2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok yau yannız degilsin.:) ben de aynı durumdayım
selam herkeze cumartesi ayrıntılım vardı çok şükür herşey temiz çıktı

oğluşum ablasının aynısı

gözün aydın. dediğin gibi köfte dudaklı ymış oglun:)
bunlardan düşünen var mı??

ben de düşünmüyorum

iki dügünü çıkaracksa iyimiş fiyatı:) bizim de iki hfta sonra dugun var. eşimin tarafı bi de mecbur alcam:) ben de tek parça elbise laırım die düşünüyordum

çok iekermiş ya. güle güle kullan:)

boyu 31 cm di canım banada normal dedi kilosu doktor.. gerçi sağlıklı olsunlarda zayıf olmuş dombili olmuş farktemez canım
Haklısın canım en başı sağlıkk

bende bu arada bu ay 1 kilo almışım toplamda 5 kilo oldum kızlar.
oooohhhhhhhhhh maşallah ne kadaaaaaaaaaaaannnn güzel azıcık kilo almışsınnnnnnnn

Amanda aman annesi döktürmüş Elif hanımınnn
iyi günlerde kullanınnnn canımmm

canım tabloda bilgilerim bazıları eksik söyleyim 30 yaşındayım ilk bebeşim. cinsiyeti kız ve AHSEN ismini düşünüyoruz

canım çok güzeller güle güle kullansın kızcen bende artık başlayım bare alışverişe daha 2 önlükten başka birşeye yok bebeğimin bide bir kaç hediye

ooooooooo maşallah suksuk tam bi harikasın yaa kızçenin birçoook eşyası oldu çok hızlısın biz daha yatalım oofffff....

SAOL CANIMM DAHA GUSELLERI SIZLERIN OLSUN INSS elıfımde annesı gıbı kokos olcak napsınn cımcımeemm

canım çok teşekkür ederim benide eklemişsin ama doğumum ben yanlış yazdım sanırım 30 eylül satta 25 aralık 2011 kocaman öptüm

ooooooooo maşallah suksuk tam bi harikasın yaa kızçenin birçoook eşyası oldu çok hızlısın biz daha yatalım oofffff....

saol canımm :)) oldu wallaa..siz alısverıs yaparken ben evımde şişicem sokaga cıkmadann .:)) sımdıden oyuzden alıyorumm sonaylarda gezmeyı dusunmuyorumm daa

bu arada maşallah 100 kişiden fazlayız eylül gebeleri olarak bunu kışın sert geçmesine bağlıyorum

canım çok güzeller güle güle kullansın kızcen bende artık başlayım bare alışverişe daha 2 önlükten başka birşeye yok bebeğimin bide bir kaç hediye

canım benide ekleyiver barii SAT:16aralık bek.doğum tar: 22 Eylül yaş:26 ANKARA ilk çocuk kız-Adı:EYLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLL

Son düzenleme:
ayyy ben ekli değilim
bunlarda benim bilgilerim:
Adı: umutluay SAT: 23.12.2012 Bekl.Doğ.Tar :28.09.2012 Yaş :26 Boy :1.62 Kilo:51 Şehir: istanbul Kaçıncı Çocuk: 1 Cinsiyeti:kız

Son düzenleme:

OYYY MAŞLLHBEN 1,5 AYDR GORMUYRM DEVLET HASTANESNE GTTIM AMA ORDA GOSTERMEDILER BEBISI OZLEDIM KUZUMU 3 HAFTADA OKDR TOPLUYOSA BEBIS BENMKI KOCAMN OLMUSTR BELKI:))))

hımmm enım baya gectı ozamn 22+4 deyım randevum 23 mayısta ıns bı sorun olmaz devlet hastamesınden aldım randevu ozellerde cok para ıstıyorlar

sıkıntı olacağını sanmıyorum canım benim arkadaşımda 24 de gidicek..ben özele gidiyorum 150 TL vericem..

Son düzenleme:
OYYY MAŞLLHBEN 1,5 AYDR GORMUYRM DEVLET HASTANESNE GTTIM AMA ORDA GOSTERMEDILER BEBISI OZLEDIM KUZUMU 3 HAFTADA OKDR TOPLUYOSA BEBIS BENMKI KOCAMN OLMUSTR BELKI:))))
oooo hoooooo annesi tanıyamazasın emin ol.......
bu arada teşekkür ederiz teyzesiiiii

Kızlar ayrıntılı ultrason hangı haFtAlarda bakılıyodu???

canım benim 20. haftada olmuştu ayrıntılııı

sıkıntı olacağını sanmıyorum canım benim arkadaşımda 24 de gidicek..ben özele gidiyorum 150 tl vericem..

evet ya cok para ıstyolar oyuzden bende devletten aldım randevu ilk 3 mayısa almıstım ben onu kısırlık tedavısıne almısım yanlıslıkla :))))sonradan farkettm degstrdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…