Selamlar hatunlar.. Geceleri ben çok önüyorum bi sğa bi sola bi sırt üstü bazen hamle olduğumu unutuyorum paat diye dönüyorum sonra kızımdan özür diliyorum :) Ama çok kalkıyorum geceleri ve acaip rüyalar görüyorum bugün diyelim alışveriş yapacam ya rüyamda alışveriş yapıyorum ay yiyo beni rüyalar resmen...
Şeker yüklemesi için doktora gittiğimde sorayım bakalım ne tarafa yatmalıyım bi arkadaş sola yat bacaklarının arasına yastık koy dedi yapamadım :)
Bu arada kızlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu?
yok canım bulantı falankızlar merhaba,
ben bu hafta tekrar kusmaya başladım ya. sizde de var mı mide bulantısı ve kusma
Eylül Ödülkızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44:
merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım vallabir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk
Aynen benim de bi kızm varselam kızlar bende yarın 20 haftalık oluyorum bu ikinvi hamıleligim fakat ılkınden çok çok farklı..bi kızım var şimdi de bi erkek bekliyorum nasip olursa. yanlız bebegin hareketlerını göbegımın 3 parmak altında hissediyorum dr usg de baktı evet çok aşşagıda bebek bol bol dinlenmelisin dedi küçük bi kızım oldugu için bu çok zor malesef...bunun dışındaki fark kızımda 20 haftada 1o kılo alan ben şimdi sadece 1 kılo aldım oda tok karnına 1 kılo fazla çıkıyo sabah ac karnına yıne aynıyım..göbegim hamıle oldugumu belli edecek kadar çıkmadı henüz varmı aynı durumda olan dr normal oldugunu bebegın çok saglıklı oldugunu söyldi ama yınede tedirgin oldum.
kızlar benim doktorum sola yat dedi her hece uynaıyorum artık psikolojim bozuldu
sabaha kadar uyuyan ben
kaç kere kalkıyom bakıyom sır üstüyüm yana yatıyom tekrar
kafayı yiyececeğim
siz sabaha kadar sola yatabiliyor musunuz?
Mathelda
aynen ben de canım bi damla su içiyoruuum
hooop tuvalete
bi yerler gezemez oldum artık
yaa varya bi de nasıl baskı yapıyor hani biraz tutayım desem sancı giriyor karnıma
Eki Görüntüle 408907
bunlardan düşünen var mı??
Eki Görüntüle 408907
bunlardan düşünen var mı??
canım ben o valiz gibi bişey varyaa adını bilmiyrm içine bebek yatıyooo
onu sevmiyrmm garip gelioo
almayıda düşünmüyrmmm
ben kesinlikle almayı düşünmüyorum sevmiyorum bunları..
yerim ben onu amaa annesiiiiiiiiii
merhaba kızlar ben geldim yeni listemiz çok güzel oldu ya buarada biz oğlumuza eymen ismini koymaya karar verdik anlamı daha uğurlu çok talihli hayırlı kutlu demek miş birde peygamber efendimizin zamanında yaşayan sahabelerden birinin adıymış çok beğendik biz nasıl sizce kızımın adıda esila ikisi uyumlu oluyo baya hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?