2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aybükemmm çok tatlı miniğinn maşallahhh nekada huzurlu görünüyorr yerim kuzuyu

kızlar geçmişte akıntıdan kaynaklı kaşıntıyla ilgili bişeyler okudum..dr.um bana seba med in temizleyicisini önerdi ve aldım..gerçekten 2 günde etkisini gösteriyo..biraz pahalı ama o iğrenç kaşıntıya katlanmaktan iyidir

Son düzenleme:
o yatak bı olanı bende pek ıstemyrm ama bebk arabsyla falan ugrasamcaz bı sure yollarda oyuzden alıcaz buyuk ıhtımal
ben de pek bilemiyorum işte kararsızım

evet benim şık büyük bir çantam var aslında onu kullanırım diyordum bez çantayı ben de sevmiyorum.
ama şu port bebe de kararsızım

ben kesinlikle saracağım doğumdan sonra. çevremde farkını çoookkk gördüm.
gerçi biraz da yapı meselesi ama ben mutlaka kullanacağım

annişler merhaba,

nasılsınız? Benim bugün çok sırtım ağrıyor ya
ii olmya calısıoz cnm benmde sırtım cok agrıo kuluçmu ne dıolar ya sag tarafım

bnımde enfeksıyon var gecmedıde galıba kasıntım falan yok ama yesıl gıbı akıntı gelıo ıns gecr ya bebısımı etkılmez ıns

çilek kızıma çilek mayo ve çilek zıbın alsam nasıl olur sizce bugün öğlen baktım mothercare dan..bayıldım valla çok şekerler :90:

Son düzenleme:
Annişler merhaba,

nasılsınız? benim bugün çok sırtım ağrıyor ya

merhaba arkadaşım sırt ağrıların varsa muhakkak doktoruna söyle benimde çok fazla ağrım oluyodu nerdeyse ağlayacak hadde geliyodum idrar testi yaptı enfeksiyon var dedi ağrı ve enfeksiyon erken doğuma sebep oluyomuş ilaç verdi şimdi ağrılarım kalmadı endişelendirmek istemem seni ama tedbiri de elden bırakmamak lazım

Hoşbulduk ben çok sabırsızlanıyorum ya hemencik kucağıma almak istiyorum meleğimi
düşük tehlikem var bu yüzden evdeyim sıkılıyorum da

bende dışarıda minicik bebekler görünce benimki nasıl olcak acaba diye meraklanıyorum koklayıp koynuma almak istiyorum hayırlısıyla :)

bi sıkıntı olmaz canım..bol bol su iç..2.5lt nin altına düşme

ıkıncı model cok gusel ıp alıp baslıcam bende hemen :)))
bi sıkıntı olmaz canım..bol bol su iç..2.5lt nin altına düşme

ayy su ıcım hemn wc gdyrm ıs yapamaz hale gelıyorum bazen wcye gtmekten

Hoşbulduk ben çok sabırsızlanıyorum ya hemencik kucağıma almak istiyorum meleğimi
düşük tehlikem var bu yüzden evdeyim sıkılıyorum da

kıyamam sen dinlen sıkılmaaa ne güzel dinlenmek için bahanen varrrrr sonra bebişini kucağına alınca pek vaktin olmayacak..
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…