oldu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkeseeee selam tüm güzel hamişlerrrrrr...ben 3 gündür çok kötü mide bulantısı geçiriyorum..bilgisayarın ekranına bile bakamıyorummmmmm....
dünnnnn ilk buluşmamız gerçekleşti...sat a göre 6+2 ama ultrason tam 6 haftayı gösterdi...ve bir süprizzzzzzzz İKİZLERR im olacak inşallahhh...ikisininde kalp atışlarını gördüm..nasıl bir duygu bu gözyaşları sel olduuu...Allahım isteyen herkese nasib ettt..(AMİN)
Eki Görüntüle 329765
işte bizim ikizlerrr...ikisini tam net çekemedi küçük olan kese arkada kaldı ama küçük kesedeki bebiş 4,6mm büyük kesedeki tam 4 mm....herşey yolunda dedi...öyle yolk kesesi falan görmedim yada demedi ben sadece o yanıp sönen minicik kalplere takıldım kaldım..
dils3 gözün aydın canımmm....Allah tamamına erdirsin inşallahh...
kızlar imkanlarınız varsa ultrason fotolarımızıda paylaşalım...
olmadııı sağa çevir
çatıya çıkıp anten ayarlamaya başlayanlar gibi oldun
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebeğimi gördümmmm gerçi kese netti ama bebek nokta gibi görünüodu dr sağlıklı bir gebelik dedi 6+4 dedi satla uyumlu 1 haftayı tamamlamadan gel kalp atışlarını duyalım tetkiklere başlayalaım dedi... bulantı ve reflü ( mide yanması) için ilaç verdi çünkü kızımda 9 ay çektiğimi söyledim gene çok rahatsız edio dedim... kızım kardeşini gördü ve usg fotoğrafını aldı çantasına koydu menim kaydeş dedi duurdu ordaki herkese gösterdi
gözün aydın canım.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
cnm çoook sevindim tebrik ediyorum sağsalim kucağına alırsın işte bi taşla iki kuş ne gzel
ne kaa güzel bi avazda ikisi birden :)) bende çok istemiştim
Kız aglattın beniiiii tüylerim diken diken oldu fotoyu görünce.Tebrik ederim.Saglıkla mutlulukla gelirler insallahhhhhhhhBenim de randevum yarın.Güzel haber vermek bana da nasip olur insallah
SUDENAZZZZ tebrik ederimm senidee ayrıcaaaaa ultrason görüntün çok duygulandırdı benideee Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin
çok tebrikler canım bende ikiz olmasındna korkuyorum çünkü hem benim hem eşimin tarafında çok fazla ikiz var..
Allah tamamına erdirsin.
canım ben yarın gdicem ve kısmet olursa hemen paylaşıcam
herkeseeee selam tüm güzel hamişlerrrrrr...ben 3 gündür çok kötü mide bulantısı geçiriyorum..bilgisayarın ekranına bile bakamıyorummmmmm....
dünnnnn ilk buluşmamız gerçekleşti...sat a göre 6+2 ama ultrason tam 6 haftayı gösterdi...ve bir süprizzzzzzzz İKİZLERR im olacak inşallahhh...ikisininde kalp atışlarını gördüm..nasıl bir duygu bu gözyaşları sel olduuu...Allahım isteyen herkese nasib ettt..(AMİN)
Eki Görüntüle 329765
işte bizim ikizlerrr...ikisini tam net çekemedi küçük olan kese arkada kaldı ama küçük kesedeki bebiş 4,6mm büyük kesedeki tam 4 mm....herşey yolunda dedi...öyle yolk kesesi falan görmedim yada demedi ben sadece o yanıp sönen minicik kalplere takıldım kaldım..
bende eylul annelerinden olacagim insaallah sat 15 aralik ilk bebegim olacak yas 25 boy 1.60 kilo 63 listeye benide eklerseniz sevinirim
siz ve onceki sayfalarda yazan yeni hamisler...aramiza hosgeldinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?