2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne kaa güzel bi avazda ikisi birden :)) bende çok istemiştim

canım benim google a yaz kadınlar kulübü ticker nasıl yapılır diye direk kadınlar kulübü linkli bir yer çıkıo tıkla orda 4 resim var o resimleri takip et ben yapıştırma kısmında bayağı zorlandım ama gösterio:) hadi kolay gelsin

oleeyyyy ilk denemede başınızı şişirmedim kızlar..sağol bu arada canım :) cumartesi günü bende bebişimin resmini teyzeciklerine gösteririm ınş

gözün aydın canım.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

cnm çoook sevindim tebrik ediyorum sağsalim kucağına alırsın işte bi taşla iki kuş ne gzel

ne kaa güzel bi avazda ikisi birden :)) bende çok istemiştim

Kız aglattın beniiiii tüylerim diken diken oldu fotoyu görünce.Tebrik ederim.Saglıkla mutlulukla gelirler insallahhhhhhhh Benim de randevum yarın.Güzel haber vermek bana da nasip olur insallah

SUDENAZZZZ tebrik ederimm senidee ayrıcaaaaa ultrason görüntün çok duygulandırdı benideee Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin

çok tebrikler canım bende ikiz olmasındna korkuyorum çünkü hem benim hem eşimin tarafında çok fazla ikiz var..

Allah tamamına erdirsin.

teşekkürler kızlarrr...sizlerinde fotolarını bekliyorum..bence çektirdikçe ekleyelim...

Eki Görüntüle 329896

işte bu da benim usg görüntüm :) gerçi çok net deil ama olsun :)

maaşallahhh bebişineee kağıdı elinde tutp sadece keseye yaklaştırarak çekersen daha net olurdu..ben öyle yaptım

canım ben yarın gdicem ve kısmet olursa hemen paylaşıcam

hayırlısıyla git gel canım..bizde görürüz inşallahhh...

Son düzenleme:
kız kaç kere koydum sanki usg fotoğrafı 12 tane çektim en neti buydu flaş parlaklık yaptı yakınlaştıkça uzakken parlamıodu flaş kapalıyken de iyice karanlık oldu benim elme çekirdeğim görünmek istemio teyzeleri buna şükür azıcık büyüsün o zaman koyarım ben onu

maaşallahhh bebişineee kağıdı elinde tutp sadece keseye yaklaştırarak çekersen daha net olurdu..ben öyle yaptım [/FON

ayyyyyyyyyy, super bi haberrr bu yaaaa......

ıkı gundur bakamıyorum sayfalar bayagı ılerlemıs.. herkes ıyıdır ınsallah........

bende eylul annelerinden olacagim insaallah sat 15 aralik ilk bebegim olacak yas 25 boy 1.60 kilo 63 listeye benide eklerseniz sevinirim

slm kızlar benide aranıza alırsanız sevınırım yaş 31 boy 155 kılo 60 3. bebem inş ıkı tane meleğim var inş 6 subatta dr gıtcem kalb atışalarını bu sefer duyarım ha bu arada ist danım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…