2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ıkıncı model cok gusel ıp alıp baslıcam bende hemen :)))

ayy su ıcım hemn wc gdyrm ıs yapamaz hale gelıyorum bazen wcye gtmekten

aynen öyle canım bende çok sıkıldım sürekli wc ye gitmekten ama napalım..2gün az içsem dr.um hemen ultrasonda suyu gene az içiyosun galiba diyo anlıyolar hemen..başka çaremiz yok,hem doğum için,hem bebek için hem de çok kilo almamamız için su içmek şart

ıkıncı model cok gusel ıp alıp baslıcam bende hemen :)))
:

okadar boşluk olmasın ama şekerrr ilki gibi dolu olsun köşeleri ikinci gibi olsun:))))
delik delik olmaısn çok en son birleştirincede kumaşla kaplıcamm pazen diyorlar öyle bişiyle

bende dışarıda minicik bebekler görünce benimki nasıl olcak acaba diye meraklanıyorum koklayıp koynuma almak istiyorum hayırlısıyla :)

Aynen Daha şimdiden nasıl seviyorum doğunca nasıl oluruz bilmem

kıyamam sen dinlen sıkılmaaa ne güzel dinlenmek için bahanen varrrrr sonra bebişini kucağına alınca pek vaktin olmayacak..
Allah yardımcın olsun

sağol canım

enfeksıyonda var sırt agrımda var ılacta kullanamıyorum ıns bısı olmaz(

enfeksıyonda var sırt agrımda var ılacta kullanamıyorum ıns bısı olmaz(

neden kullanmaıosun ki dokunuyo mu ben yinede doktoruna söle derim bide aile hekimliğindeki hemşirem enfeksiyona karşı hergün azda olsa maydaonoz yememi tavsiye etmişti bide evde yapılan yoğurt. sendeN dene istersen şifa olur inşallah

evet cnm dokunuo butun ılaclar hepsı alerjı yapıo haılelıkten boleymıs onceden yoktu butur seyler oyuzden sadece bol bol su ıcıyorum

KAN İLACIMIDA ICEMIYORUM O BILE DOKUNUO

Son düzenleme:

canımm merhaba benide ekler misin listeye yaş 25 boy 1.68 hamile kalmadan önce kilo 51 şuan 55 bebeğim kız düşündüğüm isim ECE muhtemel doğum tarihi 30.09.2012 şehir İST benide aranıza alırsanız sevinirim....

Diş eti kanaması bende de var ama pek rahatsız etmiyor normaldir zaar
çilek mayoya bayıldım
ay insan deli oluyor görünce hele de kız bebeklere sanki hemen denize girecek doğar doğmaz da
bence alma daha seneye yenileri çıkar bu defa onnları beğenirsin

yok zaten şimdi almam ancak 1 yaştan sonrasını düşünürüm..amam bayıldım

yok zaten şimdi almam ancak 1 yaştan sonrasını düşünürüm..amam bayıldım

kızlar benmde mayo alasım var annmlerın tatıle gıttıgı yerde bayan plajı ayrı bende kendıme ne guzel bıkınıler almıstım tatıle gıdınce gıyerım dıe ama gıyemıcem((annem bebısıde goturelım bu sne dıo 14 eylulde gıdıcekler dha cok kucuk hasta olur dıe korkuyrm

selam kızlaar, kuzenim bu öğlene doğru doğum yaptı, darısı başımıza, heyecan sardı beni şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…