2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar.. sizce SİRAC nasıl isim?.. kulağa hoş geliyo mu? yorumlarınızı bekliyorum
gusel ısım cnmm :))
kızlar ya bebeğime 3 tane tulum aldım, biri kadife, millete gösteriyorim, herkes artık alma alma deyip duruyor, sevindirmiyorlar bile insanı, 3 tulum çokmu ?:44:
ben ole dıyenlerı hıc dınlemıyorumm onlar benım aldıklarımı gorseelerr agzı ucuklar :)))mıllete gosterme bence kıskananlarda olabılır cnm
bi tanıdığım, benle hazırlık yapıyordu 29 haftalık doğum yapmış bugün
tansıyon hastasımıydıkı cnmmm cok uzuldumm kucuccuk (
erken baslamıs cnmm dıkkatlı ol dr danıs bakalım nedıycek
selam kızlar

işten geldik bizde oğluşumla

karnımız çoook acıktı, mama yemek istiyoruuuuzzzzz

slm cnmm hgg hemen yemekk yıyınn kuzunla :))

allah kabul etsin üle üle otur evinde

EN SON AYRINTILIYA GTİMİŞTİM AYNI ÖLÇÜLERİ VERDİ ANLAMADIM GİİTİ
2 HAFTADA HİÇ Mİ BÜYÜMEDİ TEKMELERİ KUVETTLENDİ HALBUKİ
NEYSE NORMAL DEDİ DOKTOR
DAHA ALIR DEDİ MİNYON KIZIM

MAŞAŞLHH BİZDE BAKMAYA DOYAMADIK :) ÇOK ŞEKERRRR

ÇOKKK-ŞEKERRLERRR GÜLE GÜLE GİYSİN

Suksuk ve kundere aldığınız cicileri
2012 eylül anneleri bebeklrinize ne aldınız forumunda da paylaşsanıza :)
hepsi tolu bir yerde dursun
burada arada kaynıyor

slm cnmm hgg hemen yemekk yıyınn kuzunla :))

hoşbulduk teyzecik, yedik yuttuk 5 dakika sürmedi

ÇOKKK-ŞEKERRLERRR GÜLE GÜLE GİYSİN

Teşekkürlerrr, daha iyileri sizlerin olsun

Suksuk ve kundere aldığınız cicileri
2012 eylül anneleri bebeklrinize ne aldınız forumunda da paylaşsanıza :)
hepsi tolu bir yerde dursun
burada arada kaynıyor

Tamam gidiyoruz peluska teyze

Birde bişey söylemek istiyorum nacizene fikrim
ağustos anneleri yapmış hediyeleimişler
biz de yapsak mı ???
Sanal teyzelerinden bir hatıra olur :)

birbirimize hediye gönderrsek çekiliş yapıp 15-20 -25 tl llik gönülden ne koparsa :) ne küçük ne büyük birşey maksat hatıra olsun
ptt kargoda 4 tl en fazla
ben bugün çanta gönderdim 4 tl aldı

valla süper olur bence, yılbaşında da yapıyorlar burada güzel oluyor, ne güzel hatıra işte, hediyeler gelince de paylaşırız burada

bende devlette yaptırdım ama doktor bana bile göstermedi sadece kendi baktı, sağlığı iyi olsunda tek görmeyeyim dedim

Ben de devlette (zeynep kamilde) yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. Özeldeymiş gibi çok güzel ilgilendi. Hem uzman hekimdi. Tek tek bütün organlarını bana gösterdi. Bu eli bu ayağı bunlar böbrekleri dedi. :) Yüzünün de profilden güzel bir resmini verdi. Bu da senin için olsun dedi. Bir sürü resim verdi de organlarını ben pek anlayamıyorum tabi...

Devlette doktordan doktora değişiyo ilgi. Doktorun keyfi yerindeyse çok iyi. Ama şirret bi doktor varsa soru bile sorulmuyo. O şansa kalmış biraz...

Bugün mothercare'dan tarak,fırça,banyo termometresi, tırnak makası, makas, diş fırçası, burun pompası, törpü, diş fırçası çantalı set. aldım.
Sonra kendime kızdım çok mu acildi diye ama olsun alınmış alınmıştır :)

aynen öyle canım şans işi, senin gb devlette çok güzel ilgilenenlerde var banada ayrıntılıda böyle denk geldi neyseki lutfedip bi resmini verebildi dr.

bugun ogle yemeginde pacanga boregi vardi, ve ben icinde pastirma oldugunu yedikten sonra farkettim. ufff, iyi pismemistir o pastirma ya((

aslında benim tansiyonumda hep düşüktür canım ama hiçte üstüne düşmedim daha dikkat edim bari çünkü baya bi şişiyorum ben..

benimde tansiyonum hep düşük üstelik dışarıda gezerken ayaklarım çook şişiyor

Kundera cicileriniz pek güzel güle güle kullanın
filizyavuz iyi etmişsin almakla bir ihtiyaç aradan çıkmış olduu

Son düzenleme:

ellerine saglıkkkkk

Kızlar haftasonu bir programda isim uzmanı olan bir kadını izlemiştim, kitabı felan var isim analiz ediyor işte.

İismlerle ilgili mail atabileceğimizi söylemişti, bende attım...

Demirhan koymayı düşünüyoruz sizce nasıl dedim, bakın bana nasıl mail atmış, çok aklım karıştı şimdi

Bu tür isim önerisi çalışmalarını aile soy ağacınızı incelemeden yapmayı uygun görmüyorum. Bana danışmanlık için gelmeseniz bile içinde demir kelimesi geçen bir ismi kesinlikle önermiyorum.

Son düzenleme:

hmm... yani aslında demir söylenmesi güzel bir isim bence de ama. isimin manası insana sirayte ettiği için çok önemli. ve demir isminde insanların daha zor olabileceği mantığıyla öle demiştir belki. mesela bütün buraklar hareketlidir. çünkü ' at' manasında.
mesela zeynep, fatih gibi insanların fıtratlarında aynı özellikleri yakalıyorum ben. manaları ve o isimleri taşımış büyük insanlrla birlikte değrlendirildiğinde... mesela naz ismi çok güzel ama bütün nazlar gerçekten çok nazlı maalesef:)))

meraba kızlar keyifler iidir inş yaaa ben çok şişiyorum elim ayağım hatta bu sabah kalktımda yüzüm bile şişmişti nie şişiyorumki ben şimdi

tuzu daha az kullanmaya çalış istersen. doktor bana yakında ellerini kapatamayadabilirsin endişe edilecek bişi yok demişti.
benim de bu hafta başladı ufak ufak şişmelerim.
havalar iice ısınsa da açık ayakkabı giysem die bakıyorum
bugün işyerinde çok canım sıkıldı şu doğum iznim başlasada kurtulsam diye bekliyorum ya

aynen ben de haziranı dört gözle bekliyorum hatta o vakte kadar rapor mu alsam diyorum.
biz iice ağırlaşıyoruz sedef

devlettkei doktor da şans işi. :)
ne güzel şey almışsın kaç lr idi. güle güle kullan

benim karnım çok fena geriliyor yau. nefes almakta zorlamıyorum nerdeyse

dr un ölçüyodur gerçi demiii offfffff o şişlik varya berbat bişey yüzüklerimi takamıorum şimdiden
bende canım aynen yüzükler çekmecede kaldı bi zamandır album testlerimi yaptırdım normal çıktı ama çok şişiyom:2:
ayyy çok şekerler canım bende aldıklarımı koymak istedim şimdi bi sürü şey aldım ama mak. yanımda diil sonra koyarım bende bari
maşallah maşallah bereketlide kızmış daha baştan alışverişlerini hediyelendirdi tatlı

bende hergün geziyorum biraz acaba ondanmı şişiyorum bu kadar yarın hiç gezmicem bakıcam şişcemmi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…