) alt vardı ikili, lacivert ve krem tonlarında çok şirindii birde patik vardı inekliDD

ya ne biliim ben şöyle uzun kollu komple çıtçıtlı ayaklı tulum bulamadım istediğim gibi

kendılerıne zarar vermesınlerde varsınlar dagıtsınlar..bebek dagıtmaalar bıleee,,topuklu ayakkabılarımız, elbıelerımız cok ortalıga cıkacak bır kac yıl sonraaaa...

eee su boceklerının annelerı olmak kolaymı...

Selamlar hatunlar.. Geceleri ben çok önüyorum bi sğa bi sola bi sırt üstü bazen hamle olduğumu unutuyorum paat diye dönüyorum sonra kızımdan özür diliyorum :) Ama çok kalkıyorum geceleri ve acaip rüyalar görüyorum bugün diyelim alışveriş yapacam ya rüyamda alışveriş yapıyorum ay yiyo beni rüyalar resmen...

Şeker yüklemesi için doktora gittiğimde sorayım bakalım ne tarafa yatmalıyım bi arkadaş sola yat bacaklarının arasına yastık koy dedi yapamadım :)

Bu arada kızlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu?

Lovely_Baby_Classics.rar\Lovely Baby Classics - RAR arşiv, paketsiz boyut 42.409.914 bayt

KIZLAR BU LINKI GOOGLE YAZIP INDIREBILIRSINIZ.ANNE KARNINDAKI BEBEGE DINLETILECEK MUZIKLER...

BIZ KIZIMLA COK SEVDIK SIZEDE TAVSIYE EDERIZ.. KIZIMI NASIL ETKILIYOR BILEMIYORUM TABI AMA UZMANLAR FAYDALI OLDUĞUNU SOYLUYOLAR.SONUCTA BENI RAHATLATIYOR MINIGIMDE ETKILENIYORDUR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…