ÇOK GUZEL OLMUŞ CNMGÜLE GÜLE KULLANSIN BEBISIN
ay nasıl anlatılırki. ben en iyisi netten baktığım yerin linkini bulayımharıka olmus
kolaya rıca etsem tarıf eder mısın...
harıka olmus
kolaya rıca etsem tarıf eder mısın...
ayrıntılıda kacıncı haftaya kdr bakılıyor???maaşallah paşayaaaa
Ayrıntılıya gırınce boyle verıyolar dı mı
benımde 18 ındeeee
heyecanlandım sımdı
selam anneler
ben de pek bilemiyorum işte kararsızımo yatak bı olanı bende pek ıstemyrm ama bebk arabsyla falan ugrasamcaz bı sure yollarda oyuzden alıcaz buyuk ıhtımal
valla o kiloların dedim ya en fazla 4-5 kilosu hamileliktendir geriye kalanı
benim pis boğazlığım,dolayısıyla kalça,kollar,basen,bacaklar dombili modu yaniii
normalde bu aya kadar hani 6 kiloya kadar normal sanırım
yok canım hiçbirinden düşünmüyorum
o portbebe pek sağlıklı d eğil diyolar ben oto koltuğu+anakucağı gibi bişey almıştım kızıma
onu kullanıcam pusete de monte edilebiliyor
kanguru belki düşünebilirim
bez çanta olayını da hiiiç sevmiyorum kocaman bi çanta almıştım kendime
hem benim hem de oğlumun eşyalarını sığdırıp şık şık gezerim heralde
Eki Görüntüle 408938
Kızlar ben doğum yaptıktan 5gün sonra korse giymiştim,hani eskiler sıkı sıkı bağlarmış bezle
annem öyle demişti giy göbeğin sarkmaz demişti
üstelik sezeryan olmuştum hem dikişlerim sıkı durduğundan ağrım azalmıştı
hem de toparlanmıştım etkisi oldu mu bilmem
ama doğumdan 2 ay sonra
hiç göbeğim kalmamıştı,bu da güzelmiş bambu diyor
siz ne düşünüyosunuz??
Selam anneler
ii olmya calısıoz cnm benmde sırtım cok agrıo kuluçmu ne dıolar ya sag tarafımannişler merhaba,
nasılsınız? Benim bugün çok sırtım ağrıyor ya
kızlar geçmişte akıntıdan kaynaklı kaşıntıyla ilgili bişeyler okudum..dr.um bana seba med in temizleyicisini önerdi ve aldım..gerçekten 2 günde etkisini gösteriyo..biraz pahalı ama o iğrenç kaşıntıya katlanmaktan iyidir
selamlar şeker hoş geldin
Eki Görüntüle 408976
Eki Görüntüle 408977
çilek kızıma çilek mayo ve çilek zıbın alsam nasıl olur sizcebugün öğlen baktım mothercare dan..bayıldım valla çok şekerler :95:
Annişler merhaba,
nasılsınız? benim bugün çok sırtım ağrıyor ya
Hoşbuldukben çok sabırsızlanıyorum ya hemencik kucağıma almak istiyorum meleğimi
düşük tehlikem var bu yüzden evdeyim sıkılıyorum da
bi sıkıntı olmaz canım..bol bol su iç..2.5lt nin altına düşmeii olmya calısıoz cnm benmde sırtım cok agrıo kuluçmu ne dıolar ya sag tarafım
bnımde enfeksıyon var gecmedıde galıba kasıntım falan yok ama yesıl gıbı akıntı gelıo ıns gecr ya bebısımı etkılmez ıns
ıkıncı model cok gusel ıp alıp baslıcam bende hemen :)))küçük kare parçalı motifler | dantel örnekleri resimleri fotoğrafları
kare motif yapımı | dantel, oya, örgü, elişi, çeyizlik işlemeler
bak bu ikinci gönderdiğime çok benziyorrr ben hiç boşluk bırakmadımmm başlangıcı ayn nerdeysee ama ben her bir kırmızının arasınada batıp örgü yaprm.
bi sıkıntı olmaz canım..bol bol su iç..2.5lt nin altına düşme
Hoşbuldukben çok sabırsızlanıyorum ya hemencik kucağıma almak istiyorum meleğimi
düşük tehlikem var bu yüzden evdeyim sıkılıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?