2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu da benim minik kızım kızlar dün hep telefondan girdim bugün pc bende ben de hemen koyayım dedim....

canım çok tebrik ediyorum. Senin hcg kaç çıkmıştı güzelim

Canım benimmm yaaaaaaaaaaaaaa
Ay tebrik ediyorum bitanemmm
Bebişlerine maşallahhhhhhhhhh
Allah hayırlısıyla 2sinide kucağına almayı nasip etsinn
Senin bebiş aşılamamıydı bu arada

süper bi haber ben de hep ikiz istemiştim hayırlısı olsun....Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsn ne mutlu iki tane yaaa :))))

canım ben resımlerı arıyodum..

canımm ne guzel bı goruntu yawww ...

takrar tebrık ederım..

çok sağolun kızlarrr..Allah razı olsun hepinizden..

sat 6 aralık-6 ocak 398, iki gün sonra 894, 4 gün sonra 4267 çıkmıştı...benim arkadaş laborant o tahmin etmişti..dün tam altı haftalıktı tahmini değer 30.000 lerde olması lazım katlamalarına göre...

diğer bi taraftanda benim anne tarafımda çok ikiz var..ben kendimde ikiz doğdum ama ikizim 1 hafta yaşamış..gerçi benimki tüp bebek tedavisi sonucu bu...

ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimi gördümmmm gerçi kese netti ama bebek nokta gibi görünüodu dr sağlıklı bir gebelik dedi 6+4 dedi satla uyumlu 1 haftayı tamamlamadan gel kalp atışlarını duyalım tetkiklere başlayalaım dedi... bulantı ve reflü ( mide yanması) için ilaç verdi çünkü kızımda 9 ay çektiğimi söyledim gene çok rahatsız edio dedim... kızım kardeşini gördü ve usg fotoğrafını aldı çantasına koydu menim kaydeş dedi duurdu ordaki herkese gösterdi

dils3 gözün aydın canımmm....Allah tamamına erdirsin inşallahh...

kızlar imkanlarınız varsa ultrason fotolarımızıda paylaşalım...

çok tebrikler canım bende ikiz olmasındna korkuyorum çünkü hem benim hem eşimin tarafında çok fazla ikiz var..

Allah tamamına erdirsin.

Bu arada benide listeye eklemişsiniz eksik bilgilerimide söyleyimde tam olsun
yas 28 il istanbul 1 73 boy 61 kilo ilk çocuğum olacak inşallah

işte bu da benim usg görüntüm :) gerçi çok net deil ama olsun :)

Son düzenleme:

canım benim yaş 26, boy 1,60 kilo 68 neyazık ki istanbuldan...herkese sevgiler....

ayyy ne güzel sayımız her geçen gün artıoooo.... tüm hamişlere sağlıklı 9 ay diliyorum ve zırt diye çıkan bebişler

ay çok heyecanlıyım kızlar yaaa güzel bir dostluk oluşturduk burda zamanla daha da güçelenecek... beraber isimler düşüneceğiz daha cinsiyet heyecanlarına gireceğiz aman allahım ikinci çocuğum olmasına rağmen midem uçuş uçuş

Canım bende de kist var ben de baktırıyorum alttan benim doktorum hiçbir zararı olmaz dedi. Güzel haber alanları tebrik ediyorum.Benim de kontrolum yarın.İnsallah duyarız kalp atıslarını ve hersey normladır.

kist dediğiniz şey ne kızlar... ben dr a gittiğimde yumurtalıklarımda kistleşme başlangıcı var demişti dr o numu diyorsunuz??? o bir tehlikemi hamilelikte ya...

merhabaa kızlarrrrr tekrar tekrarr hepinizi tebrik ediyorummm maşallahh nekadar hamişii bol bir ay oldukkkkkkk darısı dileyenlerin başına olsun inş.
SUDENAZZZZ tebrik ederimm senidee ayrıcaaaaa ultrason görüntün çok duygulandırdı benideee Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin

Son düzenleme:
kist dediğiniz şey ne kızlar... ben dr a gittiğimde yumurtalıklarımda kistleşme başlangıcı var demişti dr o numu diyorsunuz??? o bir tehlikemi hamilelikte ya...

sormaya büyük tehlike değil ama genede kontrol edilmesi gerekiyormuş, kanar yada döner diye. 10. haftadan sonra küçülüyormuş zaten. ama dün dr. benimkini acaba bu 2. gebelik ama dış gebelikmi diye baya bi araştırdı, bütün doktorlar başıma toplandı ama değilmiş, benim çok fazla yumurtam oluşmuştu o yüzdenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…