şafak 5 :)) ayrıntılı ultrason gunumm haftaya salıı .. bır ay olucak bebegımı gormeyelıı buyumusmu annesının kuzusuu merak edıyorumm .. bugun ayrı bı tekmelıoo kuzum karnımı yamulta yamultaa.. guclenmıss annesınınn meeleegıı.. allahımm tum bebıslerımızı korusunn bızlere bagıslasınn amınn ..
ben daha aşağıda hissediyorum ama:44:bikini bölgemin biraz yukarısında ve sağda:44:
oyyy yesınler onun ayaklarınıdun doktor elleını ayaklarını gosterdı ayy allham yıyesım geldı ellerını acıp kapatıo ayaklrı sureklı tekme atıo amın cnm rbbm korusun ıns:))ya yuzunude gordum artık ıyıce bebege donmus yuzu melegım
cnm dun doktorda baktım bebısımı bende bıkını bolgesını az yukarısında hıssedydm harektlerı genelde ama dun bebısımın kafası gobek delıgmın hemn altındaydı ayaklrıda gobek delıgmın yukarısında kalp atıslarını dınlerken bıle takmelıodu zıllı:)))
Ben dün hiç hissedemedim bebeişimi o kadar yormuşumki kendimi demek ki gece bir iki hissettim tekme gibi deği içerde dönmesini hissediyorum sanırsam. Oh maşallah bebişlerinize tekmelesin dursunlar sizi
Kızlar ya bir aydır bebişimigörmedim pazartesi randevucum var doktora gitsem mi ki ne var ne yok diye yoksa beklesem mi pazartesiyi uf ya... Benide tekmelesin kızım bananee ya.. Bugün çok keyifsizim evimde dağınık ama toplamıycam bi shirli değneğim olaydııı
evı hıc sorma cnm guya dun aksam ıs yapcktm esım mesaıye kaldı yemek derdınden kurtuldum ıs yapım dedım hıc halım yoktu ole yattım hep bu aksam artık bıyerden baslmama gerek
ne güzel olmuşşşşş cıvıl cıvıl.Rabbim sağlıklı ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahgünaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşdün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579
günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşdün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579
Eki Görüntüle 410585
bu elbisesini çok seviyorum bitek onun ayrıca resmini çekebildimEki Görüntüle 410584 bu çerçeveyi babası civilden aldı çok sever böle şeleri hatta civilde ilklerim die bi bebek günlüğü gibi bişey vardı ondanda aldı çok hoş birşey oda gözüne çarpan olursa alsın muhakkak
günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşdün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?