ben bulunduğum şehirde devlette yaptrdm.bedavaya geldi.bebeğin organlarına ve amniyon sıvısına bakıyorlar.kızlar ben 3 lü test için doktora gittiğimde bir sonraki aşama 2. düzey ayrıntılı ultrason demişti.
2. düzey ayrıntılı ultrason bu 3 boyutlu olan mı? neye bakılıyor ve mutlaka yapılması gerekli birşey mi?
devlette yokmuş. gittiğim özel hastaneyi aradım 150 TL imiş.
bilgisi olan var mı?
cnm küçükçekmecede kanunı sultan sulayman hastanesı var orda yapıolrmıs bende ordan randevu aldım doktorum orayı solemıstı banada
kızlar sızde de sırt agrısı oluyormu ya dayanılmıcak hale gelıyorum bazen ayaga kalkıyrum gecmıo oturyrm daha cok agrıo ayyy evde olsam uzanırdım ne guzel((((
bende bir sürü şey almıştım netten bugün geldi kargom o kadar mutlu oldumki hepsini tek tek serdim baktım baktımcrazy baby indirimdeydi önce morhipoda sonra markafonide ben kaptırıp bir sürü şey almışım badiler çok güzel ve uygundu hastane çıkışını aldım valla denk gelirseniz crazy baby çok güzel pamuklu bide indirimden olunca çok uyguna aldım ben ama abartmışım kaç tane badi oldu saymadım
Merhaba kızlar kaç tane nevresim takımı almayı düşünüyorsunuz:26::26:
Selam güzelleeer bugün pek gelemedim
yoğun bi gün geçirdim offf salı sendromu yani dün boş günümdü yaa
Kuzular nasıl iyiyler inşallah,benimki bugün hareketsizdi,o da yoruldu sanırım
endişe ettim biraz yarın da dinlicem bakalım,inşallah eski performansına döner
Canım bizim 2 takımdı yetti
biri yıkanırken birini kullandım
zaten o makina hiç durmuyorki
sürekli çalışıyor o yüzden sorun olmuyor
ilk etapta kusma falan çok olmuyor bebekte
ama misafirlerin herkesin kucağında üstü başı kirleniyor
battaniyeleri çok sık kirleniyor falan,o yüzden çıkıyor yıkayacak bişeyler yani
biz 2 takım almıştık yetmişti
zaten çok sık çam. yıkanıyor yetişiyor yani
ay bizim int. kafayı yedi bissürü şey yazdım yok
gönderemedim kayboldu gitti
oğlum bugün çok hareketsizdi,zaten ben de çok yoğundum bugün
o da yyoruldu heralde kuzucuk:44:
Birde bişey söylemek istiyorum nacizene fikrim
ağustos anneleri yapmış hediyeleimişler
biz de yapsak mı ???
Sanal teyzelerinden bir hatıra olur :)
birbirimize hediye gönderrsek çekiliş yapıp 15-20 -25 tl llik gönülden ne koparsa :) ne küçük ne büyük birşey maksat hatıra olsun
ptt kargoda 4 tl en fazla
ben bugün çanta gönderdim 4 tl aldı
afıyet olsunellerine saglıkkkkk
2 tane yeter cnmm bıde pıke takımı alıcamm :))Merhaba kızlar kaç tane nevresim takımı almayı düşünüyorsunuz:26::26:
kızlar selaam
doğum fotoğrafçısı düşünen konuşan fiyat alan var mı içinizde ?
teyzoşları, oğlum size yeni cicilerini göstermek istiyor bakmak isterseniz
çok sekerler gule gule gıysın paşan
Eki Görüntüle 410119 Eki Görüntüle 410120 Eki Görüntüle 410121 Eki Görüntüle 410122 Eki Görüntüle 410118
evet cnm gebe pıloklonıgı 3 aydan fazla olanlar bolumune alıysn.hatta ebn ılk randevuyu alırken dıkkat etmemısım kısırlık tedavısı ıcın almısım allhtan gıtmeden baktım takrar yoksa rezıl olcktm:)))bende oradan randevu alıcamda ne diye randevu alınıyor acaba normal kadın doğum gebe poliklinliğinemi
bendede sırt ve bel ağrıları oluyor zaman zaman uzanıp dinleniyorum Allah yardımcın olsun çalışırken çok zor
ayyy ben bunlara bayıldımmmteyzoşları, oğlum size yeni cicilerini göstermek istiyor bakmak isterseniz
Eki Görüntüle 410119 Eki Görüntüle 410120 Eki Görüntüle 410121 Eki Görüntüle 410122 Eki Görüntüle 410118
Ellerine sağlık çok yormasaydın kendini2 tane yeter diyorsun yani benim aklımda 3 tane vardı ama
Benimde bebeğim göbek deliğimin 3 4 parmak altında pıtlıyor doktor zaten biraz aşağıda demişti 18 haftayı geçtik ama normal mi ki ya aşağıda hissetmem:26:Oğluşunda yorulmuş annesi yorma kuzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?