2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnn güzel anneler..... umarım herşey yolundadır... bir kaç gündür takip edemiyorum... bende progestanı kullanmayı bıraktım.. ondan sonra daha iyi oldu midem.. zaten gereksizdi..

Günaydın kızlar. Kurt gibi acıkmış olarak uyandım güne.Eşim izinli evde.Kahvaltımı hazırladı ooohh.Prenses gibi muamele görüyorum.Hiç bitmese bu hamilelik dermişim

Günaydın kızlar. Kurt gibi acıkmış olarak uyandım güne.Eşim izinli evde.Kahvaltımı hazırladı ooohh.Prenses gibi muamele görüyorum.Hiç bitmese bu hamilelik dermişim

son haftalarda "artık bitse de bebebğime kavuşsam" deniyor genelde. birde göbiş kocaman olunca hayat çook zor oluyor :)

güzel bir güneşli İstanbul gününden kucak dolusu öpücükler bebişlereeeee..........güzel bir gün geçirin annişlerrrrr......

Günaydın kk nın en güzel anne adayları mutlu ve harika bir gün diliyorum İstanbulda güneşli bir hava var ama çoookkkk soğuuukkk

kızçeler çoook mutluyum, dün doktora gittim, bebişim yaşıyormuş, kalbi pıtırpıtır atıyomuş, 6.14 mm'miş. bide SAT ımla hamilelik uyumluymuş:)) artık kendimi gerçek hamile gibi hissediyorum :))
ama kuyruk sokumum çok acıyo ne oturabiliyorum ne doğru dürüst yürüyebiliyorum

Son düzenleme:

AYY MASALLAH CANIM kaç haftalıksın sua n?
ben de dün gittim 5+6 idim bbebek oluşuyor ama kalp atışları görünmedi henüz erken acaba?
9 gün sonra tekrar gşdecegim

ben de dün gittim 5+6 idim bbebek oluşuyor ama kalp atışları görünmedi henüz erken acaba?

benimki 6+3 tü dün, 2 hafta önce benimkinide görememişti, merak etme görünür seninkide.
ya kızlar bende kist olduğu için her hafta kontrolüm var, bebeğe zarar verirmiki? dün 3 kere karından 2 kere alttan baktılar

Şimdi geldım dr'dan. Bebeğide keseyide gördük. Kalp atışınıda duyduk cok şükür. Iyımıs benım kuzum

merhaba ben 2011 ağustos annesıyım benım 8 haftalıkken cagırmıstı doktorum o zaman duymustuk mınıgımın pıtpıtlarını erken sızın suan merak etmeyın allahın ıznıyle duyarsınız

Şimdi geldım dr'dan. Bebeğide keseyide gördük. Kalp atışınıda duyduk cok şükür. Iyımıs benım kuzum

ikinizde tebrik ediyorum kızlar, darısı benim başıma. Bebişimle ilk buluşmamız yarın olucak. Çok heycanlıyım

Ayy herkes dr'a gidiyor ben daha kan testi yaptirmadim 2 silik cizgili testle bekliyorum halim komedi:)kacgundur grip oldum halim yoktu cikmaya hafta sonuda aof sinavim var haftaya kaldi dr vs isleri.

ikinizde tebrik ediyorum kızlar, darısı benim başıma. Bebişimle ilk buluşmamız yarın olucak. Çok heycanlıyım

Allah hayırlı haberler duymak nasip etsin cnm inş..

ecrin1001

Selam guzel anne adaylari nasilsiniz bakalim...

teşekkürler kabızlık da olmasa çoookk ii olucam ama napalım...

Efrrah kuru incir tuket istersen hem faydali hem kabizlik gecer.hatta 2 tane inciri aksamdan suya koy sabah hem suyunu ic hem kendisini yersin iyi gelir.

hayırlı haberler veren hamişleri tebrik ederim :) darısı diğer tüm anne adaylarına :)

benim bağırsaklarım çok kötü midemi üşütmüşüm felaketim kaç gündür... oğlumda hasta ... daha verilen testleri bende yaptıramadım. devlette yaptırmak istiyorum. beylikdüzü tarafındayım, bakırköy kızılaya gitmeyi düşünüyorum. tahliller için önerebileceğiniz başka yer var mı? hepsi bir yerde olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…